Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[RQ] Nargila making tut

476 pregleda · 20 odgovora · otvorena 19.08.2009. u 14:31

Hello there, naime

evo me kod jarana, hoćemo da napravimo nargilu. Imamo potrebne sastojke, arome, žar [ sve kupljeno u BADEM-u ]. Sve to stoji, al' jednostavno neće da dimi . E sad, ako neko iz ličnog iskustva zna šta treba da radimo, nek se javi, il' ako nađete neki TUT na netu, postajte [ po mogućnosti, ne u2b, jer smo sve pregledali ]

TY
da zapalite :S? (sala)
jednom su negdje objasnjavali stavis foliju izbuss je na 5-6 mjesta stavis onaj vrag kako se zove (zar) zapalis. Jedino ako nije prava nargila ako vi nesta izmisljate ?
jeste nasuli vodu dole ?
stavis tu aromu u onu glavu,onda tu aroma zamotas preko sa aluminijskom folijom,izbusis rupe u njoj jedno 5-6 rupa,nemoj ni previse ni premalo montiraj to zapali i gotovo ...
quell je napisao/la:
jeste nasuli vodu dole ?
Jarane, jesmo, al vidiš ne znamo dokle treba XD

Mi skoro do vrha nasuli, vrele vode

-__-"
NODI je napisao/la:

Mi skoro do vrha nasuli, vrele vode

-__-"
mozda zato i nece, nemre do kraja samo onaj donji dio , sjeti se kako je ne pusis prvi put
Ev vam nesto bolje

1) Uzmite flasu plasticnu veliku od 2 L i naspite do pola kakvog NEGAZIRANOG soka... probusite malo iznad povrsine soka i stavite jedno olovku ... (onaj donji dio olovke kad je odvrnes)

I istavite Cigaru u olovku i vucite kroz cep ... wow al to opali

2) Uzmite opet flasu ... i folije stavite foliju na vrhu flase ono gdje se cep zatvara i stavite kakve trave (moze i caja) i opet stavite vode do pola flase il soka probusite opet malo iznad i stavite olovku sad cete kroz olovku vuc... a gore uzmite uplaljac i palite travu i vucite kroz olovku ...

TUT by me ... probavo, frcera

Post dobio aplauz od bushidO.

~ Naspi vode u donji dio nargile,znaci da mozes praviti mjehurice kada uvlacis ..

~ Izmrvi na listice ( aromu ) i lagano je redaj gore gdje se stavlja

~ Onda prekrij aluminijsko folijom i lagano izbusi iglom ( rupice da napravis ) ( foliju )

~ Zapali zar na plinu ( pusti neka se uzari )

~ I onda lagano pusi

~ Nemoj puhati u cjev ( jer ces automatski ugasiti nargilu )

Post dobio aplauz od wcKd

dyemsonii je napisao/la:
~ Naspi vode u donji dio nargile,znaci da mozes praviti mjehurice kada uvlacis ..

~ Onda prekrij aluminijsko folijom i lagano izbusi iglom ( rupice da napravis ) ( foliju )

~ I onda lagano pusi

cuj dyeme travara HAHAHAHAHAHA a da jestavno skupite 200km i kupite
dyemsonii je napisao/la:

~ I onda lagano pusi

Vidi brate, nemam plina, al smo na RINGLI zapalili, baš pobijelilo kontaš xD. I onda mi malo pušemo, da raspušemo i ništa
NODI je napisao/la:
Vidi brate, nemam plina, al smo na RINGLI zapalili, baš pobijelilo kontaš xD. I onda mi malo pušemo, da raspušemo i ništa
~ Pitaj Boqa sta ste vi uradili :|

~ Fino izmrvi onu slipavu aromu,stavi je gore gdje treba da ide

~ Onda preko toga ide folija i fino zategni,lagano izbusis iglom da ima milion malih rupica

~ Stavis zar,i povuces ... ( Jedino ako si retardiran pa ne znas ) :Q
mahYr je napisao/la:
Ev vam nesto bolje

1) Uzmite flasu plasticnu veliku od 2 L i naspite do pola kakvog NEGAZIRANOG soka... probusite malo iznad povrsine soka i stavite jedno olovku ... :D (onaj donji dio olovke kad je odvrnes)

I istavite Cigaru u olovku i vucite kroz cep ... wow al to opali :P

2) Uzmite opet flasu ... i folije stavite foliju na vrhu flase ono gdje se cep zatvara i stavite kakve trave (moze i caja) i opet stavite vode do pola flase il soka :D probusite opet malo iznad i stavite olovku sad cete kroz olovku vuc... a gore uzmite uplaljac i palite travu i vucite kroz olovku :D ...

TUT by me :P ... probavo, frcera
Tako se ganja pushi kad je nestashica rizli :D
ili probusis sa strane dvije rupe, i nafurash se da svirash harmoniku dok pusis :D:D:D:D:D
Zilla je napisao/la:
Tako se ganja pushi kad je nestashica rizli
ili probusis sa strane dvije rupe, i nafurash se da svirash harmoniku dok pusis
iiiiiiiii letiiiiiiiiiiiiiii sviras harmoniku na oblakuuuu ...
mahYr je napisao/la:
Ev vam nesto bolje

1) Uzmite flasu plasticnu veliku od 2 L i naspite do pola kakvog NEGAZIRANOG soka... probusite malo iznad povrsine soka i stavite jedno olovku ... (onaj donji dio olovke kad je odvrnes)

2) Uzmite opet flasu ... i folije stavite foliju na vrhu flase ono gdje se cep zatvara i stavite kakve trave (moze i caja) i opet stavite vode do pola flase il soka probusite opet malo iznad i stavite olovku sad cete kroz olovku vuc... a gore uzmite uplaljac i palite travu i vucite kroz olovku ...

ustvari...tut by bakir

sto gusci sok to bolje
mahYr je napisao/la:
Ev vam nesto bolje

Joooooj radio sam i ja to, haaaaaaveru kako je špica.
NODI je napisao/la:

Mi skoro do vrha nasuli, vrele vode :D

-__-"
ne vrele hladna voda treba :D
dyemsonii je napisao/la:

~ I onda lagano pusi :D

~ dyemo bratami prekuco nargilu :$

Zilla je napisao/la:
Tako se ganja pushi kad je nestashica rizli
ili probusis sa strane dvije rupe, i nafurash se da svirash harmoniku dok pusis
HAAHAAHAHAHHAHA .. to smo mi na izletu radili

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.