Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

CHAT

135 pregleda · 7 odgovora · otvorena 14.08.2009. u 20:25

pozz. molim vas ko zna kako da vidim razgovore u msn naprimjer kada sam pricao juce sa nekim kako da vidim to pls pomoc molim vas hitno mi je

THX unaprijed
Pa kad si vec toliko nesposoban pa neznas history namjestit, ne kontam kako ti mogu objasnit. Sve i da ti kazem sta trebas neces znati . .

Isprivacam se na postu, nemam namjere da mu objasnjavam kako namjestiti . .

Evo da ti objasnim . .
"Kad si instalirao msn i logovao se morao si namjestiti da ti snima sve razgovore. Ako si to namjestio samo kliknes na kontakta dva puta i imas u prozoru \"View recent history\", kliknes to i sve ti izlista." - reloaded

On editovao post . .
"Kad si instalirao msn i logovao se morao si namjestiti da ti snima sve razgovore. Ako si to namjestio samo kliknes na kontakta dva puta i imas u prozoru "View your entire conversation history with this contact", kliknes to i sve ti izlista." - isto reloaded . .

Opet on editova . .
Al mi mrsko sve kopirat, eo highlights
"rulF mi krade post, ošamarite ga molim vas." - reloaded . .

Opet on mori sa editom, al ovaj put je kratak. .
"Nemojte žao mi ga." - reloaded

OPET ON! , al ovaj puta nije nista vrijedno spomena rekao . .
- reloaded

I napokon je opet editovao s namjernom da to ne ucini vise . .
Al evo ja njemu . .

reloaded je pi**a, nesmije editovat post!
Kad si instalirao msn i logovao se morao si namjestiti da ti snima sve razgovore. Ako si to namjestio samo kliknes na kontakta dva puta i imas u prozoru "View your entire conversation history with this contact", kliknes to i sve ti izlista.

EDIT: rulF mi krade post, ošamarite ga molim vas.

EDIT: Nemojte žao mi ga.

EDIT: Dajte nam aplauz pomogli smo.

EDIT: Nema više edita ocam.
ides na dokumente pa na my chat logs i onda izaberes mjesec i imas tamo listu s kim si pricao
quickarena je napisao/la:
TY
Ako imas Msn + , odes fino Open ChatLog i vidis sve ko ti je sta pisao i kome si ti sta pisao.

EDIT : Dajte r3loadedu i rulF - u aplauz ipak su momci pomlogli.

EDIT : Dok su se namucili da c/p jedan od drugog , dajte momcima aplauzZ ^^

EDIT : Naravno hocu i ja aplauz ako oni dobiu (:
rulF je napisao/la:
Pa kad si vec toliko nesposoban pa neznas history namjestit, ne kontam kako ti mogu objasnit. Sve i da ti kazem sta trebas neces znati . .

Isprivacam se na postu, nemam namjere da mu objasnjavam kako namjestiti . .

Evo da ti objasnim . .
"Kad si instalirao msn i logovao se morao si namjestiti da ti snima sve razgovore. Ako si to namjestio samo kliknes na kontakta dva puta i imas u prozoru \"View recent history\", kliknes to i sve ti izlista." - reloaded

On editovao post . .
"Kad si instalirao msn i logovao se morao si namjestiti da ti snima sve razgovore. Ako si to namjestio samo kliknes na kontakta dva puta i imas u prozoru "View your entire conversation history with this contact", kliknes to i sve ti izlista." - isto reloaded . .

Opet on editova . .
Al mi mrsko sve kopirat, eo highlights
"rulF mi krade post, ošamarite ga molim vas." - reloaded . .

Opet on mori sa editom, al ovaj put je kratak. .
"Nemojte žao mi ga." - reloaded

OPET ON! , al ovaj puta nije nista vrijedno spomena rekao . .
- reloaded

I napokon je opet editovao s namjernom da to ne ucini vise . .
Al evo ja njemu . .

reloaded je pi**a, nesmije editovat post!
Ima i "Open chat log"

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.