Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Problem] Security Code

135 pregleda · 7 odgovora · otvorena 24.08.2009. u 14:59

Ovako ..

Imam mobitel Samsung d900i , i stavio sam security code na poruke .

Password sam zaboravio .

Zanima me da li postoji neki unlock code ili nesto slicno da bih mogao promijeniti tu sifru ili da je ukinem skroz .

Nemojte govoriti google.ba

Googla-o sam ..

Hvala !
Evo ga maca , ako imas usb skini ovaj program i probaj preko njeg ..

http://www.divshare.com/download/4707961-aa5
ukucaj *2767*cust# il ti ga *2767*2878#
ja neznam ima li ko da se makne šifra, ali ima kod koji će ti vratit tvorničke postavke na mobitel, odnosno sve izbrisat sa moba i maknit šifru naravno, radi samo na samsunzima, a kod je: *2767*3855#

Ovo samo upišeš na ekran od moba, kao da zoveš nekog.
Carlito je napisao/la:
ja neznam ima li ko da se makne šifra, ali ima kod koji će ti vratit tvorničke postavke na mobitel, odnosno sve izbrisat sa moba i maknit šifru naravno, radi samo na samsunzima, a kod je: *2767*3855#

Ovo samo upišeš na ekran od moba, kao da zoveš nekog.
Custom reset *2767*2878# , full reset *2767*3855#
Custom vraca sec code ,izgled ovo ono ,sta vech.Full brishe sve.
ja samo ne kontam kako mozete zaboraviti taj sigurnosni kod i doc na forum i pisat kao da si zaboravio,reci da si nasao ili ukrao mob i da je imao taj klinac od koda i kako da ukines...cuj zaboravio -.-'
Ja pokusavam 2 mjeseca da se sjetim coda ali nema sanse. I moze se zaboraviti kod mene mobitel bio ugasen vise od 3 mjeseca koji mi pw prodju kroz glavu kako necu zaboraviti.
Ja sam skidao neke programe preko neta ali nemoze.
FrisK je napisao/la:
Ja pokusavam 2 mjeseca da se sjetim coda ali nema sanse. I moze se zaboraviti kod mene mobitel bio ugasen vise od 3 mjeseca koji mi pw prodju kroz glavu kako necu zaboraviti.
Ja sam skidao neke programe preko neta ali nemoze.
*2767*2878# samo ponistis code, a ostalo ti ostaje ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.