Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Fps problem !

118 pregleda · 13 odgovora · otvorena 23.08.2009. u 21:39

Ovako rjec je o fpsu do sad sam imo 100 fps kroz 5 smokova . Formatiro comp instaliram sve fino , udjem u cs , pokucam net_graph 3 fps_max 101 i odgovarajuce ratove , fps najvise 60 , kad je guzva na nekom serveru fps 30-40 . Evo Malo opsirnije o conf .

Vertical Sync znam da se gasi u 3d opcijama al nemogu nigdje da nadjem ..
De ljudino integrisana ti je grafička nemaš tu šta tražiti, a razliku između 60-100 nećeš ama baš ni primjetiti....
Filmovi se snimaju na 30-35 FPS a izgleda tečno, šta će ti 100, opet ti govorim da nećeš osjetiti razlike....
Još se praviš faca i govoriš da nisi to tražio a tamo nema ništa drugo da pitaš....
Ljudino...ugasi PC i hajde spavaj jer neamš blage o PC-ovima

P.S.

Sad su ti obrisali ovakvu temu, zašto otvaraš opet...
IGMIT je napisao/la:
De ljudino integrisana ti je grafička nemaš tu šta tražiti, a razliku između 60-100 nećeš ama baš ni primjetiti....
Filmovi se snimaju na 30-35 FPS a izgleda tečno, šta će ti 100, opet ti govorim da nećeš osjetiti razlike....
Još se praviš faca i govoriš da nisi to tražio a tamo nema ništa drugo da pitaš....

P.S.

ne javaljaj se
fps_max 101

Pogledaj svoje procese... normalno je kada igras cs je da ti bude od 12-18%

Skini GameBooster, da ti ugasi nepotrebne procese
60 nije los fps al nije toliko dobar kao 100 ! ;) pokusaj provjerit cabolve od modema onda reinstall cs imo sam tih problema mozda je do cd od cs a mozda je i problem sto ti integrsana graficka et !
"Vertical Sync znam da se gasi u 3d opcijama al nemogu nigdje da nadjem .. "

Start--> Control Panel-->NVIDIA Control Panel-->3D Settings-->Manage 3D Settings-->Vertical Sync-->Force off

Probaj ovako naci.
Ctrl - Alt- Delete, gasi sve nepotrebne "User" procese, atim u igri fps_max 999, fps_modem 0, developer 1
(konzola),
Nemoj ko da govori da nemoze vishe od 100 fps, ako nevjerujesh pogledaj moju galeriju, Klikni Ovdje
ovako moras uradit
http://img232.imageshack.us/i/cuiwcircle90pct.jpg/

http://img233.imageshack.us/i/openglz.jpg/

tako kaze google ;)
h0d1Nhooo0 je napisao/la:
Ctrl - Alt- Delete, gasi sve nepotrebne "User" procese, atim u igri fps_max 999, fps_modem 0, developer 1
(konzola),
Nemoj ko da govori da nemoze vishe od 100 fps, ako nevjerujesh pogledaj moju galeriju, Klikni Ovdje
Jeli isto 60 od 101 i 300 od 500 ?Po meni da :o , a inace svi stavljaju fpsmax 101 . A i ko je rekao da nemoze vise od 100 ? fps_max 1337 i ofc da ce preci 100 ?
spectrexx je napisao/la:
Jeli isto 60 od 101 i 300 od 500 ?Po meni da , a inace svi stavljaju fpsmax 101 . A i ko je rekao da nemoze vise od 100 ? fps_max 1337 i ofc da ce preci 100 ?
De boga ti nemoj me ti uchiti ,
Da ti malo objasnim sta je FPS.
FPS, skrachenica za Frames Per Second,
na nash prevedeno Okvira po sekundi sto slika prebaci, nije moguche da je isto kad imash 100 i 500 frameova po sekundi.
I boga ti nemoj me ti citirati , ok hvala cao
http://www.intel.com/support/graphics/sb/cs-004692.htm

Uživaj!
IGMIT je napisao/la:

P.S.

skotnaj se oca ti .. nemoj spamat vec pomozi liku :S
Ovo je integrisana graficka na njoj ne mozes ugasit vertical sync

tako da se djaba trudis i lazes da ti je fps bio 100

to je ne moguce kod ovakvih vrsta grafickih dosta sam upucen

u fps probleme jer sam i sam imao dok nisam kupio komp

znaci ovo su starije integrisane graficke ne proizvodi se vise

ovako nesto jer je totalni promasj imat integrisanu grafu

tako da se pomiris sa tim da ce ti fps bit 60 dok ne kupis

novi komp ili neku maticnu koja podrzava PCI i kupis PCI

grafu bilo kakvu od 128 mb i ima da ti kuca 100 fps bez

problema ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.