Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Freezzz

164 pregleda · 8 odgovora · otvorena 13.08.2009. u 18:41

Poz,

Evo PC mi nešto od 1 sat kad ga upalim nakon nešto vremena zaledi se a ako pokrenem Mozzilu Firefox odmah se zaledi pa sam ovo pisao preko Internet Explorera....KAKO JEDNO

Pomozite mi hitno je !!!
Mozda se pregrije ?

Ocisti ga, sredi malo racunar, generalku mu spucaj .. Ako nista ne pomogne format.
Ja sam imao taj problem kad sam instalirao Zone Alarm Firewall Free, ali ako koristiš neku od beta ili inače iznad 3.5 verzije, meni se to redovno dešavalo sa ovim verzijama.
AlienzZ je napisao/la:
Mozda se pregrije ?

Ocisti ga, sredi malo racunar, generalku mu spucaj .. Ako nista ne pomogne format. :r
Znam i ja za format ali neda mi se sve ponovno štiamti itd. Pa tražim nešto alternativno riješenje. Jedini problem imam sa grafom koju kad sam kloko išla do *91 C sad sam je spustio i radi ljepo pa to nije problem.
Brate meni mozzila steka nevidjeno ne samo meni vec i kod brata pa koristim nekad avant nekad Explorer.Jest imam los net ali ako je net los onda bi mi stranice trebalo sporo otvarati a ne da mi mozzila ledi kad idem po History , Bookmarks itd.. Evo sad da odgledam film i jos nesto uradim odo dici system i staviti mozzilu neku stariju malo ove beta i ti fazoni puno bugova.
Probaj staviti neku stariju verziju ,ocisti pc od virusa ,windows malo spredi
System Restore probaj ?
IGMIT je napisao/la:
Znam i ja za format ali neda mi se sve ponovno štiamti itd. Pa tražim nešto alternativno riješenje. Jedini problem imam sa grafom koju kad sam kloko išla do *91 C sad sam je spustio i radi ljepo pa to nije problem.
Pa eto napisao ti je gore covjek. Skini neku stariju verziju firefoxa pa probaj, mozda nece ledit vishe .. Ove novije su sve beta i nisu savrsene.. Meni je znao cesto izbacivat onaj firefox crash ..
mirofa je napisao/la:
Brate meni mozzila steka nevidjeno ne samo meni vec i kod brata pa koristim nekad avant nekad Explorer.Jest imam los net ali ako je net los onda bi mi stranice trebalo sporo otvarati a ne da mi mozzila ledi kad idem po History , Bookmarks itd.. Evo sad da odgledam film i jos nesto uradim odo dici system i staviti mozzilu neku stariju malo ove beta i ti fazoni puno bugova.
Probaj staviti neku stariju verziju ,ocisti pc od virusa ,windows malo spredi :)
ne stignem ga očistiti od virusa, zaledi se....
IGMIT je napisao/la:
ne stignem ga očistiti od virusa, zaledi se....
hmm System restore jesi probao ?
Ako ništa odradi dizanje systema košto ću i ja za par sati.Dva sata sve posla mogu čekati gledam film i dignem sebi system i lagano .
U slučaju da neznaš dići system izvoli :
http://gamers.ba/forum/7/40210/win-xp-instruktor-kako-dici/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.