Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Total Empire War problem !!!

65 pregleda · 2 odgovora · otvorena 17.08.2009. u 15:24

Znachi imam problem oko instaliranje ove gore navedene igre ... igra je na 3 DVD-a (xD).... i apsolutno ne shvatam kako da installiram igru !!! znachi installiro sam na stotine igara al ovo nikako da shvatim ... igra se installira preko Razer-a 1911 (mislim bar )i ja polako krenem i ubacujem diskove sve kako se od mene i trazhi ... ali onda kad se sve to zavshi u folderu u kojem je navedena igra uopsthe nema "launchera" da udjem u igrU [ima sve ostalo folder je tezhak 13,9 GB ] ...

Navedenu igru ne zhelim da igram multiplayer niti preko steama ....ocu samo malo da igram offline ---singleplayer---

Sta da radim ...pomazhite ako boga znate .....
Nisi bas najbolje objasnio. Ako ti nije mrsko, postavi SS sta ti je doslo na dvd-u. Mislim da se nisam s tim susreto.
Probaj ovo, kopiraj sve DVD-ove u jedan folder i pokreni razor instalaciju, on ti nece prikazat koliko ti inst traje , nista, ali vidis na hard disku kako zauzima prostor, probaj to nista te nekosta, jer ja sam tako instaliro ovaj Saints Row2 isto preko Razora, nije moglo drugacije i evo radi sve u dure

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.