Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Sarajevo ili Zeljeznicar?

79 pregleda · 10 odgovora · otvorena 13.08.2009. u 16:19

Pozdrav!

Evo u zadnje vrijeme, vidim svi ste napeti oko skidanja, dodavanja statusa nekom memberu i tako to.

Otvaram temu da se malo opustimo.

Ovo ce biti kao neka mala anketa. Provjerit cemo jeli vise "manijaka" ili "pitara".

Sve sto vi trebate napisati je "Sarajevo" (ako ste za sarajevo) ili "Zeljeznicar" (ako ste za zeljeznicar).

Uz ime kluba napisite razlog zbog cega ste za njega. Vjerujem da ce najvise razloga biti: navijaci,stadion,igraci, tradicija. Ali mozda neko ima i nesto sto nije nabrojano ovde.

Cilj teme je da se opustimo (kao sto sam vec naveo) a ne da sada upadamo u neke svadje.

P.S. Volio bih bez spamma jer vidite da je puno admina i global moderatora koji ce vas kazniti

Pozdrav
"Sarajevo" nezz nekako mi je drazi klub jednostavni HZSA 4 LIFE!!!!!!!!
Sarajevo...jer tim ima dushu. Inace ja sam FAN BARCE ONLY. Ali kad je upitanju Sarajevo-zeljeznicar...Sarajevo
Navijam za Zelju i MANIJAK sam .. al tema ti je low.. ovo nije samo sajt za raju iz Sarajeva.. i ima mnogo raje iz Srbije,Hrvatske,takodje i drugi gradova BiH ..

Takodje na ovoj temi bice puno svadje i prepiranja tako da izbrisite je :)

Post dobio aplauz od bushidO.

Svaki 'papak' koji je poslje rata dosao u Sarajevo navija za klub koji ima isto ime.

Rodjen na grbavici, zivio na grbavici, zivim jos uvijek.
Fk - Z E LJ E Z N I C A R !

Od svoje 5 godine navijam za taj klub , tako da sam poceo negdje tamo oko 8 godine da treninram u Zeljeznicaru kao golman

Svako ce rec' za svoje navijace da su najjaci , al' opet su Manijaci najjaci ubjedljivo , kaki ovi sto udaraju sudije pa se hvale da su pretukli sudiju i tak' to [:

Sad' kako smo krenuli idemo na prvu poziciju #1.

TM ' 87 ['.'] Fk - Zeljeznicar <3
Željezničar, mada ne pratim našu ligu... ali uvijek mi je bio najdraži team.
Medixon je napisao/la:
Navijam za Zelju i MANIJAK sam .. al tema ti je low.. ovo nije samo sajt za raju iz Sarajeva.. i ima mnogo raje iz Srbije,Hrvatske,takodje i drugi gradova BiH ..

upravu si low je tema al :$ bolje nego da spamaju na druge temu pa nek se ispamaju ovdje pa nek bace temu u kantu ha ya :$ 'o' btw

Tuzlak sam i Fukare Do Groba :$

Al vise gotovim zelju nego sarajevo :$

:P zbog nacina okupljanja i uvijek su zajedno 1 za Sve :$ ako 1 pada svi lete za njim
Medixon je napisao/la:

Kakve to ima veze. Pitanje je bilo koga preferirate. Ja sam iz Sarajeva, a kad je upitanju Hajduk-Dinamo vise preferiram Hajduk. Kad je upitanju C.Zvezda- Partizan, ja vise preferiram C.Zvezdu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.