Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Mobitel

143 pregleda · 15 odgovora · otvorena 25.08.2009. u 12:43

E ovako. Već 8 godina imam Nokiu 3210 i odlično me služi.

Prijatelji me nagovaraju da promijenim mobitel, ali ja stvarno ne želim. Nikada mu ništa nije otišlo, nikada me nije iznevjerio. Eh sad, nešto mi je naumpalo. Želim na ovu svoju Nokiu ugraditi display u boji, i kameru od 3.2 megapixela. Osim toga, promijenio bih joj softwer i ugradio neki vrag koji podržava mp3. Usput bih i memoriju promijenio, da imam barem pola gige.

Pitanje za vas: Znate li ko radi ovakve stvari?

Koliko si siguran da to moze se uraditi. Kostace te oko 500 maraka a za te pare mozes uzeti telefon koji grmi... odi na skenderiju i pitaj onaj servis , ali nisam siguran da se sve to moze uraditi
Brate iskreno ti kazem to je sranje , bolje uzmi nov mob dzabe bacas pare na takve stvari. Moje misljenje ....
Ko ce ti bolan to uraditi ?
Ti bukvalno hoces N73 u oklopu od 3210, smijesno.
VioleN je napisao/la:
AHHAHAHAAHAH

@ Bolan kupi novi
VioleN je napisao/la:
HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAA

btw Oj oplakao sam . Brate shvatam da oces taj telefon jer je izdzljiv a zasto nebi uzeo noki-u koja podrzava to tvoje mozda nece biti jaka ko tvoja ta ali takav je sve jedan telefon nema vise "jakih" telefona svi su jaki bacis ga sa zgrade on se razbije bacis 3210 i nista joj
VioleN je napisao/la:
WHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHH naj si jaci
@ VioleN - HAHAHHAHAHAHAHAAHAAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

btw. fura vas lik šta vam je $:
bosanacz je napisao/la:
Koliko si siguran da to moze se uraditi. Kostace te oko 500 maraka a za te pare mozes uzeti telefon koji grmi... odi na skenderiju i pitaj onaj servis , ali nisam siguran da se sve to moze uraditi ;)
Pare nisu problem... Imam ja pare, cijena mi nije bitna. Bitno mi je da znam može li se to uraditi ili ne.
blues4relo je napisao/la:
Pare nisu problem... Imam ja pare, cijena mi nije bitna. Bitno mi je da znam može li se to uraditi ili ne.
rofl. Ako si tolika budala da das ogromne pare onda ti nije dobro. 50% da moze se ugraditi ali isto tako 50% da ne moze. Jer zavisi ako ima toliki color display la bla bla ako ima mjesta uopste da se kamera ugradi ej ba to ti je veliko sranje
blues4relo je napisao/la:
<3 :D

Yaka tema.
Pa nije to auto pa da u karoseriju ugradis novi motor od 300 konja, stavis nove felge, nove gume, promijenis auspuh, stavis nove zvucnike, nova sjedista i presvlake itd itd. To je mobitel, kupis najnormalnije neki obicni mobitel od 200-300 KM koji podrzava sve to sto zelis. Odogovor na tvoje pitanje da li to neko radi je ne.
ahahah nema sanse da to nokia podrzi kao prvo nemoze joj softver podrzati display u boji ni kameru ni memoriju jedino da neku drugu plocu stavis u taj oklop od 32 10 al i to sumnjam da uspije...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.