Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kupoprodaja & pitanje

187 pregleda · 19 odgovora · otvorena 16.08.2009. u 19:34

Eh ovako prije svega da zamolim admine,modove da ne brisu temu jer fkt imam problem sto se tice misha mx 518.
Znaci mish sam ponio na turnir u Travnik i tamo nije radio to jeste prekidao je,i dosao sam kuci i vidio da kada pomaknem kabal u jednu stranu radi.
Moje pitanje bi bilo znaci je li do kabla ili necega drugog da znam ...

Ako jeste do kabla onda molim nekoga ko ima neki obicni logitech mish da mi proda da nekome platim da mi zamijeni kablove .

Hvala
nabavi kabal ja cu ti zamjeniti djaba smao javi kad budes imao kabal

a kabal 100%
Ne moras nista placati nekome, otidji u prvu knjizaru (da, knjizaru - ne pc shop) i kupi najjeftiniji logitech mis, onda dodji kuci, otvori mx518 i izvadi kabal, a na mjesto tog kabla stavi ovaj od jeftinog logitech-a.

Mozes to sam uradit' j**o ga ti, nije nuklearna fizika.
Indeed, kupi miš ba od 5km
I ja sam mijenjao na MX-u ... nije teško samo odvrneš šarafe i izvadiš stari a ubaciš novi. )
Aha hvala vam momci puno (: ja ga taman konto fisnut kroz prozor :/ .
Ma znam promijenit nisam toliko retardiran :D

Post dobio aplauz od bushidO.

cak ne moras ni kupovati novi kabl. vec 3x sam popravljo u g5, to ti je problem do ulaznog djela kabla ( znaci onaj dio kabla koji je usao u mis )
Samo otvori mis izvadi kablo, odrezi jedno 1-2cm i ubaci opet isto kablo.. 95% ce raditi, ako nije prekid na nekom drugom mjestu
korel je napisao/la:
cak ne moras ni kupovati novi kabl. vec 3x sam popravljo u g5, to ti je problem do ulaznog djela kabla ( znaci onaj dio kabla koji je usao u mis )
Samo otvori mis izvadi kablo, odrezi jedno 1-2cm i ubaci opet isto kablo.. 95% ce raditi, ako nije prekid na nekom drugom mjestu
aha ... ma uzecu neki mish ba j**o 5km ... kod mene je ovaj mx old tajmer za 2 godine u muzej cu ga stavit imam ga od 53ce :D
DraKez0r je napisao/la:
aha ... ma uzecu neki mish ba j**o 5km ... kod mene je ovaj mx old tajmer za 2 godine u muzej cu ga stavit imam ga od 53ce :D
zasto bi davao 5km kad mozes ovako pokusati, nemozes nista izgubiti. Popravis popravis, ako ne kupis taj od 5km uradis kako su ti rekli i to je to
korel je napisao/la:
zasto bi davao 5km kad mozes ovako pokusati, nemozes nista izgubiti. Popravis popravis, ako ne kupis taj od 5km uradis kako su ti rekli i to je to
Mah neznam ocami ni sta pisem ni nista jos nisam spavao jarane ... majke mi neznam sta pisem,a upravu si tako cu ja prvo pokusat ;)
DraKez0r je napisao/la:
Mah neznam ocami ni sta pisem ni nista jos nisam spavao jarane ... majke mi neznam sta pisem,a upravu si tako cu ja prvo pokusat ;)
mozak :/ ... gl
korel je napisao/la:
mozak :/ ... gl
Mah ... neznam sad sta i htio reci jel kao mozak (glup si ) ili mozak (preoterecen) ako ga imam :P ...
btw. ty ;)
korel je napisao/la:
tako je i ja sam mnogo puta tako napravio djojstik od play stationa znaci na nekom mjestu ispucaju zice i gube kontakt
adnan450 je napisao/la:
tako je i ja sam mnogo puta tako napravio djojstik od play stationa znaci na nekom mjestu ispucaju zice i gube kontakt
divan je !
DraKez0r je napisao/la:
Mah ... neznam sad sta i htio reci jel kao mozak (glup si ) ili mozak (preoterecen) ako ga imam :P ...
btw. ty ;)
ne nego sam ti htio reci da malo razmisljas :) Tim mozgom 9-)
Ma netreba ti niko to pravit sta ce ti ko uzet 5 km za nista znas i sam a sto e mene tice do kabla je
hahaha ma brate ... kako god velish :D vjeruj mi jedva gledam a ne da mi se spavat proce mi vece beze .
@SAN1
Ne spamaj DIVNI djecace ... tamo tamo !
DraKez0r je napisao/la:
Aha hvala vam momci puno (: ja ga taman konto fisnut kroz prozor :/ .
Ma znam promijenit nisam toliko retardiran
bolje da si ga meni poklonio na touru
_FuSheRR je napisao/la:
bolje da si ga meni poklonio na touru :D
hahahah maweni jes bogami =) bacio si sihre na njega (:
DraKez0r je napisao/la:
hahahah maweni jes bogami =) bacio si sihre na njega (:
x) Kad ces nam ponovo doc dole ?
_FuSheRR je napisao/la:
x) Kad ces nam ponovo doc dole ?
Nezz .. na neki tur ponovo 100% a prije neznam ako me nanesu vode tamo =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.