Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Hosting & Domena (Prodaja)

105 pregleda · 7 odgovora · otvorena 21.08.2009. u 09:17

Dobro jutro!

Prije svega, cestitam Sarajevu i HZSA na sinocnjoj igri.

Temu sam otvorio radi toga sto prodajem domenu i hosting.

Oboje je registrovano na godinu i po dana.

Sto se tice prostora, tu je mali problem. Cekamo da uplate za licencu cpanela, pa cu da vidim i da vam dam sve podatke.
Ovdje sam samo temu postavio pa cemo viditi sta i kako.
Domena je .info

Ja sam poceo nesto raditi u joomli pa eto ako hocete vi da nastavite, nastavite, a ako necete, idite sve ispocetka.

Uglavnom, ja kada vam dadnem domenu i hosting necu da imam nista sa njom. Jednostavno vama sam je prodao, i vi radite sa njom sta hocete.
Nakon, sto vam dam podatke od cpanela i ftp-a, promijenite odma password da ne ispadne kako sam vam hackao ili tako nesto.

Cimee placate?

Placanje mozete izvrsiti na vise mogucnosti:

- Steamovi (kolicina po dogovoru, ali najvjerovatnije 2-3 steama)
- Kredit 18KM (Ako sam rekao 2 steama, koji otprilike kostaju 12 km onda bi trebao 24 km, ali evo popust na 18)

Iza svega ovoga, mozete i kombinovano...

Npr. 1 steam i 8 km kredita.

Uglavnom, dogovoricemo se, samo ako se mozete strpiti da se licenca za cpanel uplati. Do tad nista necemo pregovarati, saljite ponude na pm.

P.S

Ako mislite da cu scammati, NECU!

Ovaj naziv sitea nije dovoljno jak, da bi napravio neku extra stranicu. Jednostavno se nemam zivaca "teliti" oko ovoga.

Hvala jos jednom, i molim vas bez spamma. To govorim za vase dobro, meni nije problem ako izbrisu temu, ali vi cete dobiti ban

Kakav je to hosting ako ti i domenu i hosting prodajes za 18KM kredita :S? Prostor = 100MB? Info domena 8$ godisnje koliko znam. Napisi malo podatke ako ti se da , da vidim i ja o cem je rjec
Prostor: 1000 MB , ovaj hosting je malo skuplji domena je bila 8 eura. Kazem ti, cekam dok uplate za licencu pa cu vam uslikati ako treba ...
zar to nije trebao bit balkan tutorials ?
Nemojte od njega ništa kupovati, to je stari scamer shaman aka unLz. Hvala.

Post dobio aplauz od GAZZEL

r3L0aded je napisao/la:
Nemojte od njega ništa kupovati, to je stari scamer shaman aka unLz. Hvala.
normala , hvala na inf. ja ga pitam na msn'u jesi ti unLz kaze nije

Gazzele obrisi mu temu !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.