Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

the sims 3

101 pregled · 12 odgovora · otvorena 11.08.2009. u 12:41

kakva je igra?
Pa...poprilicno dobra. Sve zavisi od osobe i ukusa...
Sims 3 je veoma unapredjeniji od predhodnih dijelova, grafika je veoma dobra, likovi su pametniji i veoma ju je zabavno igrati. :)

@rza valjda je prikladno govoriti o temi koja je vezana za gaming.. Forum i jest namijenjen za takve stvari :D
Daj ba vise dosta ovakvih temaa valja li ovo valja li ono
teme su nidje vezeeeee
RzA je napisao/la:
teme su nidje vezeeeee
pusti ljude neka razgovaraju ja cu im josh i kaficu donjeti :$
RzA je napisao/la:
teme su nidje vezeeeee
Covjek je otvorio temu kakvu on hoce a tebi ako se ne cita nemoras srat

Nisam ga ni ja igro volio bi prosli je bio ok igro sam ga jedno 7 dana al brzo dotuzi nadam da je ovaj mnogo bolji.
Ako ga budes imo prilike igrat javi utiske preko PM
Igra je prilicno dobra , animacije prekrasne (primjer : upale konzolu da igraju igrice , a na TV-u se smjenjuju traileri iz EA-ovih igrica) , kada kuhas , vidi se sve , kako dodaje sol , kako reze na komadice ...

Sto se tice grafike , nije nista bolja nego Sims 2 .

Mozes posjedovati auto i pratiti svoje na posao, to je super .

Sve u svemu nisu razocarali .
8/10
Sve Za The Sims 2 i 3

http://svezathesims2i3.blogger.ba/

Ne treba se sad netko tko voli Simse uvrijediti, jer ja mislim da je igra sranje.
Ko sto rekao Son1K neka se niko ne uvrijedi, ali ja stvarno mislim da je igra sranje, najblaze receno.

Mislim sestra mi je luda za tom igrom, igrala je sve dijelove i ekspanzije, a ne znam koliko sam joj puta izbrisao igru s racunara zato sto me nervira.

Nekako mi izgleda previse djetinjasto, i igra koju bi trebale igrati curice. Ali to je samo moje misljenje, a vi samo igrajte
RzA je napisao/la:
teme su nidje vezeeeee
Šta sereš, vidiš da je čovjek otvorio temu da fino diskutujemo.

Što se igre tiče, mogu reći da nije loša, par inovacija poput čitavog grada slobodnog za istraživanje, razvijanje i starenje ostalih likova zajedno sa vama i lifetime wish.
Također ne moraš više ići 8 puta dnevno na wc, samo jednom i to je to.
Grafika i nije puno unaprijeđena u odnosu na sims 2, ali je sasvim solidna i odlično obavlja posao, sa obzirom da imaš čitav grad na raspolaganju.
Zvuk, simsoliki odličan a sad imaš i priliku birati kakav češ biti u školi/poslu (npr. jako raditi, zajebavati se, pomagati šefu itd.)
Samo bih ti preporučio da igru počneš bez šifri jer je zanimljivije
Son1K je napisao/la:
Sve Za The Sims 2 i 3

Ne treba se sad netko tko voli Simse uvrijediti, jer ja mislim da je igra sranje.
Son1K , mozda tebi jeste , ja se necu uvrijediti radi igrice
Ali , Sims je najprodavaniji naslov svih vremena poslije : Tetrisa , Super Maria i Pokemona , znaci da to masa voli
Iskreno , ja i ne igram ovog , i meni je sranje (sestra mi igra) , ali cinjenica da je medju top5 najprodavanijih igara svih vremena se ne moze osporiti .

@lolzor , sad ti k'o lud ?
Son1K je napisao/la:
Sve Za The Sims 2 i 3

Sto bi se neko uvrijedio svako ima svoje misljenje meni je upocetku bila odlicna al stvarno brzo dosadi jer stalno radis isto.;)
ja je jucer uzo od rodice

aa vidi dobro si me podsjetio da je instaliram (:

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.