Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nekoliko pitanja

152 pregleda · 6 odgovora · otvorena 16.08.2009. u 18:48

E ovako.....jaranu mi padne sistem i haj mi ga dignemo,al haj nije to ni bitno nego krenemo mi installirat ove driveri ! Imamo mi sve CD ove ,e sad moze li mi iko objasnit kako da saznam koja mi je zvucna karta a da ne rastavljam racnuar ?? Ko nadje rijesenje dobija 35 bodova (profil Warground)

2.Skroz je usporeno npr listanje stranica n amozili,ili recimo nalazim se u jednom folderu i predjem u drugi odjednom zalaga sto se prije obaranje sistem anije desavalo :S

Unaprijed hvala

(Automatic updatei su iskljuceni moze li mi neko reci samo ove vizual effecte kako da iskljucim )
E ovako to sto ti je usporeno nesto ste pogresno instalirali
naj vjerovatnije graficku
skini everest oon ce ti pomoci oko pronalaska

L1NK everest

nemojte zaliti 20-30 km za servis racunara zajebacete nesto
netreba se uciti na tudjem racunaru
TO usporeno to ti je sigurno do Drivera za graficku probaj reinstal ili skini nove drivere, a sto se tice zvucne ako je integrirana dovoljno je da odes na web stranicu proizvodjaca i ukucas model maticne ploce i dobit ces sve drivere koji ti trebaju, a ako nije integrirana probaj otvorit pc pa vidjet oznaku a ako ne probaj na google potrazit neki program driver magician tako nesto njeg sam koristio podavno.
http://www.drivershq.com/

http://www.liutilities.com/products/driverscanner/

Instaliraj jedan od ovih programa, oni che ti nachi potrebne drivere.
to ako ti je sve normalno radilo prije dizanja sistema a sada ne znaci da nesrto nista dobro uradili niste dobro formatirali hdd nesto se zeznolo probaj opet oboriti pa dici sistem ...

a to kako mozes viditi koja ti je zviucna graficka ..... koji ti driveri trebaju mozes preko programa: Drivec scan, everest , driver detective...

mislim da ce ti najjlakse biti preko everesta

eto poZZ nadam se da sam makar malo pomogao :$
Everest ili AIDA32 (ili je samo "Aida" - mozes skontat' ime zvucne.

Takodjer, imas i Device Manager na windowsima, pa ne moras nista skidati.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.