Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Diskusija :D

641 pregled · 20 odgovora · otvorena 18.08.2009. u 22:59

Mozda je svima preko glave ovih diskusija,,ali ja odlucih otvoriti jednu temu u vezi smijeha,skontat cete me u sljedecim recenicama . Sad sam dos'o nadrkan i sjeban iz grada,pa da se malo oraspolozim otvorio sam ovu temu,gdje mozete pisati sta vas je zadnjih nekoliko dana doista nasmijalo ili iznenadilo. Pa evo ja cu prvi
~ Znaci bukvalno sam plakao kada sam cuo da mi je prijateljici upao mobitel u solju,dok je pisala i pricala
~Isto tako,kada sam cuo sljedeci vic
"Stoji krava s jedne strane ograde i gleda bika i kaze mu,ajd kod mene vamo da se druzimo.Eto bika,preskace ogradu i pritom se zakaci za ogradu.I haj upoznavaju se oni,kaze krava"Ja sam Visulja,nadimak mi je Sisulja,kaze bik ja sam Rudonja,a nadimak mi ost'o na ogradi.
HAHAHHAHAHAHHAHA
~I na kraju sto mi je palo na pamet,sad ova tema "Love is in the air" me je toliko nasmijala,coDe svaka ti cast
Ako se sjetim jos nekih stvari bit ce edit.
P.S. Kome se ne svidja tema nek ne odgovara,admini radite sta vam je volja,ako je zelite izbrisati,vasa stvar
EDIT: Sjetio sam se jos neceg
~ Dok sam bio na vikendici,na nekom selu kod Gorazda,otisao moj prijatelj u vanjski wc il ti ga HALU i izlazi on kad onaj pijetao poce skakat po njemu,mi se svi sjebali on trci,a onaj horoz za njim Sreca pa je neka krampa bila blizu,pa ga je lagano odvalio da je pres'o preko 100 metara
~ Nastavnik likovnog,jos u osnovnoj,pita mene "Jel vjerujes u Djeda mraza,ja kroz smijeh reko NE,kaze on onda ti je 4 zakljucna i zakljuci
HAHHAHAHAHHA
Neka si otvorio ovu temu jer, treba ljudima smijeha, a ne ova depresija...
iz dana u dan
svaka cast, kad ja nemam pametno da kazem vic, bolje da ni ne govorim (:
Vic - oplako. XD

Ev' jedan od mene.

Oglas jedan u novinama: "prodajem poluautomatsku motiku. "Ti je dignes ona sama padne." - šifra: Crnogorac
Hmm mnogo se toga desilo smijesnog u mom zivotu, tako da ne bih sada mogao napisati sve te stvari. No, sjetio sam se necega sto me dovelo do suza.

Smijao sam se kada je sestogodisnja djevojcica pala s rola na nos. Tjst poceo sam se smijati prije nego sto je pala, jer sam vidio da je izgubila ravnotezu.

Smijao sam se mjesecima kada je moj jaran upao u rijeku.
S3phirotH je napisao/la:
Hmm mnogo se toga desilo smijesnog u mom zivotu, tako da ne bih sada mogao napisati sve te stvari. No, sjetio sam se necega sto me dovelo do suza.

Smijao sam se kada je sestogodisnja djevojcica pala s rola na nos. Tjst poceo sam se smijati prije nego sto je pala, jer sam vidio da je izgubila ravnotezu.

Smijao sam se mjesecima kada je moj jaran upao u rijeku.
Smijem se i ja tebi mjesecima jer volis moju rosnu guzu :D
MaNhUnT je napisao/la:
Smijem se i ja tebi mjesecima jer volis moju rosnu guzu
To nije smijesno. Igras se sa mojim osjecanjima.
S3phirotH je napisao/la:
To nije smijesno. Igras se sa mojim osjecanjima.
Nije smjesno ni kad djete padne na nos...

Ontopic:

*Zato morski pas nema rogove?

Koji ce mu ku**c rogovi!

*Idu dva patka pedofila ulicom i pita jedan drugog : " Jes je'o sta ?" Kaze drugi: " Dapače"...

@Edit:

Sephirot jesu tebi zene/cure nesto radile pa imas traume od njih i tolko ih mrzis i blatis?
Eo i od mene neki vicova ...

Vozi zmija bicikl i naidje na slona , pita je slon .. kako vozis biciklo a neas ruke ?
Kad zmija na to : Vidim fakat neam ruke i padne sa bicikla ..HAHA

Idu nepismeni vuk i sretne crvenkapicu i pita je :
Jeli to ides baci ? I ona baci .. HAHA
FaintSmile je napisao/la:

Ontopic:

Koji ce mu ku**c rogovi!

*Idu dva patka pedofila ulicom i pita jedan drugog : " Jes je'o sta ?" Kaze drugi: " Dapače"...

@Edit:

Sephirot jesu tebi zene/cure nesto radile pa imas traume od njih i tolko ih mrzis i blatis?
Meni je smijesno. Prvo jer bilo zensko dijete, a drugo jer se previse derala i nesto je uglavnom na engleskom pokusala reci. Bilo je krajnje neispravno, te je paralo moje usi.
FaintSmile je napisao/la:

Ontopic:

Koji ce mu ku**c rogovi!

@Edit:

Mozda nije pao na nos , mozda je na bubuljicu ? 9-)
Koja je razlika između Djeda Mraza i Židova??
--Djed Mraz ulazi kroz dimnjak, a židovi izlaze
MaNhUnT je napisao/la:
Mozda nije pao na nos , mozda je na bubuljicu ? 8-)
Otkud tebi to da ja mrzim zene?

Bas su zene fina stvorenja, samo bi bile jos bolje da ne pricaju mnogo. Anime girlz FTW !
MaNhUnT je napisao/la:

Vozi zmija bicikl i naidje na slona , pita je slon .. kako vozis biciklo a neas ruke ?

hahahahahahaha, i ona baci xD

Kaže zec zmiji:
• Izvini što sam te zajebavao što nemaš noge...
• Ma nema veze, bilo pa prošlo.
• Dobro, evo ruka onda!

Dodje Mujo pjan kuci i odjednom se cuje:
-BUM !
Kad ce Fata:
-Mujo, sta je to palo ?
Kaze Mujo:
-Kaput.
-Kako se kaput toliko cuje ?
-Bio ja u njemu.

je napisao/la:
Mozda si trebao pogledati "P.S."
Tema je na pravom mjestu,iako je gamerski sajt,ljudima treba humora. Znas inace je smijeh zdrav AL vidim da si suvise glup,da bi se posteno znao nasmijat. Za tebe jednostavno postoje samo igrice,kompjuter i internet. Sjecas li se kada si zadnji put ugledao svijetlo dana? Zapitaj se malo,a do tad sve najbolje
Ja mislim da bi DRAKE trebao da napise jedan post vezan u vezi mene na turniru u Travniku , na koji je DRAKE oplakao od smijeha ! :D
DrawN je napisao/la:
Tema je na pravom mjestu,iako je gamerski sajt,ljudima treba humora. Znas inace je smijeh zdrav ;) AL vidim da si suvise glup,da bi se posteno znao nasmijat. Za tebe jednostavno postoje samo igrice,kompjuter i internet. Sjecas li se kada si zadnji put ugledao svijetlo dana? Zapitaj se malo,a do tad sve najbolje ;)
Ha ya !

Vidis meni je smjesno sto je njemu nick Frki , meni se ker zove Frki !

I sad ja tebi uvijek mogu rec ; " Dodji Frki" , "Lezi Frki" , "Dubi na glavi Frki"!

xD

---------------------------------------------------------------------------

JoKeRrrr
DrawN je napisao/la:
Tema je na pravom mjestu,iako je gamerski sajt,ljudima treba humora. Znas inace je smijeh zdrav ;) AL vidim da si suvise glup,da bi se posteno znao nasmijat. Za tebe jednostavno postoje samo igrice,kompjuter i internet. Sjecas li se kada si zadnji put ugledao svijetlo dana? Zapitaj se malo,a do tad sve najbolje ;)
Upropaštavate gamers.ba

Evo taman igro malo lopte, došo kući pogledo Čelzi mi dobio, nije ni onaj Arsenal loš,
kažem ja neki dan svojoj ženi, šta je to u tvojim venama što me tjera drugim ženama, kaže ona meni isto što u tvojim mu*ima štto me tjera drugim ljudima.Joj, jesam joj šamar razvezo, zapamtila me je.
JPU je napisao/la:
Ha ya !

Vidis meni je smjesno sto je njemu nick Frki , meni se ker zove Frki !

I sad ja tebi uvijek mogu rec ; " Dodji Frki" , "Lezi Frki" , "ubi na glavi Frki"!

xD

---------------------------------------------------------------------------

JoKeRrrr
HAHHAHAHAHHAHA
JoKeRrr uvijek si me zajebav'o za to
Ali ja primam slau,jer me svi tako zafrkavaju
Sjetio sam se jos neceg sto mi je Aid nekad ispricao,kada su isli u Doboj na turnir ja mislim Da su nasli dzukelu koja se zove ROFL.
Robin je napisao/la:
Upropaštavate gamers.ba

Evo taman igro malo lopte, došo kući pogledo Čelzi mi dobio, nije ni onaj Arsenal loš,
kažem ja neki dan svojoj ženi, šta je to u tvojim venama što me tjera drugim ženama, kaže ona meni isto što u tvojim mu*ima štto me tjera drugim ljudima.Joj, jesam joj šamar razvezo, zapamtila me je.
Robin Hood , Jesi sad najjaci u raji?
Pita sin oca : Tata a jel Adam imao punicu
Nije sine znas u to vrijeme ti je bio raj na zemlji
MaNhUnT je napisao/la:

Samo da te ispravim. Nije " Jeli to ides baci ? " nego " Šta to nosiš baci ? " i ona baci

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.