Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

moja tv

162 pregleda · 10 odgovora · otvorena 20.08.2009. u 15:57

pozdravv

Evo cujem 5.septembra dolazi moja tv(od bh-telecoma)i piše da će biti 60 programa i 500 filmova ima li negdje spisak tih 60 programa
sry na pitanju al mozes li objasnit sta je to moja tv? prvi put cujem za to...pa ak mos napisat samo malo opsirinije pls
a taj spisak ofc nezz.

@ hvala puno
Fragnatic je napisao/la:
sry na pitanju al mozes li objasnit sta je to moja tv? prvi put cujem za to...pa ak mos napisat samo malo opsirinije pls
a taj spisak ofc nezz.

@ hvala puno
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/biznis/moja-tv-od-5-septembra
Moja tv je imba stvar ali ima mnostvo sranja kod toga. Imam kuci resiver vec , sivi sa daljenskim.(plastika prvo to sranjeXD). Jedina prednost je sto ce se povecati brzina i limit nece postojati za korisnike televizije(kako da vam ogranice gledanje XD??) Znaci vjerovatno se uvodi flat rate a televizija u prvom pogledu je uzasno skupa 75€ mjesecno najavljivano ali vjerovatno ce biti oko 35-40€...ajmo malo nade i za bosnu
LOL trio paket isto sve samo sto je ovo povoljno i jeftino za razliku od BHT kod kojih ce cijene biti velike.Ovo najvjerovatnije uvode jer gube korisnike pa da ih nekako vrate.
Jos kod LOL super TV-a ima preko 80 kanala sa svim ovim opcijama koje su navedene u napisanom clanku.
bosanacz je napisao/la:
Moja tv je imba stvar ali ima mnostvo sranja kod toga. Imam kuci resiver vec , sivi sa daljenskim.(plastika prvo to sranjeXD). Jedina prednost je sto ce se povecati brzina i limit nece postojati za korisnike televizije(kako da vam ogranice gledanje XD??) Znaci vjerovatno se uvodi flat rate a televizija u prvom pogledu je uzasno skupa 75€ mjesecno najavljivano ali vjerovatno ce biti oko 35-40€...ajmo malo nade i za bosnu ;)
flat za adsl ili ? :D
cjNor je napisao/la:
flat za adsl ili ?
da flat za adsl ali ce biti moguc samo za korisnike televizije... a prema ocekivanjima televizija ce biti uzasno skupa sto je retardirano trebali bi imati zaradu na masovnosti a ne na cijeni (da zakinu) pojedinaca
bosanacz je napisao/la:
da flat za adsl ali ce biti moguc samo za korisnike televizije... a prema ocekivanjima televizija ce biti uzasno skupa sto je retardirano :-X trebali bi imati zaradu na masovnosti a ne na cijeni (da zakinu) pojedinaca :-X
to sranje brate , jer oni gube korisnike bez flata , hackuju adsl acc i nabiju 18000 km ? kao sto su onome , pa ko ne bi otisao nakon toga jos bilo tuzbi previse .. Nek stave flat rate doci ce ih previse
skile je napisao/la:
LOL trio paket isto sve samo sto je ovo povoljno i jeftino za razliku od BHT kod kojih ce cijene biti velike.Ovo najvjerovatnije uvode jer gube korisnike pa da ih nekako vrate.
Jos kod LOL super TV-a ima preko 80 kanala sa svim ovim opcijama koje su navedene u napisanom clanku.
Vidi telekom je ubjedljivo vodeci provajder u nasoj zemlji, koliko god oni lopovi bili ili sta drugo , oni su vodeci. Pogledaj koliko ljudi ima adsl , koliko neki drugi i uvidjet ces o cem je rijec. Za xdsl lazu da je 4mbita brzina... isto kao u telekomu fol ovo ono brzina je poor. Raja se masovno zali na kablovkse provajdere(ne odnosi se na lol) da im lagga uzasno (cs pogotovo) npr i da global net moze samo na globalu igrat :S Korisnici adsla se zale ali ne znaju kako je drugima
bosanacz je napisao/la:
Vidi telekom je ubjedljivo vodeci provajder u nasoj zemlji, koliko god oni lopovi bili ili sta drugo , oni su vodeci. Pogledaj koliko ljudi ima adsl , koliko neki drugi i uvidjet ces o cem je rijec. Za xdsl lazu da je 4mbita brzina... isto kao u telekomu fol ovo ono brzina je poor. Raja se masovno zali na kablovkse provajdere(ne odnosi se na lol) da im lagga uzasno (cs pogotovo) npr i da global net moze samo na globalu igrat :S Korisnici adsla se zale ali ne znaju kako je drugima
Da on je vodeci, ali nije najpovoljniji

Molim te nisi upucen neznam cije usluge koristis ali ovi paketi nisu kablovski vec xDSL i sam TV nije kablovski vec digitalni, ti mislis da nisu brzine kao sto pisu.I kakve veze ima global net sa ovim NIKAKVE
ti mislis da ce kod ADSL-a bit flat mozda i bude ali ce cijena biit ogromna kao i kod xDSL-a cijena paketa 80KM.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.