Eh ovako da napisem ja temu posto vidim da niko ne pise,a mahyr je preumoran (ocekivano) jer lika smo smorili maximalno
mahyre oprosti 
Ovako,znaci pobjednici turnira su Mostar mix sa sljedecim lineup-om:
-SOBLE
-THUG
-SWIFT
-JOHN
-LEGEND
Naravno zasluzeno,svaka cast.
Iako je turnir bio sa malo ekipa mislim da je bilo lijepih mecheva i da je solidno bilo iako organizacija je slaba bila ali jbga ekipe izradile i jbg .
Eto napisite ako ste bili na turu i kako vam se cinio.
Hvala i molim bez spama
mahyre oprosti 
Ovako,znaci pobjednici turnira su Mostar mix sa sljedecim lineup-om:
-SOBLE
-THUG
-SWIFT
-JOHN
-LEGEND
Naravno zasluzeno,svaka cast.
Iako je turnir bio sa malo ekipa mislim da je bilo lijepih mecheva i da je solidno bilo iako organizacija je slaba bila ali jbga ekipe izradile i jbg .
Eto napisite ako ste bili na turu i kako vam se cinio.
Hvala i molim bez spama
samo pitam xD
I od stanice samo pravo išli znaci, kad ugledah onaj od nargile znak, reko evo igraone a nismo je ni tražili.
<3 Mislim da je turnir mogao biti puno bolji da onaj gazda Palme nije debil i pohlepan za parama. Znaci mi hocemo da gledamo HLTV, i krenuli prema sobi gdje je bio HLTV na plazmi kad on se dere: Ko ne naruci piće neće moći gledati HLTV. WTF Ljudi platili 15 KM za uplate znaci i da sad ne mogu ubijat vrijeme gledajuci HLTV??!? SRANJE!! Mislim da bi opet 95% momaka koji su došli narucili neko pice, ali et'. Zatim dolaze neka dva momka i jedan od njih nosi malu kolu (0.5l) i vidi mu je gazda i podje mu pametovat što nije kod njega narucio. Koma živa. I nije mu dao da ostane u sobi za hltv. -.-' Drago mi je što sam došao u Travnik, pojeo cevape, igrao kantera i upoznao novu raju.