Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Opasan problem na CS-u 1.6

191 pregled · 12 odgovora · otvorena 16.08.2009. u 18:18

pozz ljudi!!!!
e ovako ovo je moj problem prije da 3 dana uđem u CS kao i normalno da igram online i od jednom mi zastopa PC !!!
Nisam mogao nikako da izađem iz CS nego da restartujem PC i kada sam restartoao ponovo probm i opet isto!!
Probao sam i da izbrisem CS izbrism ga i ponovo istaliram skinem patch V21 i ponovo probam online da igram i opet isto zastopa i nista !!!!

AKO netko zna sta je problem ako nije frka neka mi javi HVALA UNAPRIJED:*:*:*:*:*:*
Opterecenje radne memorije brate .. Imas vise radnji otvorenih istovremeno na kompu ... Ili ovih dole kod sata programcica ....
AJdE je napisao/la:
Opterecenje radne memorije brate .. Imas vise radnji otvorenih istovremeno na kompu ... Ili ovih dole kod sata programcica ....
pa druze ja ssam i to probao i sve sam iskljucio samo mi ostala konekcija i sat ali opet :*:*:*:*:*:*:*:*
Lelo0 je napisao/la:
pa druze ja ssam i to probao i sve sam iskljucio samo mi ostala konekcija i sat ali opet :*:*:*:*:*:*:*:*
Jeli ti FireWall iskljucen ?? I jeli ti anti virus iskljucen kad igras ...
AJdE je napisao/la:
Jeli ti FireWall iskljucen ?? I jeli ti anti virus iskljucen kad igras ...
nema veze antivirus sa kanterom

vidi da ti se nepregrijava pc

dali ti isto bude sa ostalim igricama

jer je mogucnost da imas veliku temperaturu

pa ti zastopa
NestrE je napisao/la:
nema veze antivirus sa kanterom

vidi da ti se nepregrijava pc

dali ti isto bude sa ostalim igricama

jer je mogucnost da imas veliku temperaturu

pa ti zastopa
ima veze.. Smanjuje fps prilikom updatea i onda na manjem fpsu pocne malo zastekati i onda moze najednom stati ko kod mene .. na ovoj kanti.. xd
Ako mislis da ti zastopa slika, ono kao, ne mozes nista ni pomaci i ponavlja ti se sound (( ono isto ko CD kad zastopa pa ti ponavlja 1 sekundu necega neprestano, jer je zastopao )) onda se to i meni desavalo.

Formatirao sam komp nebrojeno puta, ali mi se stalno zamrzavala slika nakon random vremena.

Problem je u non-steamu, steam mi nikad nije zastopao.

Iduci logikom shvatio sam da je do moje non-steam instalacije (( probao sam 3 razlicite i na svakoj mi se desavalo isto )).

Znaci, moras naci instalaciju Counter-Strike-a od nekog kome se to ne desava,a pa pokushaj to uraditi, ja vjerujem da ce to rijesiti tvoj problem
AJdE je napisao/la:
ima veze.. Smanjuje fps prilikom updatea i onda na manjem fpsu pocne malo zastekati i onda moze najednom stati ko kod mene .. na ovoj kanti.. xd
lol pa ne updejtu se svakih 60 sekundi

da smanjuje fps

ja koristim aviru pa mi je fps 80-90 a u isto vrijeme mi radi

i msn i mozila :D
racunar ti se pregrije.. ovako ces uradit :

1. otvori racunarr i ocisti cooler ( posto ti je stariji racunar moze biti da ti fali paste na procesoru-al ne vjerujem) ocistis znaci lijepo to
2. pokusas ponovo da pokrenes cs ak ne mogne onda ga moras uninstall al moras skroz preko CCleaner
http://www.filehippo.com/download_ccleaner/download/58156f96255767aeec553947d393ec2c/uninistal cs pa onda izvrisi Valve folder onda install
3. ak ne mogne pokusaj ako si HS Korisnik download preko freezone HS KDX program http://www.brothersoft.com/haxial-kdx-download-17683.html
4. ako bas nista ne uspijes -> ne preostaje ti nista nego kupiti steam i igrat preko steama ;)

GL :D

EDIT : #
EDIT 2 : imas i ono da ides na taskmanager i na proceses i nadjes hl.exe i desni klik na to i na set priority al nez radil

Genius je napisao/la:
Ako mislis da ti zastopa slika, ono kao, ne mozes nista ni pomaci i ponavlja ti se sound (( ono isto ko CD kad zastopa pa ti ponavlja 1 sekundu necega neprestano, jer je zastopao )) onda se to i meni desavalo.

Formatirao sam komp nebrojeno puta, ali mi se stalno zamrzavala slika nakon random vremena.

Problem je u non-steamu, steam mi nikad nije zastopao.

Iduci logikom shvatio sam da je do moje non-steam instalacije (( probao sam 3 razlicite i na svakoj mi se desavalo isto )).

Znaci, moras naci instalaciju Counter-Strike-a od nekog kome se to ne desava,a pa pokushaj to uraditi, ja vjerujem da ce to rijesiti tvoj problem ;)
da este to sto ti kazes sve je tako samo ja sam vec i probao te jbg nema sta nisam probao u toku ova dana sve zivo ali nista ne pomaze :*:*:*:*:*
Nemoj misliti da CS direktno uzrokuje ovaj problem, opasan po život. Istina, može biti do pregrijavanja neke od komponenti, ali dajte, koliko CS opterećuje iste? Istina je i da možda opterećuješ RAM nepotrebnim aplikacijama koje ti nisu potrebne dok igraš bilo šta.

CS može koristiti dva grafička API-ja. OpenGLide i naravno Direct3D. Ti se malo poigraj sa tim pa se javi. Jer zavisi koju grafičku karticu koristiš (doooh) i sa kojim driverima je pogoniš. Ne snalaze se sve grafulje sa OpenGL-om odnosno Direct3D-om.
Lelo0 je napisao/la:
da este to sto ti kazes sve je tako samo ja sam vec i probao te jbg nema sta nisam probao u toku ova dana sve zivo ali nista ne pomaze :*:*:*:*:*
Pa brate ako je vec non-steam, onda vjerovatno igras publica.
Public - za*ebancija. Od toga nemas nista. Najgore sto ti se moze desiti pri tom erroru je da ti se score resetuje i da izgubis pare koje si skupio. A od toga ti nema nista.

Nisi skiller sa scorom 100:0 na publicu (( mada se 90% ovog site-a hvali slicnim scorovima, od kojih su mozda 3 za pohvalu )).

Pitaj nekoga ko nema taj problem, a da zna odakle je skinuo CS ili ko mu je dao instalaciju CSa, i pitaj ga da tebi da taj link ili instalaciju (( sta li vec )), to bi trebalo da rijesi tvoj problem

Ja nemam taj link, jednom sam skinuo non-steam i ne zelim jednostavno traciti sljedecih 300MB za non-steam jer nije vrijedan toga.

Nadam se da ces popravit' to

GL

EDIT: 777. post, whaha

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.