Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Help [Tučepi]

207 pregleda · 13 odgovora · otvorena 11.08.2009. u 11:20

PozZ... KAko ste (:.. ?
btw, Planiram sa rajom prekosutra ici na more, u Tučepe...
Molim vas ko je bio u Tučepima ili u Dučetu, Kako se Kreču Cijene apartmana... Jel Skupo tamo :$...?
Kakvo je Vrijeme..?
Jeli gužva?
Admini nemojte zakljucavati temu jer mi ovo fkt treba :)..
Ako mi može neko odgovorit ko je bio nedavno ili eventualno ko se vratio s mora [Tučepa]
Hvala..

http://www.adrialin.hr/apartmanska-naselja_tucepi-t56-a7.html

@ violen sta?
http://www.google.ba/search?hl=hr&q=tu%C4%8Depi+apartmani&btnG=Google+pretra%C5%BEivanje&meta=&aq=f&oq=

PozZ... (wtf koji mozdrav)

btw (?) to neki keks? to pises kad zelis nesto da ubacis, a ne pises ono sto ti hocces i odmah btw.
Planiram sa rajom prekosutra ici na more, u Tučepe...
Molim vas ko je bio u Tučepima ili u Dučetu, Kako se Kreču Cijene apartmana... Jel Skupo tamo :$...?

Zar nije logicnije da nazoves par brojeva koje mozes ukucati u google i naci. Dobar dan, zovem se tako i tako i interesuje me da li imate slobodan apartman, za toliko i toliko osoba. Ako ima posto je, i da li bi mogli rezervirsati tolko i tolko.

Kakvo je Vrijeme..?
Nadjes na netu?

Jeli gužva?

I ovo je nelogicna tema za gamerski forum, gdje ih 70% ima 12-14 godina, pa znaju barem kako se zovu, ti nekoga pitas posto je apartman.

Znaci telefon u ruke i zovi.

I zamolio bih te da kad se vratis postas sliku .

@medixon: Sta ti buncas? -.-
ja bio tamo ima dvije sedmice ....
cijene ti se krecu oko 12- 15 eura po osobi vrijemee moras sam provjeriti nama je exstra bilo i sto se tice guzve plaza ti je 3 km i bilo je puno kad sam ja bio trebalo bi ti i sad biti :D
ja sam svake godine tamo vratio se prije 10Dana.Bas da ti kazem na plazama jest malo popunjeno ali imas 3Plaze brate pa zavisi u koji ces apartman imas apartmana za tebe 20Eura,imas od 30Eura,40Eura zavisi sve koliko ima zvjezdica apartman i to.Ako biste isli et kolko vas ide 2-3Recimo odete u Apartman sa 3Zvjezdice 6-7Dana izaci ce vas 250-300Eura.

U Tucepima mozes iznajmiti Scooter,Banane,Cube i svasta nesta.

Sladoledi ti nisu skupi 6Kn jedna kugla iako je njihova jedna kugla ko nase dvije i mislim da ce ti biti dovoljno Cookies sa preljevom od Karamele Mmmmm.

Bas da ti kazem ima nasih seljaka tamo sto ti kvare zabavu ali nvm.

Ne treba ti vjeruj mi apartman visi od 3Zvjezdice to ti je samo za prenocit ionako ce te biti na plazi cijeli dan osim sto cete samo doci da rucate.

Preporucio bih vam da ne uzimate Apartman udaljen od plaze preko 150-200M Jer cete se nahodat uzbrdo i nizbrdo.

Imas dobrih Restorana moj omiljeni je Adrijana nije skupo a velike su porcije tako da nemojte puno jesti ... ;)

Za vas je plaza srednja naravno druga to ti je odma sa magistrale lijevo i samo se spustis i to je to.A mogu vam rec da ima dobrih djevojaka.

Mozete otici na krstarenje nece vas izaci 300Kn za svu trojicu a idete od ujutru pa sve do navece npr 9.00 pa do 18.00

Tu se necete pokajati.

A mozete ici laganini do Makarske ali ne bih vam porucio zato sto sam se zakleo da vise nikad necu ici zbog Nasih Seljaka .

Nadam se da sam pomogao i Sretan Put !
Bio sam ja u Tučepima , i namjeravam ici i slijedece ljeto.
Vrijeme je extra znaci.. samo sto je voda prljava posle 6-7 sati
i tada nailaze veliki valovi ( sto je super ) .
Cijene apartmana nisu skupe ugl. Ima na pocetku jedan hotel tu uzimaju i kapom i sakom , a ovdije gdje sam ja bio kod jednog covijeka blizu mora je cjena je za maloljetne 10 € , a za starije od 18 godina cjena je : 15 € !
Znaci kod lika dolaze iz stranih drzava, ima kuhnja ima dnevni boravak gdje svi borave svaki apartman ima balkon, sve je cisto, ali ima jedan problem Svaki sprat ima samo 1 wc , ali covjek ima radnicu wc je cist totalno .. Eto ako te jos nesto interesuje pitaj na PM !
Tučepi su inaće atraktivno mjesto, plus idete u sredini Augusta - bit' će gužve.

Cijene su ti oko 13 eura po osobi, al' što vas je više to cijene opadaju + probajte se malo cjenkat'.

Vrijeme - http://www.tucepi24.com/hr/vrijeme-tucepi

Od mene dosta.
ahahahh sto me momak nasmija finoo on ide sa rajom ahahah 5 razred zavrsio omg ocami
owerakahora je napisao/la:
ahahahh sto me momak nasmija finoo on ide sa rajom ahahah 5 razred zavrsio omg ocami
????
Sve zavisi koliko će vas biti u apartmanu i koliko ćete ostati. Ako vas ima više, i ako ćete ostati 5-7 dana, onda se moze dogovoriti i jeftinije.

btw. Bolje da ste išli u Ulcinj, jer je to najjeftinije mjesto na Jadranu.
r3L0aded je napisao/la:
Sve zavisi koliko će vas biti u apartmanu i koliko ćete ostati. Ako vas ima više, i ako ćete ostati 5-7 dana, onda se moze dogovoriti i jeftinije.

btw. Bolje da ste išli u Ulcinj, jer je to najjeftinije mjesto na Jadranu.
Znam za ulcinj 5 eura smjestaj :$..
prejeftino, AL' daleko od Travnika 10 sati putovanja..
kažu da na plaži bude 2 safa ljudi klanja (:
eh ovako ...
Tučepi su prelijepo mjesto ali zato i preskupo , mislim na opcenito [ APARTMANI , hrana sve sve ], zato ti ja predlazem da odes u Drvenik [ mali-veliki ] mozes svaku noc iz malog u veliki hodat ima raje drama i oni MJEŠTANA a i ovako nas BOSANČEROSA , nije skupo nista niti hrana niti apartmani ... imas tamo pedaline , skuter , banana, mah sve sve ... znaci extra , imas kafica navece iza 12h puni svaku noc, ima disko iza 12h bazeni unutarnji vanjski znaci 100% se neces pokajat , et toliko od mene hwala cao !

Lijepo se provedi ! 9-)
Hvaala svima.
ali vidim na dnevnik.hr da je kisha sa grmljavinom :$
kad ce to prestat :$XD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.