Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 25 bodova

RS Premium

131 pregled · 8 odgovora · otvorena 27.08.2009. u 12:46

Molim korisnika hodinho, da se javi :)
Posudio cojek RS premium :), a ionako nekoristim g.ba (prvi login nakon jedne godine), pa rekoh da mu dam ove bobe.

PS. Admini pls nebrishite temu obecho sam chovjeku :)
Jedan te isti lik. 9-)

Nek' admin provjeri IP log, pa cemo vidjeti da li je. Sve to radi 25 pts. -.-
AloveM je napisao/la:
Jedan te isti lik. 8-)

Nek' admin provjeri IP log, pa cemo vidjeti da li je. Sve to radi 25 pts. -.-
Nije tachno, ovo mi je rodjak Denis aka DJ. LudDogg,
pa sam mu posudio RS premium, a on meni bobe

~
Korisnici sa istom IP adresom : 89.146.128.225
h0d1Nhooo0
LudDogg

- Ako vec hocete prebacivati bodove, jednostavno zatrazite dopustenje, a ne ovako glumiti i lagati sami sebi

Vozdra!
riddle je napisao/la:
Korisnici sa istom IP adresom : 89.146.128.225
h0d1Nhooo0
LudDogg

- Ako vec hocete prebacivati bodove, jednostavno zatrazite dopustenje, a ne ovako glumiti i lagati sami sebi

Vozdra!
boga mi njegov je acc,
maloprije mi dao pass, poshto on nezna prebaciti , pa ja usho sa svog pc-a, pa prebacio
h0d1Nhooo0 je napisao/la:
boga mi njegov je acc,
maloprije mi dao pass, poshto on nezna prebaciti , pa ja usho sa svog pc-a, pa prebacio
Nebitno, opet si slagao i pricao u prvom licu, kao da je zaista on na svom profilu. Nemojte to raditi, to je zabranjeno, a prebacivanje bodova ne zabranjujem (makar ja), samo treba da se najavi tj. trazi dopustenje sa razlogom transakcije i to je sva politika.

:/
riddle je napisao/la:
Nebitno, opet si slagao i pricao u prvom licu, kao da je zaista on na svom profilu. Nemojte to raditi, to je zabranjeno, a prebacivanje bodova ne zabranjujem (makar ja), samo treba da se najavi tj. trazi dopustenje sa razlogom transakcije i to je sva politika.

:/
ok , nisam bio siguran dali bi bilo ok da prebacujem, a da govorim da to radim sa jednog PC-a.
Drugi put pitam tebe ok?

Post dobio aplauz od bushidO.

h0d1Nhooo0 je napisao/la:
ok , nisam bio siguran dali bi bilo ok da prebacujem, a da govorim da to radim sa jednog PC-a.
Drugi put pitam tebe ok?
Tako je vec bolje! Uzivaj!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.