Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

abasi Shop

438 pregleda · 8 odgovora · otvorena 16.08.2009. u 15:31

iPhone 3G 16GB - 500km [ Jos uvijek pod garancijom, kupljen prije mjesec i pol. Staklo napuklo ali ekran je ispravan u potpunosti. ]

Swatch X-Fighters Sat (Potpisan) - 150km, [ Sat je jos uvijek pod garancijom, kupljen u swatch shopu, uz sat dobijete i orginalnu kacigu koja dodje uz sat. Kupljen prije 2-3 mjeseca. ]

Dainese Kornjaca - 80km [ Za kompletna ledja kornjaca. ]

Honda RR Racing Kozna Jakna - 200km [ Sa protektorima za ledja, ramena i laktove. M velicina. ]

Zboard - 80km

ko ce ti kupit iphone:D

cuj nespamaj

pa pitam ga ko ce mu kupit iphone
500 km a staklo napuknuto

Post dobio šamar od cannabis4posho

amazonia je napisao/la:
ko ce ti kupit iphone

cuj nespamaj

pa pitam ga ko ce mu kupit iphone
500 km a staklo napuknuto
Evo ja Šteta što nemam ni za kafe , a kamol' 5 glava

I nespamaj cojku po temi (zajko izbrisi ove postove)

hm... dat pare za sat i gledat u njega ili kupit Razer mambu pa zaradit s njime pare za sat.... hm....

uuuuuuuuuuu pa ja da imam ovoliko stvari za prodat isao bi na pijacu xD

Ja ne razumijem zasto pisete ne potrebne postove na ovoj temi, svoje misljenje zadrzite za sebe ako je ne adekvatno za temu.

Interesuje me taj iPhone, rekao si da je sve u redu, znaci nema nikakva unutrasnja ostecenja, tipa unutrasnji touch je pukao, samo taj vanjski zastitni sloj? Imas li informaciju koliko je trenutno popravak za iPhone, i pokriva li ta garancija fizicka ostecenja? Hvala
brance je napisao/la:
Ja ne razumijem zasto pisete ne potrebne postove na ovoj temi, svoje misljenje zadrzite za sebe ako je ne adekvatno za temu.

Interesuje me taj iPhone, rekao si da je sve u redu, znaci nema nikakva unutrasnja ostecenja, tipa unutrasnji touch je pukao, samo taj vanjski zastitni sloj? Imas li informaciju koliko je trenutno popravak za iPhone, i pokriva li ta garancija fizicka ostecenja? Hvala :)
Sto bi se reklo, "Skuplja pita, neg' tepsija."

Sat fin pravo, moram da vidim kako sa parama stojim, pa ti se javim ;)
Naredni postovi koji budu napisani a nisu vezani za temu bice kaznjeni banom od godinu dana.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.