Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

- Forum

577 pregleda · 20 odgovora · otvorena 14.08.2009. u 20:58

Evo jedan momak je veci dizao temu o ubistvu Amara Mistrica
A mozete procitati i ovdje :
http://sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/090814008

Evo poveca grupa ljudi je pocela da protestuje i zaustavili su saobracaj na glavnoj ulici.
Kako kazu protestovat ce dok se ubica nenadje ,svaki dan neki belaj kod nas u BiH a nista se nepoduzima.
-Samo se nadam da ce protest uspjet i da ce ova grupa ljudi koji su vec na nogama 3-4h uspjeti nesto promijeniti.
Evo slika al slaba mi je kamera skroz :

RIP Amar Mistric
ma slab ti i mob xD (il cim si vec slikao :P)

ah treba se mijenjat nesto kad vlada nece mora narod ..nadam se uspjesnim protestom ;)
Fuj , fuj gdje zivimo .
Doslo vrijeme da ni u kuci nisi siguran. ccc
R.I.P
Sad se ne mozes izvuc ni kao posten covjek kojem nitko nista nije skrivio

R.I.P (f)
Samo se nadam da nece biti jos mrtvih zbog samih protestanata.
Slab zakon da je policija ko u vrijeme tite nebi niko smio izac iz svog naselja zalosno je koliku slobodu danas narod ima podhitno se nesto treba mijenjat i stalno treba pritiskati ministre dok nesto neurade ! maloljetnicima izlazak do 9 :@

Da imam kakav kamion sad bih se zaletio i porušio ih isto čunjeve
Zezam se. Naravno da podržavam ove proteste. Treba da se da do znanja svim vlastima da sa građanima nema zajebancije.
To ti je bosna :S ... Momak je obavljao svoj posao i zato je ubijen ? Stvarno zalosno...

R.I.P
Ljudima je prekipilo više , ne mozes novine uzet da nema ubistva, ne mozes dnevnik pogledat , ali mnogi od vas 100 % govore , cim završim školu , tamo vamo u drugu drzavu ali vjerujte ni tamo nije ništa bolje, ovakva je situacija u cijelom svijetu , ali evo zivote gube samo ne duzni ljudi , momak je izgubio zivot zato što je pošteno radio svoj posao , zalosono.

~ Koliko još Denisa i Amara.
ma kod mene gore covjek dosao covjeku pred kucu i ubio ga i nisu nasli ubicu a ima vec 3 godine ccc

Ma tuga i zalost.
Nemoze se tu puno, ili u skolu pa nakon fakulteta u politiku, pa nesto tako ucini . .

Svi govore, necu ja u politiku svi debili tamo . . isto kao sto svi pametni idu iz BiH, pa zasto nam je onda ovakva drzava?

Ha ya . .

Sretno njima, al djaba, mozda je i taj ubica medju njima . .
Ovo je fakat postalo svakodnevnica,žao mi je bogami samih ljudi kojih više nema a nekada se brinem i za sebe jer svakom može da se desi.Dosada je bilo toga puno,al jedan od najdražih momaka koji je tako tragično završio je Deniz Camić : http://gamers.ba/forum/10/42550/r-i-p-deniz-camic/ :(:(:(
i Divlji zapad je bio bolji od nas.. ljudi su se makar mogli branit.. jedan od transparenata danas..
daeen je napisao/la:
Ljudima je prekipilo više , ne mozes novine uzet da nema ubistva, ne mozes dnevnik pogledat , ali mnogi od vas 100 % govore , cim završim školu , tamo vamo u drugu drzavu ali vjerujte ni tamo nije ništa bolje, ovakva je situacija u cijelom svijetu , ali evo zivote gube samo ne duzni ljudi , momak je izgubio zivot zato što je pošteno radio svoj posao , zalosono.

~ Koliko još Denisa i Amara.
Koliko još Denisa, Amara i Magdy Didarevića. Ovaj Magdy kao da nije ni ubijen neduzan. Mozda zato sto je vehabija?
r3L0aded je napisao/la:
Koliko još Denisa, Amara i Magdy Didarevića. Ovaj Magdy kao da nije ni ubijen neduzan. Mozda zato sto je vehabija?
Ja nisam ni cuo za smrt tog covjeka,da sam cuo stavio bi i njega u svoj post, jer me ne zanima vjera , religija i slicno , nisam toliko niskokategoricna osoba , pa da na to gledam, kao naprijmer ti.

R.I.P cuo sam da je rekao fajront, oni ga prvo prebili pa upucali, jel to istina ? rajvoSa se pretvori u Texas
daeen je napisao/la:
Ja nisam ni cuo za smrt tog covjeka,da sam cuo stavio bi i njega u svoj post, jer me ne zanima vjera , religija i slicno , nisam toliko niskokategoricna osoba , pa da na to gledam, kao naprijmer ti.

Problem i jeste u tome. Kada je ubijen Denis (Neka mu je laka zemlja) svaki dan se slušalo o njegovoj smrti, što je i opravdano. Ali, kada je ubijen Magdy, prije tačno mjesec dana, ta vijest je samo spomenuta na dnevniku. Misle novinari da je narod glup, i da je život različito vrijedan. Ako si vehabija samo će te spomenuti, ako nisi onda ti je bolje.
gaZZel je napisao/la:
R.I.P cuo sam da je rekao fajront, oni ga prvo prebili pa upucali, jel to istina ? rajvoSa se pretvori u Texas
Meni rekose da je rekao da mora zatvoriti ,jer je radno vrijeme gotovo i da mora zatvoriti zbog sefa.
A i da je rekao "fajront" to nije razlog da nekom oduzmes zivot
Nemam rijeci, stvarno nemam rijeci..
Ovaj protest 100% nista nece promjeniti, samo nesto mozete pormjeniti ako se upetljate u vlast.. ali naravno, Vi ste PREPAMETNI pa od toga nema nista..
Sto bi moj jaran reko, "Pametniji uvijek popusta, zato budale vladaju svijetom.. Zato je stalno ponavlja isti qrac u ovoj nasoj vec sjebanoj drzavi!!!"

R.I.P. My Friend.
U potpunoti se slazem sa protestom tih ljudi. Jedan mladi momak je izgubio zivot u borbi da zaradi za hljeba, ali ne 2 tatina sina se poceli mangupi praviti pa da se dokazu :S. Treba im dozivotnu odma ;).

A vlada ispija martinije i sampanjce na moru a drzava ode u blago receno u qrac !:r

cus9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.