Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

UTISCNI @ Travnik tour

43 pregleda · 8 odgovora · otvorena 16.08.2009. u 11:51

Eh ovako da napisem ja temu posto vidim da niko ne pise,a mahyr je preumoran (ocekivano) jer lika smo smorili maximalno :D mahyre oprosti :D

Ovako,znaci pobjednici turnira su Mostar mix sa sljedecim lineup-om:
-SOBLE
-THUG
-SWIFT
-JOHN
-LEGEND
Naravno zasluzeno,svaka cast.
Iako je turnir bio sa malo ekipa mislim da je bilo lijepih mecheva i da je solidno bilo iako organizacija je slaba bila ali jbga ekipe izradile i jbg .
Eto napisite ako ste bili na turu i kako vam se cinio.
Hvala i molim bez spama ;)
Pa vs koga su igrali u finalu ? Koje su sve ekipe bile ? bla bla ...
Samo jedno pitanje..

Sta sam to cuo da je 2 nagrada bila 10 cevapa & kola ?
da li je to istina il me zajebavaju ? :S
little je napisao/la:
Samo jedno pitanje..

zasto ? znas sta znaci 10 cevapa + kola za 5 osoba ? 5x toliko.. fina je to para druze ;)
little je napisao/la:
Samo jedno pitanje..

Pa na drugim turnirima nije bilo uopšte druge nagrade. Inace ručak u travniku je zakon. :D
little je napisao/la:
Samo jedno pitanje..

Da to je bila druga nagrada,pa svi se borili za tu nagradu ha ya ... a ionako na turnirima nikad nema 2 nagrade ... tako da je i ovo bolje nego nista (cast izuzetcima na nekim turovima ako ih ima )
A ajde obrisite ovu temu pls i izvinite radi ove teme evo kaze mahir da ce on napisati nesta sad :D
Svaka cast momcima sto su dosli.

A ovi maloumnici sto pisu po g.ba da ce doci i zadnji dan kao nemaju igraca, para itd.

Sto se tice turnira, sve je bilo ok. Svi momci su extra posebno da izdvojim oldiese ^^

Jedino je mali problem nast'o kad su Mostarci dosli jer pola ekipa se bunilo da oni ne igraju na kraju smo i to rijesili i eto.

Meni neko bio mazno podlogu, i naso je kod Djamije na mezaru =)

Next tournament ce biti puno bolji, ovo je samo hajmo reci bilo "probno" da vidimo kako ce se ljudima svidit igraona i citava "Palma".

Tako da next tournamet, ce 100% biti bolji sto se tice organizacije itd.
Znaci ovako, u 03:00 se spremio. Dogovorio sa shoT-om/[url] u koliko cemo sati ici. Prvo sam mislio igrat sa mahirovim dteam, pa samo htijeli doci ranije. Tamo oko 8h. Ali prespali prvi autobus. Prespao bi ja i drugi vjerovatno da me buraz nije probudio i napomeno turnir. Vjerovatno zato što nisam spavao bio tu noc. I et.. Ustanem se oko 8h, jedem malo i na zovem jarana hajmo, i dodje on po mene. Odemo na kafu, popijemo i pravac na autobus. Putovali oko 1h i 25 minuta do travnika. Iako se meni činilo da smo putovali 5h, kako je karina autobus. U pola jedanaest došli u Travnik, kud sad. I pošto je Shot već živjeo u Travniku. Kaže hajmo mi nešto prvo pojest j**o te turnir. :* I od stanice samo pravo išli znaci, kad ugledah onaj od nargile znak, reko evo igraone a nismo je ni tražili. :D huha, mi udjemo, penjemo se na sprat nigdje igraone, došli na vrh, gore wc. I kad smo silazili skontali da ima iza prolaz do igraone. Taman mi tamo, kad idje Mahyr. Upoznamo se sa njim, i odemo popit nešto dole ispred palme. Zatim otišli do nekog vehabijskog internet centra, malo ušli na net i spicili do restorana Vaha. Tu uzeli sebi cevape i kolu, najeo se ko nikad. I vratimo se u Palmu. Mi gore udjemo, sjednemo za one kauceve sta su već. XD I tu bude [url=http://gamers.ba/profil/r3L0aded/]reloaded , upoznamo se sa njim i malo procaskamo kad eto još jednog fageta tj. ridleja XD i upoznamo se i sa njim i tako sa još pola internet centra. :D dennah, frka, smaja, fušer mali (kralj), owner, nedy i još neki koje se sad ne mogu sjetiti. I oni nas uvjere da igramo sa nekom mix ekipom. Pristali samo zato što je pola ekipa koje su rekle da ce doci nisu došle (šupci). I mi cekali i cekali i cekali dok nismo došli na red. :D Ubili nas likovi nogicama, ali et' opet mi smo mix neplanirani bili. Ovom prilikom zahvaljujem se LUDJAK-u što mi je posudio opremu da mogu igrat. :P <3 Mislim da je turnir mogao biti puno bolji da onaj gazda Palme nije debil i pohlepan za parama. Znaci mi hocemo da gledamo HLTV, i krenuli prema sobi gdje je bio HLTV na plazmi kad on se dere: Ko ne naruci piće neće moći gledati HLTV. WTF Ljudi platili 15 KM za uplate znaci i da sad ne mogu ubijat vrijeme gledajuci HLTV??!? SRANJE!! Mislim da bi opet 95% momaka koji su došli narucili neko pice, ali et'. Zatim dolaze neka dva momka i jedan od njih nosi malu kolu (0.5l) i vidi mu je gazda i podje mu pametovat što nije kod njega narucio. Koma živa. I nije mu dao da ostane u sobi za hltv. -.-' Drago mi je što sam došao u Travnik, pojeo cevape, igrao kantera i upoznao novu raju. :P Radi toga sam samo i došao. Da se zabavim. Samo još da kažem da umal nismo za Zenicu otišli umjesto za Gornji Vakuf, bili sjeli u pogrešan autobus boq te. :D STANI ŠOFER STANI BOG TE!! HAHAHAHAHAHAH 9-)

Pusa svim koji su bili na turniru. :$ Nadam se da će i sljedece godine biti organizovan ali puno bolje. I svaka čast Mahiru i ostalim koji su učestvovali u organizaciji turnira. Ispalo je kako je ispalo. :)

<3'ya spY :$

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.