Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

h

98 pregleda · 4 odgovora · otvorena 17.08.2009. u 12:39

Svakih 4,5 dana ovo mi se desava.Update drajvera radio.Slika sve govori u cemu je problem?

Edit: ovaj dole :S ma sta mi kazes da neam zvuka,ja mislio imam pa zato postavio temu ?? : O pa na laptopu sam i normalno da imam zvucnik koji je sam u njemu ugradjen, imam i zvucnike od kompa 5+1 , imam i slusalice : O ?
Kako sam procitao vise puta si pokusao instalirati drivere. Ides u Device Manager i nadji taj sound tab i izbrisi, odnoso uninstall ga. Kada to uradis onda instaliraj tek nove drivere, jer si kako ja vidim zabunio Windows i sada ima problem mjesanja driver koji si instalirao. Ako i to ne uspije pokusaj na roll-back driver, tako da ti Windows vrati stare drivere, koji su radili nadam se.

Post dobio aplauz od vLexinho

Hm.. Problem je do drivera, ako imaš Realtek zvučnu, i ako imaš CD koji si dobio s kompom lepo ga nađi, ako ne uspiješ postoji njihova stranica

http://www.realtek.com.tw/DOWNLOADS/downloadsCheck.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=23&Level=4&Conn=3&ownTypeID=3&GetDown=false

Ako imaš neku drugu zvučnu za to služi google, ali većinom su default zvučne realtek :]

Ukopčaj dobro zvučnike ili sluške, probaj i napred i nazad, nešto si ti sjebao

Post dobio aplauz od vLexinho

e pozz ... ovako mozes da uradis :

STEP 1 : Device Manager (My Computer-Properties-Tab HArdver-Device Manager-i Uninstall drivere (Sound Driver) i onda install novi

STEP 2 : #ak ti nece ovaj nacin sa Device Manager# uradi roll-back drivere il sistem restore na Checkpoint na kojem ti je radio.

Ako os da ti upload svoj sound driver? reci na pm

btw. Moj je Realtek AC97 Driver

GL ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.