Hi there ppl.
Nesto mi bilo dosadno, i uz'o menadzera da igram.
Mislio sam otic' kupit' 2009ku., al' sad ce izac 2010. pa necu da kupujem, s toga - kren'o sam igrat' 2008ice. (jer sam im'o taj cd).
Kad krenem igrat', sve mi je ok. Zavrsim prvu sezonu, i onda idem dalje - i poslije, otprilike, 15tak dana (15 dana ingame
) izbaci me iz igre sa ovim errorom:

Kad odem u ovaj folder sto pise - prazan je (nemojte bezveze pisat', oznacio sam da vidim sakrivene foldere
).
Takodjer, kad izbrisem ovaj folder onda mogu igrat' mozda mjesec-mjesec i po' (ingame mjesec) pa me tek onda izbaci.
Et', ko mi pomogne dobija ova fina 44 boda.
grazie.
:-*
EDIT: Zaboravio sam ovo napisat'.
Ja sad svaki dan snimam igru (ingame dan
), i to mi ide pravo na zivce, a kad me izbaci ne snimi se nista..
.
Npr, maloprije sam igrao Community Shield protiv Man Utd-a (sa Man Cityem), i pobijedim sa 4:2. Pritisnem space, zaboravim snimit' - izbaci me.
Nesto mi bilo dosadno, i uz'o menadzera da igram.
Mislio sam otic' kupit' 2009ku., al' sad ce izac 2010. pa necu da kupujem, s toga - kren'o sam igrat' 2008ice. (jer sam im'o taj cd).
Kad krenem igrat', sve mi je ok. Zavrsim prvu sezonu, i onda idem dalje - i poslije, otprilike, 15tak dana (15 dana ingame
) izbaci me iz igre sa ovim errorom:
Kad odem u ovaj folder sto pise - prazan je (nemojte bezveze pisat', oznacio sam da vidim sakrivene foldere
).Takodjer, kad izbrisem ovaj folder onda mogu igrat' mozda mjesec-mjesec i po' (ingame mjesec) pa me tek onda izbaci.
Et', ko mi pomogne dobija ova fina 44 boda.

grazie.
:-*
EDIT: Zaboravio sam ovo napisat'.

Ja sad svaki dan snimam igru (ingame dan
), i to mi ide pravo na zivce, a kad me izbaci ne snimi se nista...
Npr, maloprije sam igrao Community Shield protiv Man Utd-a (sa Man Cityem), i pobijedim sa 4:2. Pritisnem space, zaboravim snimit' - izbaci me.

sretno !!!