Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bjeze pixeli...??

164 pregleda · 7 odgovora · otvorena 27.08.2009. u 09:35

Pozdrav...

http://www.gamers.ba/forum/27/77301/-pic-flamerlow/

Mislim da ste u ovoj temi primijetili moje radove u kojima su pobjegli pixeli... Ja stvarno nemogu nista uraditi a da se to ne desi. Da li mi moze neko objasniti kako da to popravim?

Pokusavao sam sve, kako su mi neki govorili, raditi na manjim dimenzijama i tako to. Al nazalost,nemoze

Molim moderatora, onome ko pomogne da dadne aplauz, jer da imam bodova dao bi sve

EDIT: Molim vas da neko sto prije pomogne ako zna, trebam odraditi 3 logo-a do 12 sati
ti napises mali text i onda ides edit transform i scale i onda ti se font pokvari e nemoj to radit napisi text te velicine koja ti treba
Ja iskreno ne razumijem tvoj problem, jer mi se oni radovi cine ok, ali pokusaj kad pravis novi dokument da stavis rezoluciju na 72, mozda pomogne...
aldiN_ je napisao/la:
ti napises mali text i onda ides edit transform i scale i onda ti se font pokvari e nemoj to radit napisi text te velicine koja ti treba
nie do toga imo sam isti problem i samo ubacio druge fontove ono fonts .. folder u windows i sad ok ..

ma ba ono ima ko izrezbareno i meni bjeze pixeli ako rjesis problem ili neko sazna neki mi javi

KarinaMalina Poruke Guestbook Tvoja vijest
Ovdje ide neka poruka...
LOGOUT
Gamers.ba | reloaded

* Igre
* Forum
* Vijesti
* Browser igre
* Recenzije
* Download
* Kupoprodaja
* Shop
* Top10

* Gatheri (0)
* Klanova (186)
* Online (321)

Forum Gamers.ba FanArt
Bjeze pixeli...??
Odgovori
flamerlow

nap

Grad: progaming.ba

Tema : Bjeze pixeli...?? (125 pregleda i 4 odgovora)
Napisano : 27.08.09 u 09:35
Pozdrav...

http://www.gamers.ba/forum/27/77301/-pic-flamerlow/

Mislim da ste u ovoj temi primijetili moje radove u kojima su pobjegli pixeli... Ja stvarno nemogu nista uraditi a da se to ne desi. Da li mi moze neko objasniti kako da to popravim?

Pokusavao sam sve, kako su mi neki govorili, raditi na manjim dimenzijama i tako to. Al nazalost,nemoze

Molim moderatora, onome ko pomogne da dadne aplauz, jer da imam bodova dao bi sve

EDIT: Molim vas da neko sto prije pomogne ako zna, trebam odraditi 3 logo-a do 12 sati

* 1

MS13_MaraSal

nap

Grad: El Salvador ~
Re : Bjeze pixeli...??
Napisano : 27.08.09 u 10:55
Citiraj
Zaganjaj ih i uhvatices !
Post oshamario Philosopher
aldiN_

camper

Grad: Sarajevo
Napisano : 27.08.09 u 11:08
Citiraj
nigel92

luck0r

Grad: Banja Luka
Napisano : 27.08.09 u 11:21
Citiraj
Ja iskreno ne razumijem tvoj problem, jer mi se oni radovi cine ok, ali pokusaj kad pravis novi dokument da stavis rezoluciju na 72, mozda pomogne...
UnDeRgRoUnD_cs_

pr0

Grad:
Napisano : 27.08.09 u 11:22
Citiraj
aldiN_ je napisao/la:
nie do toga imo sam isti problem i samo ubacio druge fontove ono fonts .. folder u windows i sad ok ..

ma ba ono ima ko izrezbareno i meni bjeze pixeli ako rjesis problem ili neko sazna neki mi javi
Pa jarane, ne možeš ti napravit logo, dajem primjer, promjera 10 pxa, pa ga transformat na 30/40 px-a. Normalno da će ti se sjebat rezolucija. Stoga radi sa većim stvarima, tj. uzimaj veće dimenzije.

oAo
To je zbog toga sto radis transform slova koja su velicine 15 px, ti ih rasiris na 40 px. I logika je da nece izgledati dobro.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.