Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Copperhead vs mx518

818 pregleda · 20 odgovora · otvorena 27.02.2006. u 20:33

Copperhead vs mx518

Copperhead 0 · 0%
mx518 0 · 0%
0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Zanima me koji biste vi mis izabrali odnosno kupili ??

razer C ili mx518
Hm..obadvoje su ok ali ako si gamer npr. za counter onda ti preporucujem.mx518 to svakako. Ja imam mx518 i odlican je!
iskreno muka mi je od ovih tema,sta je bolje bla bla,najbolji je mx 500 i telli 1.1

hyben ljubavi zar ti nemas mx 518 spameru jedan
imam ... nego hocu najvjerovatnije da kupim sada razer copperhead pa da vidim misljenja ..
               srleee je napisao/la:
iskreno muka mi je od ovih tema,sta je bolje bla bla,najbolji je mx 500 i telli 1.1

hyben ljubavi zar ti nemas mx 518 spameru jedan

Ako nikada nisi igrao sa mx518 nemoj onda da mnogo pricas i nije najbolji mx500 i intelli 1.1 100-puta je bolji mx 518 i do mx500 i od intellia(1.1)

Zar nemozes da zakljucis da mx518 ima 1600 dpi vise i od jednog i od drugog zajedno.
mx518 rullz
Volio bih probati Razer Copperhead ,
ali posto sad ima MX510 nekako bi i bilo logicnije probati MX518 ili cak MX1000 jer su sasvim slicnog oblika sa malim izmjenama , jedino sto je dpi 1600 , kod MX510 800dpi!
Ali opet Copperhead je shminka , nabolje bi bilo oboje probati!

Sta tebe koji qrac interesuje STA DRUGI MISLE KAKAV JE OVAJ ONAJ MISH ako tebi odgovara BOLI TE QRAC sta drugi misle ......

puno pozdrava od bliznjih iz visiona
               bok[1] je napisao/la:
mx518 rullz

predobar mis ja ga danas kupio ..
               ra1n je napisao/la:
Sta tebe koji qrac interesuje STA DRUGI MISLE KAKAV JE OVAJ ONAJ MISH ako tebi odgovara BOLI TE QRAC sta drugi misle ......

puno pozdrava od bliznjih iz visiona

ra1in slazem se sa tobom koji qurac nas pitas ne kupujes nama mis nego sebi ako hoces kupit meni de onda razer coperhead
kad sam glasao i vidio da je ogroman procenat otishao na mx518 strashno sam se razocarao i naljutio
pa stvarno ste neinformisani i bezobrazni
kako mozete reci da je mx518 bolji od RAZER Copperheada
stvarno ne razumijem
evo malo razloga :
1.)RAZER Copperhead koshta 173 KM a Logitech mx518 koshta oko 100 KM
2.)Copperhead ima 2000 DPI a mx518 ima 1600 DPI
3.)neznam cija je preporuka mx518 ali znam da je Copperhead preporuka: WCG (World Cyber Games), SK clana, EYEBALLERS clana...
takodje je PC Gamers - Editors Choise prestizna nagrada dodjeljena i njemu i RAZER DiamondBacku mishu koji je slabiji od Copperheada i taj mish (DiamondBack) je takodje dobio nagradu Gamespot hardware - BEST OF 2004 (sta li je onda tek dobio Copperhead)

eh sad da ste poredili RAZER DiamonBack i Logitech mx518 bilo bi u redu ali porediti mish i po sa mishem je nekako glupo zar ne ?
               bK je napisao/la:
kad sam glasao i vidio da je ogroman procenat otishao na mx518 strashno sam se razocarao i naljutio
pa stvarno ste neinformisani i bezobrazni
kako mozete reci da je mx518 bolji od RAZER Copperheada
stvarno ne razumijem
evo malo razloga :
1.)RAZER Copperhead koshta 173 KM a Logitech mx518 koshta oko 100 KM
2.)Copperhead ima 2000 DPI a mx518 ima 1600 DPI
3.)neznam cija je preporuka mx518 ali znam da je Copperhead preporuka: WCG (World Cyber Games), SK clana, EYEBALLERS clana...
takodje je PC Gamers - Editors Choise prestizna nagrada dodjeljena i njemu i RAZER DiamondBacku mishu koji je slabiji od Copperheada i taj mish (DiamondBack) je takodje dobio nagradu Gamespot hardware - BEST OF 2004 (sta li je onda tek dobio Copperhead)

eh sad da ste poredili RAZER DiamonBack i Logitech mx518 bilo bi u redu ali porediti mish i po sa mishem je nekako glupo zar ne ?

de nepametuj psujem ti da ti ne psujem
ok je sve to tvoje bk,ali kakve veze ima tu cjena(za nek ima velike ali nemora biti)imash ti coperhead misheva koji koriste sk po 69 eura a mozda je nekome lakse i bolje igrati na tom mx 518!!!
isto moj glas ide za coperhead prvenstveno radi izgleda a mislim i da je ugodniji pod rukom!!!
hmm mozda prevelike razlike da bi ih "kvalitetno" uporedili ...
copperhead je LASERSKI mis i ima velikih problema sa radom na ne platnenim podlogama ... dok je mx518 opticki ....
Ako ti se svidja izgled i oblok copperheada uzmi si diamondback radje (priblizno ista cjena kao 51 ali bar znas da si miran i da ti nece praviti probleme, a ako ti se svidja oblik mx5xx serije mozda ti je cak bolje uzeti 510 (ili cak 500, koji je vjerovatno najizdrzljiviji mis ikad napravljen ... a izadje te 2x manje ili dobijes jos i S&S sa 510 za cjenu 51 ti dodatni dpi ti ne znace manje vise nista, moraces da smanjis ili sens u win ili u cs-u za neka 2x ostalo je sve isto (sem ako ne mislis igrati sa "on the fly dpi change")
Btw kao sto je snjeza na jednom od slicnih topika fino rekao imate na http://hardware.gotfrag.com/portal/story/30943/
review nekih miseva (i laserskih i optickih) pa vidite malo sta momci sa gotfraga misle o tome ....
Ja bi licno uzeo diamondback

Post dobio aplauz od bU

razer
               carref0ur je napisao/la:
hmm mozda prevelike razlike da bi ih "kvalitetno" uporedili ...
copperhead je LASERSKI mis i ima velikih problema sa radom na ne platnenim podlogama ... dok je mx518 opticki ....
Ako ti se svidja izgled i oblok copperheada uzmi si diamondback radje (priblizno ista cjena kao 51 ali bar znas da si miran i da ti nece praviti probleme, a ako ti se svidja oblik mx5xx serije mozda ti je cak bolje uzeti 510 (ili cak 500, koji je vjerovatno najizdrzljiviji mis ikad napravljen ... a izadje te 2x manje ili dobijes jos i S&S sa 510 za cjenu 51 ti dodatni dpi ti ne znace manje vise nista, moraces da smanjis ili sens u win ili u cs-u za neka 2x ostalo je sve isto (sem ako ne mislis igrati sa "on the fly dpi change")
Btw kao sto je snjeza na jednom od slicnih topika fino rekao imate na http://hardware.gotfrag.com/portal/story/30943/
review nekih miseva (i laserskih i optickih) pa vidite malo sta momci sa gotfraga misle o tome ....
Ja bi licno uzeo diamondback

Ja ga imam vec (DiamondBack Plazma Limited Edition)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.