Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 20 bodova

LimeWire nemoze da se konektuje :S

220 pregleda · 9 odgovora · otvorena 20.08.2009. u 17:17

Eo pokuso,da nesto skidam sa lime,da udjem,nece da se konektuje,ja skido starije verzije,proo verzije nista,nece da se konektuje 

Ako je neko ima problem kako ga je rijesio ?
imas tu i qTorrent

Post dobio šamar od wcKd

Rješenje
To je nemoguce.
Znam ja nekoliko likova, mojih licnih prijatelja imali su isti problem sa LimeWire ( nije moglo da se konektuje na server )
i nikako drugacije to nisu rjesili ...

Znaci LimeWire je pun Virusa  Nazalost
Moraces zamjeniti program ;'(

Downloaduj FrostWire ili MP3 Rocket ima sve isto kao i LimeWire samo sto ne posjeduje viruse 

Evo ti download link za FrostWire i MP3 Rocket ^^

~ FrostWire

~ MP3 Rocket

Nadam se da sam ti pomogao 
Ne znam sta ovi govore za viruse, mozda je i to, ali i meni se nekad Limewire odmah nece da konektuje, konektuje se za jedno 10 min. U donjem lijevom cosku imas status konekcije, pa pogledaj kakvo je stanje kad ga tek upalis i kad ti ostane upaljen nekih 10-15 min.
isti problem sam imao googlao nisam mogao naci rjesenje ;)
Kani se limewire il slicnih programa jer su prepuni virusa pa ces kasnije dizat teme virus pomagaj... nego imas rapidshare il megauplad pretrazivaca pa tu trazi i skidaj, puno je sigurnije, ako ti moze pomoc i moj tut - link
izbrisi citav limewire iz program filesa i registrija , pa instaliraj al ne novu verziju nego malo stariju neku , ako nemogne tada uradi svaki moguci update , ako ni tada nemogne probaj onde gdje imas da kupis pro idi na to i skini opet sa te stranice , ako tada nemogne neam pojma , ja sam tako nekako uspio to popravit :o
Hoću ŠAMMAAR !!!Hoću ŠAMMAAR !!!Hoću ŠAMMAAR !!!Hoću ŠAMMAAR !!!Hoću ŠAMMAAR !!!Hoću ŠAMMAAR !!!Hoću ŠAMMAAR !!!Hoću ŠAMMAAR !!!Hoću ŠAMMAAR !!!Hoću ŠAMMAAR !!!Hoću ŠAMMAAR !!!Hoću ŠAMMAAR !!!Hoću ŠAMMAAR !!!Hoću ŠAMMAAR !!!Hoću ŠAMMAAR !!!Hoću ŠAMMAAR !!!Hoću ŠAMMAAR !!!Hoću ŠAMMAAR !!!Hoću ŠAMMAAR !!!Hoću ŠAMMAAR !!!Hoću ŠAMMAAR !!!Hoću ŠAMMAAR !!!Hoću ŠAMMAAR !!!Hoću ŠAMMAAR !!!Hoću ŠAMMAAR !!!Hoću ŠAMMAAR !!!Hoću ŠAMMAAR !!!
Uradi ovako...
Kad udjes u LimeWire... idi File pa Connect. Idi na "X". Ostace ti pokrenut u donjem desnom cosku. Malo surfaj, zezaj se. Nakon nekog vremena, trebao bi ti se pokrenuti, tacnije "napuniti" dovoljno da mozes neometano download-ovati.
Virusi ? Svaki P2P program ti ih ima. Ne downloaduj fileove koji izgledaju isti kao i tvoj unos, to su virusi. Pored toga imaj, recimo, AVG koji ima Resident Shield. Nema problema!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.