Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

G.BA Future

199 pregleda · 10 odgovora · otvorena 11.08.2009. u 22:15

Pozdrav,

Vidio sam i komentirao sam onu temu što je napisao Burek_Kng ali ipak to je bio samo tutorial. Mislim da tamo nije bilo mijesto komentarim aza nadogradnju gamers.ba portala. Kao što svi znate, g.BA NE PROPADA i svako ko je to napisao neka odmah u zemlju propadne. Ovo je djelo dvojice Admina koji znaju šta rade. Ipak nas je više i od nas ovisi cijeli portal. Dakle predložite šta mislite, preporuke u daljnem radu, neke novine koje bi bile jako korisne za odraditi. Sve što predložite nadam se da će adktivini Admin pročitati i o tome razmisliti malo. Ne da odmah obriše temu misleći da je totalno bezveze ili nešto slično. Ova djeca što napadju ovim svojim banalnim i primitivnim SPAMOM. Svi koji hoće da pomognu neka komentarišu jer nas je više i možemo bolje.

Citirajte, Dobacivajte....

Nije ovo neka SPAMerska tema a niti neka tema koju je neki balavac od 13 godina otvorio. Sve dobro za ovaj prtal. Bio bi mu dobar jedan Refresh....

Znam da ima neko ko će reći da sam mutav ili retardiran ili slično...

Pogledajte sebe i razmislite šta ste u životu uspjeli postigli ! ?
G.ba sigurno neide na gore, niti će ići dok se "vladajući" koder i "ko-vlasnik" stranice ne zada tipkat i nesto i uradit . .

Bug kupoprodaje se nikada nece ni popraviti nastavi li se ovako, a ne da se nesto nadogradjuje . .

Koderu ( no offense , samo iznosim činjenice )

Smatram da ti tema nije na mjestu.( nije tvoje da ovakvo sto pises )

Spy rekao šta pametno, svaka mu čast, dobro mu se posrećilo kad je uspio ovako kvalitetan post "složit"

edit:
Nesjecam se da sam igdje spomenuo riddlea, svaki dan sam njim razovaram na msnu, znam kakav je lik, znam sta radi i zasto radi . .

Ali on nemoze ispraviti bug na kupoprodaji, pa njemu nije mjesto u ovom postu. A i ti si me naso citirat . . :/
Nije tvoje da pises teme o ovome , ima modova , gmod i admina.!

puno tema otvaras i postova pise :r

ne citiraj me moje misljenje .

cus
Sistem dole!

Šta sam uspio? Ev' naguro sam još jedan post.

Ae ba ne zamarajte se glupostima. Ako vam je stalo do portala radite nešto korisno. Pišite vijesti, na taj način pomažete i portalu i sebi. Učite strani jezik. Poradi na toj gramatici.
rulF je napisao/la:
G.ba sigurno neide na gore, niti će ići dok se "vladajući" koder i "ko-vlasnik" stranice ne zada tipkat i nesto i uradit . .

Bug kupoprodaje se nikada nece ni popraviti nastavi li se ovako, a ne da se nesto nadogradjuje . .

Koderu ( no offense , samo iznosim činjenice )

Smatram da ti tema nije na mjestu.( nije tvoje da ovakvo sto pises )

Spy rekao šta pametno, svaka mu čast, dobro mu se posrećilo kad je uspio ovako kvalitetan post "složit":D

edit:
Nesjecam se da sam igdje spomenuo riddlea, svaki dan sam njim razovaram na msnu, znam kakav je lik, znam sta radi i zasto radi . .

Ali on nemoze ispraviti bug na kupoprodaji, pa njemu nije mjesto u ovom postu. A i ti si me naso citirat . . :/
Jedini ADMIN kojem je stalo da ovaj portal uspije je Riddle. Nije neko ulizivanje niti ništa slično. On je uveo one nagradne igre. On daje podove koje je teško zaradio (šta jes jes). Ima vas ovdje puno maloumnih doslovno koji misle da ako znaju igrati CS ili nešto vezano za Gaming da su ovdje face i da mogu prosipati fore i fazone.

I da...ja sam na ovome sajtu više od 6 sati dnevno....
Želim da se tih 6 sati opravda...
Propad'o,ne propad'o - pa nije zivot,a i nije tvoje da iznosis.Znaju oni sta rade nego samo sto su se prije trudili a sad dok ljudi placaju premimum ne interesuje , barem stariju raju a ovi novi nako malo al jos je to vehto
Boli briga vlasnike ove stranice za sve, ako njima i dalju budu pristizale poruke za kupovinu premiuma. Dok ima profita, Ado će i voditi ovu stranicu. Prosto jednostavno.
Bila hiljadu i jedna tema identicna ili na ovakav kalup.

Lock,kanta.
Stvarno nepotrebna tema , 55005050 ovakvih tema je otvoreno ali nista nije postignuto, evo iz pouzdanih razloga vam govorim da je Kemo (FataL) odustao od GAMERS.ba tako da je Wertu glavni sada (valjda) a ne verujem da on zeli ista raditi...
A za koga da se tu netko trudi za 50 normalnih ljudi. Da oni imaju volje i vremena slozili bi te bugove davnih dana.

Pogledajte samo sliku dana koja nekad zna stajat 2 dana a nekad je u jednom promjene 5 puta,

Dok god se ovdje "kupuju" neki admini i kupuju neka veca mjesta na ovom sajtu nemojte ocekivat nesto bolje.

Na kraju krajeva netko je prije mene napisao pa neka propada zivot ide dalje.

Nemozemo uvijek svi bit zadovoljni., a sto se tice teme totalni je promasaj posto se stalno pise jedno te isto a od toga nema nista. Cast izuzetcima.

J**o vas vise g.ba. Jedini portal za koji ste culi u zivotu. Ne svidja ti se, smeta ti nesto, ne odgovara, bujrum 1337 drugih na kojima mozes prosipati svoja sranja dok neko ne popizdi. Nije nista tebi ili bilo kome drugome, ali jel mislis da ce ici na gore ako ti otvoris temu na kojoj ce svako moci nesto napisati , i to nesto ce se pretvoriti u spam. Ja imam mnoge prijedloge, pomirio sam se sa tim ko je admin , ko nije. Mislim da na MODERATORIMA portal moze uspjeti. Moja preporuka je da se dodaju neki novi podforumi, da se doda minimalno 20-30 moderatora, ali uvijek jedan ode 5 novih dodje Nema svrhe objasnjavati nekome kad ni gramatiku ne zna... Jos jedna preporuka od mene bi bila da se dodaju nesto tipa lektora, da pregledaju teme i da ih edituju u gramatici,pravopisu,psovanju etc. Zasto? Tada bi i sam forum izgledao nekako ljepse ili jednostavno urednije.
Odkako su se dodali novi admini,gmodovi mjesto gdje ih se moze vidjeti (gamers.ba/forum) je nepregledno ili bi se trebalo prosiriti ili smanjiti font , samo nesta uraditi ili odvojiti admine,gmodove dok samo moderatori stoje na tom mjestu. poZZ

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.