Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

- Forum

89 pregleda · 8 odgovora · otvorena 13.08.2009. u 22:18

'Pročitajte' ovu vijest. A neki su možda do sad i pročitači tj. dešifrovali. A tek naslov. Show. Lik samo c/p text u Google Translate i c/p ovdje. Smješno je da ovo se događa portalu koji bi trebao da ide gore. :/

Kako je uopšte moguće da admin/gmod ovo prihvati. Valjda bi trebao prvo da pročita vijest. Nakon toga da provjeri da li je kopirana ili je prevedena. A ne samo samo prihvatiti 'otafrlje'. Prolaze i c/p vijesti.

Nadam se da tema neće biti 'hladno' obrisana, jer je ovo podforum za kritike i sugestije.

FataL prihvata te vijesti. To se može u logovima vidjeti. Valjda samo uleti i prihvati sve što je poslano. Treba se tu administracija dogovoriti pa da se zna ko se stara o vijestima, ko o forumu, ko o slici dana itd.
Mislim da ovo ne bi prihvatio ni neki pocetnik, al sta je tu je. Mozda se admin napusio ili napio te veceri ili dana :D.
Ne zamjeram mu ni sekunde.
mozda je samo koristio rijechnik neki, pa mu oanko prevelo , a administraciju stvarno netreba kritikovati, ipak smo mi bosanci poprilichno lijeni HAHAHAHA
Po informacijama riddle je zaduzen za 90% vijesti.
Joj oplakao sam .

btw Sta je ono vijest se prihvati pa se onda obrise
"0Sa preko 35 jedinstvenih jela Sushi da otkriju i savršen, Sushi Academy stavlja igrače na sat, jer pokušati pripremiti i servirati savršeni tanjur."

Recenica je puna smisla k`o govno vitamina.

Kakve su ovo vijesti ba? Ko ovo prihvata? Men` se cini da je riddle za ovo prihvacen
Kao sto Benjo kaze dodje netko i prihvati sve sigurno riddle nije jer on bas vodi racuna o tome.
8 Admina i 11gmodova. mogu se raspodjelit.

btw:jutros poslao vijest niko je nije ni pogledao
codex je napisao/la:
Po informacijama riddle je zaduzen za 90% vijesti.
U pravu si. I tih 90% vijesti su vijesti koje zaslužuju biti ovdje. Ovo 10% što ostali prihvate je za plakanje

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.