Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Bodovi

213 pregleda · 12 odgovora · otvorena 21.08.2009. u 15:10

E ovako raja imal ko da mi pokloni 20 bodova da ne budem ovaj nap evo godinu dana sam nap ne mogu nikako da skupim ,samo sam jednom dobio aplauz i skupio 10 bodova.
Prvo , za drugi rank il' ti ga camper potrebno je 50 bodova , a drugo bodovi na gamersu su vise proslost nitko se ne zanima time
vise postuj :$
ili premiume uzimaj XD
Nemoj premiume, pomaži :$

Post dobio aplauz od bak1r

Je***i te bodovi, evo ti svi moji.

Sta ce ti bodovi, Tita ti?
Napises pametan post i dobices aplauz. Kako se mislis pomjeriti sa ranka nap ako imas 20 postova i 18 otvorenih tema? :S

I kakva crna godina kad si se tek registrovao?!

Post dobio aplauz od GAZZEL

Isto ti dodje ili si nap ili prO danas ti se uveliko bodovi namjestaju.Tako da ti to nista nepredstavlja.
Moraces se potruditi da dobijes bodove
4rm4n1 je napisao/la:

Sta ce ti bodovi, Tita ti?
daj meni...
salim se
4rm4n1 je napisao/la:

Sta ce ti bodovi, Tita ti? :r
Daj meni pola tvojih boba :) da sebi kupim nesto u shopu :)

Son1K je napisao/la:
Moraces se potruditi da dobijes bodove
Ozbiljno?
Tako sto molis preko poruka
To sto si godinu dana nap mi govori jednu stvar: Da te ne zanima da imaš neki veći rank ili da si glup pa nisi mogao za tu godinu napisati barem 10 vijesti i 10 pametnih postova. Gamers očito nije za osobe kakva si ti.

No offence.

Post dobio aplauz od GAZZEL

Mislite stvarno da su nebitni bodovi

@ Armani - Podjeli ovim svima bobe, ako nisu bitne, meni netrebaju, hocu da ih poshteno sakupim

@ All - Shto ste vi toliko zeljni tih bodova? Sakupite poshteno ili shutite
r3L0aded je napisao/la:
To sto si godinu dana nap mi govori jednu stvar: Da te ne zanima da imaš neki veći rank ili da si glup pa nisi mogao za tu godinu napisati barem 10 vijesti i 10 pametnih postova. Gamers očito nije za osobe kakva si ti.

No offence.
Evo dokaz da meni nije stalo do bodova jeste da sam r3LOaded-u dao za jednu sitnicu 100 bodova...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.