Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

BHOP ? HELP

130 pregleda · 11 odgovora · otvorena 23.08.2009. u 21:27

pOzz! !! ! e pitam se postojili undetected bhop skripta ako neko zna nesh o tome (LINK) il zna napraviti da post na temu! TNX!:*:*:*:*:*
torn_cs je napisao/la:
mislis na banihop u kanter strike :r
pa vidis da je tema counter strike bhop
ma uci se kakve skripte uzmes dignes newgame create dd2 i skaci scroll gore desno lijevo brzo pomjeraj mis i to je to brzo ces nauciti vjeruje mi bila je ta skripta nekada na g.ba u download selekciji to je vrsta cita zabranjeno bro ;)
torn_cs je napisao/la:
ma uci se kakve skripte uzmes dignes newgame create dd2 i skaci scroll gore desno lijevo brzo pomjeraj mis i to je to brzo ces nauciti vjeruje mi bila je ta skripta nekada na g.ba u download selekciji to je vrsta cita zabranjeno bro
To nije cheat, to je skripta.

Ne provaljuj se.

I da, da bi skripta radila moras exec-ovat' neki cfg i server detektuje da je exec-ovan, i voila - ban.

Znaci, 'kani se gluposti. Uci bhop.
4rm4n1 je napisao/la:
To nije cheat, to je skripta.

Ne provaljuj se.

I da, da bi skripta radila moras exec-ovat' neki cfg i server detektuje da je exec-ovan, i voila - ban. :)

Znaci, 'kani se gluposti. Uci bhop.
nemoj me uciti nije dozvoljeno koristit i smatra se vrstom cita........ ;)
torn_cs je napisao/la:
nemoj me uciti nije dozvoljeno koristit i smatra se vrstom cita........
Zna l' ti mama da si 'vako glup?

Skripta je niz komandi koji, kad se "aktiviraju", izvrse neku radnju.

U ovom slucaju to je bhop, koji, igrom slucaja i logike, je zabranjen na svim kz i hns serverima. Zasto? Zato sto steti igri, i cilj kz-a i hns-a je da svojim znanjem i umijecem dodjes do kraja mapa (kz), ili pobjegnes od protivnika (ili ih uhvatis).

Samim tim, sve su skripte dozvoljene na pub-u, a za cw ne znam ( ne interesuje me ). Znaci, on se moze je**t' sa skriptama na pubu, nece biti banovan.

Nemoj me vise citirat' jer mi ne treba postcount.

Ako ti jos nesto nije jasno, imas gb.

Sad laku noc, idi spavaj, zove te mama.
B-Hop je zabranjen (a i postoji ta scripta).Ko nevjeruje ima ESL pravila i nek vidi smijel se koristit (važi za cw) ;)
A ima i plugin protiv toga eo link : http://rapidshare.com/files/269861058/No_Bhop_Script.amxx.html Dodaš ga u valve/cstrike/addons/amxmodx/plugin i napišeš ga u plugin.ini i radi ko vekerica (testirano,provjereno) ;)
4rm4n1 je napisao/la:
Zna l' ti mama da si 'vako glup?

Skripta je niz komandi koji, kad se "aktiviraju", izvrse neku radnju.

U ovom slucaju to je bhop, koji, igrom slucaja i logike, je zabranjen na svim kz i hns serverima. Zasto? Zato sto steti igri, i cilj kz-a i hns-a je da svojim znanjem i umijecem dodjes do kraja mapa (kz), ili pobjegnes od protivnika (ili ih uhvatis).

Samim tim, sve su skripte dozvoljene na pub-u, a za cw ne znam ( ne interesuje me ). Znaci, on se moze je**t' sa skriptama na pubu, nece biti banovan.

Nemoj me vise citirat' jer mi ne treba postcount.

Ako ti jos nesto nije jasno, imas gb.

Sad laku noc, idi spavaj, zove te mama.

Iskreno nikad tako neches naucit' radit' bHop !

Jarane stavi na mish ono gore scroll da skaces i fino se zaletis i sa scrollom okreces i tako to.

Mrsko mi objasnjavat' tako sam ja naucio [:
brate na steam ces s scriptom dobit banned ,,tako da ti se isplati uciti se bhop napravi sebi na scrol i nadji server i uci se ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.