Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dobrovoljac

225 pregleda · 9 odgovora · otvorena 15.08.2009. u 17:27

ZZ raja....forumasi, itd-
Nazalost, zao mi je sto moram ovo molit vas, imam vec jednu temu u vezi blogga, postavio sam i bodove, al ih nisam dao, a tema se zagubila :P
Eh...sad bi mi trebao neki poznavaoc da mi pomogne oko bloga, nes jednostavno ce mi trebati, pa bi molio da mi se javi na acc.
A ako nema dobrovoljaca, ostajete vi interesdzije xD Javi te se i vi, naci cemo nacin da se dogovorimo.
treba mi ovo, VAZNO je....javite se.
Hvala
mislim da ce biti nepotrebnog spamanja po pm i gb
zar ti nije jednostavnije bilo staviti poblem koji imas
moguce da ti neko i pomogne
vecina raje sto zna nece ti se javiti na pm
U "search" upiši ime teme koju si otvorio kad si davao bodove za neku pomoć, pa daj bodove onom tko ti je pomogao.
Carlito je napisao/la:
U "search" upiši ime teme koju si otvorio kad si davao bodove za neku pomoć, pa daj bodove onom tko ti je pomogao.
haha...davno je to bilo, i zaboravio sam ime teme
Chulle je napisao/la:
lol, nema se tu sta zaboravit... jedino ako je zbrisana tema... jer ti u gornjem lijevom cosku pise "Broj postavljenih pitanja"... znaci il' se pravis glup il' fkt nema teme
soNgY je napisao/la:
lol, nema se tu sta zaboravit... jedino ako je zbrisana tema... jer ti u gornjem lijevom cosku pise "Broj postavljenih pitanja"... znaci il' se pravis glup il' fkt nema teme :)
fkt nea teme .....
Pomoci cu ti ja oko dizajna, uredjivanja nechu, pm me da ti uradim kakav dizajn, davno sam ja to pravio, valjda nisam zaboravio
jarane sam reci shta ti treba,na raspolaganju sam ti . .poshalji mi pm il gb .
Chulle je napisao/la:
http://www.gamers.ba/forum/10/46764/html-pomoc/

Ja ti bio pomogao ocam
Sve za blog -
htmltutorijali.blogger.ba

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.