Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Playstation2 turnir u Pro Evolution Soccer 2009 (SARAJEVO)

152 pregleda · 13 odgovora · otvorena 16.08.2009. u 22:15

Duze vrijeme idem kod prijatelje koji ima svoju ps igraonicu..

Znaci posjeduje 10 PS2 i 2 PS3 ..

Ali.. kada sam ga pitao da napravimo turnir,on je rekao,ma kaki ba nema raja para i nebi skupili 5 igraca.. i zavrsilo se na tome .. ali odavno nisam vidio turnir u sokeru :D samo cs i cs.E sad da vas pitam,bil dosli? ovi iz Sarajeva :D igraona se nalazi na Carsiji :) ko bi od vas doso? ako bude vise od 20 ekipa,mozda i bude turnira :) Takodje.. da sokera znamo svi igrat.. i nije to kao cs no skill :D

@ Jedna ekipa(jedan igrac) znaci igra se 1on1
1 igrac - 1 ekipa ?

Ako se u Sarajevu ne može skupiti 20 momaka koji igraju to 4 fun, ne može nigdje.
Untraceable je napisao/la:
1 igrac - 1 ekipa ?

Ako se u Sarajevu ne može skupiti 20 momaka koji igraju to 4 fun, ne može nigdje.
da :D 1on1 se igra!

@ 4fun vala.. ja mislim da moze al haj ga znaj :D

@@ Ja sam mislio uplata da bude cener? il 15 il 20 (A) jer bi pobjednik onda imo vecu nagradu :D
A zašto ne možete jednostavno napraviti turnir u nekoj igri u kojoj se zahtjeva veća količina mentalne intervencije npr.
Crysis
CoD
Far Cry
Fallout (sa MP modom)

...

Kanter i Soker su dosadili više i bogu i narodu
GL svakoj ekipi (igraču) u svakom slučaju (onima koji se odluče prijaviti)

I još nešto - smanjite uplate na barem 3 km po osobi - nema nikakvih klanova od 5 igrača koji će zajedno baratati parama - znači ako je već osoba - ekipa - smanjite uplate

Izgleda da sam se sjeb'o, dignite uplate na 5 Km, ali obezbjedite baš one vrhunske nagrade, poput gamerskih miseva, podloga slušalica ili setova filđana i đezvi na kojima je naslikan l33t cr3w.

Post dobio aplauz od cannabis4posho

Biggie je napisao/la:
A zašto ne možete jednostavno napraviti turnir u nekoj igri u kojoj se zahtjeva veća količina mentalne intervencije npr.
Crysis
CoD
Far Cry
Fallout (sa MP modom)

...

Kanter i Soker su dosadili više i bogu i narodu
GL svakoj ekipi (igraču) u svakom slučaju (onima koji se odluče prijaviti)

I još nešto - smanjite uplate na barem 3 km po osobi - nema nikakvih klanova od 5 igrača koji će zajedno baratati parama - znači ako je već osoba - ekipa - smanjite uplate

Izgleda da sam se sjeb'o, dignite uplate na 5 Km, ali obezbjedite baš one vrhunske nagrade, poput gamerskih miseva, podloga slušalica ili setova filđana i đezvi na kojima je naslikan l33t cr3w.

vecini gamera je IQ manji od pinga ;)

Eh da .. hvala sto si mi dao savjet .. ukoliko bi bilo 20igraca uplata bi bila veca.. kad bi se skupilo nevjerovatni 50-40likova (A) uplata bi bila 5km
Tu je moj rodjo ... :) OSVAJA :) A de mi reci koliko je uplata i to ...
Dolazim sa gazzelomm da vam uzmemo pare, kolika bi nagrada bila ?
Medixon je napisao/la:
da :D 1on1 se igra!

@ 4fun vala.. ja mislim da moze al haj ga znaj :D

@@ Ja sam mislio uplata da bude cener? il 15 il 20 (A) jer bi pobjednik onda imo vecu nagradu :D
nisi ti dobar nikako pa u cs-u uplata po igracu bude 15-20km to za turnir trebalo bi biti 5Km zato sto je 1km pola sata a igrat ce se oko 2-3H znaci ne vise od 7Km uplata ...

Niko ti nece doci ako bude uplata 15-20Km iako nagrada bude velika ..
liryo je napisao/la:
Dolazim sa gazzelomm da vam uzmemo pare, kolika bi nagrada bila ? :D
zavisi od igraca :D kolko bude
Brate dosao bih ja sa najmanje 5 igraca koji bi rado tu igrala.Ali problem je uplata,ne pada nam napamet da dajemo 10 km a kamol vise od toga..5km max i bilo bi najbolje :D
Svidja mi se ideja. Nisam neki majstor u PES-u ali ne mogu zaobici temu, jer mi je drago da se neko sjetio konzola. Ne bi bilo lose da se nekad organizuje turnir u Tekkenu, Pro Skateru, Gran Turismu, Mortal Kombatu, Soul Calibur i slicno. Mislim da bi takvi turniri zaista izgledali atkraktivno.

Samo treba sve lijepo organizovati.
Ja sam za, znaci imate 1. igraca ;)

Rado cu doci da se zabavim sa ljudima, aBd da sta i osvojim =) znaci GL sa pripremama i valjda ce se naci 20 igraca koji igraju PES =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.