Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Rapidshare acc..Samo za Film!?

326 pregleda · 10 odgovora · otvorena 13.08.2009. u 16:04

Eh ovako..veliki PoZdrav Svima..

Posto Veceras Mi dolaze Drugarice da Noce kod mene..pa Odlucile smo da Pogledamo par Filmova..Imam Step Up oba..znaci 1 i 2.. i trebao mi je Film Honey(Znaci Jessica Alba Glumi..Hip Hop Ples..i tako to) neko ga je gledao ili vec ima ja mislim ..Probala preko Torrenta..Al nemoze nesto..Slabo skroz.. :S pa Ko ima ovaj RS acc da mi Posudi samo na 1h da skinem ga .. nemoj te samo neregularne ..znaci samo da skinem..Nista vise.. Pa Ko Ima da mi samo da Na PM.. da skinem.. HVALA SVIMA unaprijed

NO Spam..bolje zaobidji

Ako pustis i mene da nocim dacu ti RAPID?

Post dobio šamar od vLexinho

KrloX je napisao/la:
Nije Ozb ako imas..posalji mi na PM..Treba Mi

ajd pridruzi se klubu
Untraceable je napisao/la:
Imaš PM. ^^
Sad cu probat..jel regularno sve Hvala u svakom slucaju
Not_Enough je napisao/la:
Sad cu probat..jel regularno sve Hvala u svakom slucaju
Pa hoces mozda da ti kupim RAPIDSHARE ACC?

Poslao ti je PM sa phishovanim RSovima ako ti se ne svidja onda reci pa cu ti kupiti da bude sve REGULARNO

Joj cura..
vLexinho je napisao/la:
Pa hoces mozda da ti kupim RAPIDSHARE ACC?

Poslao ti je PM sa phishovanim RSovima ako ti se ne svidja onda reci pa cu ti kupiti da bude sve REGULARNO

Joj cura..
Hahahaha..Mogao si vala..Znas..nema se Para ..danas..recesija zavladala XD..salim se Radi ewo..Neg ja tako..to HVALA TEBI Cmoknem te
Hahahaha..Mogao si vala..Znas..nema se Para ..danas..recesija zavladala XD..salim se Radi ewo..Neg ja tako..to HVALA TEBI Cmoknem te
u nas je recesija od austro-ugarske
KrloX je napisao/la:
hahahaahah moro sam izvinite admini

~ samar !

btw admira sexy si :)
Nemoj tako..Gdje ces mi to reci.. ovo je G.ba ne Dio Vidoteke gdje je Erotski sadrzaj XD
Nemoj tako..Gdje ces mi to reci.. ovo je G.ba ne Dio Vidoteke gdje je Erotski sadrzaj XD :P
Jesteli odgledale cuj nemoj stacu kad si sexy 9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.