Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Valve Hammer Editor

92 pregleda · 4 odgovora · otvorena 24.08.2009. u 22:17

Pozdrav svima. Sad sam ja napravio mapu u VHE i stavio spawne za Countere i Terrore. I ja to spremim i kad sam spremio kilknem F9,nakon toga ubacim .bps file u C:\Program files\Valve\cstrike\maps. I otiđem ja u cs i pokrenem mapu kad mi izbaci ovaj error:

Pomozite plz.

-Unaprijed Hvala
Obriši sve file-se koje si dobio generiranjem mape (normalno, .rmf ne diraj). Zatim, pogledaj koje teksture (WAD-ovi) su korištene u mapi koju si pravio. Koliko se sjećam, to možeš pogledati na Map Info ili na Map Properties u editoru. Kada si se informisao o teksturama idi u konfiguraciju editora i ukloni sve WAD-ove koje nisi iskoristio u svojoj mapi.

Onda kompiliraj mapu nanovo i radit će 100%.

Hebi ga, sve ima nekakva ograničenja pa ni VHE nije iznimka.
DruGaBrieL je napisao/la:
Obriši sve file-se koje si dobio generiranjem mape (normalno, .rmf ne diraj). Zatim, pogledaj koje teksture (WAD-ovi) su korištene u mapi koju si pravio. Koliko se sjećam, to možeš pogledati na Map Info ili na Map Properties u editoru. Kada si se informisao o teksturama idi u konfiguraciju editora i ukloni sve WAD-ove koje nisi iskoristio u svojoj mapi.

Hvala puno drug,pomogao si mi sad radi,moze tema u kantu.
DruGaBrieL je napisao/la:

Buraz kopiraš moj post , na nedavno postavljenoj temu
Warground je napisao/la:
Buraz kopiraš moj post , na nedavno postavljenoj temu :D
Nikako druže. Radim sa Hammerom još od vremena kada se zva' Worldcraft pa se nekih kapitalnih problema lako sjetiti. Isti problem sam imao i sa mapama za Quake.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.