Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BINDAT !?

141 pregled · 4 odgovora · otvorena 22.08.2009. u 01:43

Znali neko kako bindant na cs...npr kad pritisnem "F" da mi kaze Enemy Down , da nemoram c9 .. bio bi zahvalan kad bi mi neko pomogao to mi hitno treba

Hvala jos jednom !

HF ^^

http://www.bindmaker.org/

Pravio ja nekad davno sebi config i koristio ovo.

Prelagan i radi

Post dobio aplauz od neO

Genius je napisao/la:
http://www.bindmaker.org/

Pravio ja nekad davno sebi config i koristio ovo.

Prelagan i radi ;)
a sta da ukucam u konzolu to me zanima.. :S
zuti_h4mc3 je napisao/la:
a sta da ukucam u konzolu to me zanima.. :S
Skini program, instaliraj ga, otvori.

Ne moze biti jednostavnije -.-"

Meni se ne da jer cu sje*at sebi config za koji mi je trebalo puno da ga napravim...

Kad otvoris program, dobices veliku tastaturu, izaberes dugme na njom (( na koje ces bindati odredjenu stvar )), i imas fino ti pishe: radio commands, izaberes koju ces, i imas u lijevom dijelu kao: "add bind" i ono ti samo kreira line za bind, koji ti mozes copy-paste u svoj config, ili mozes pomocu opcije "browse" naci svoj config u /cstrike folderu, gdje ti taj program odma dodaje taj line u config.

Prejednostavno je da bih se ja sad mucio, skidao, instalirao ako vec znam da moze
Genius je napisao/la:
Skini program, instaliraj ga, otvori.

Ne moze biti jednostavnije -.-"

Meni se ne da jer cu sje*at sebi config za koji mi je trebalo puno da ga napravim...

Kad otvoris program, dobices veliku tastaturu, izaberes dugme na njom (( na koje ces bindati odredjenu stvar )), i imas fino ti pishe: radio commands, izaberes koju ces, i imas u lijevom dijelu kao: "add bind" i ono ti samo kreira line za bind, koji ti mozes copy-paste u svoj config, ili mozes pomocu opcije "browse" naci svoj config u /cstrike folderu, gdje ti taj program odma dodaje taj line u config.

Prejednostavno je da bih se ja sad mucio, skidao, instalirao ako vec znam da moze ;)
hvala brate uspjelo mi :d

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.