Members: 51531
 OnLine: 41
 Klanova: 599
 Na chatu: 62

Forum Development & Web design - Forum

Autor

Tema: - Forum

Evo ja pravio neki program za mjenjanje status msn i kad ocu da ga pokrenem pise

Run time error '7':

Out of memory

to mi pise

a evo code od programa

Private Sub Command1_Click()
MessengerAPI.Messenger.MyStatus = MISTATUS_ONLINE
End Sub

Private Sub Command2_Click()
MessengerAPI.Messenger.MyStatus = MISTATUS_OFFLINE
End Sub

Private Sub Form_Load()

End Sub

Korisnik nije dao 50 bodova za pomoć jer je pitanje poništeno.

Odgovori ↓ Stranice: [1]
Re: - Forum
reinstall ;) jesi to probao??
i jesi li rr comp kad si instaliro taj program ??...
GL ;)
Post ošamario Philosopher
Koji VB koristiš ?
Postaj jedan ScreenShot !
Kliknite na "Start" gumb, a zatim kliknite na "Run". Upiši sljedeću naredbu: regsvr32-u COMCTL32.OCX na 'odjaviti' stari COMCTL32.OCX. Ako je pogrešku rekavši: "Niste registrirani ', tada je sve u redu i možes nastaviti sa sljedećim.

Klikni gumb Start ---> Search ili Find ---> upišite: comctl32.ocx i za to traži ---> ukloniti pronađene datoteke.

Preuzmite i otvoriti rajsfešlus priloženu datoteku u mapu u kojoj ste izbrisali datoteku.

GL

zeeoo je napisao/la:
Kliknite na "Start" gumb, a zatim kliknite na "Run". Upiši sljedeću naredbu: regsvr32-u COMCTL32.OCX na 'odjaviti' stari COMCTL32.OCX. Ako je pogrešku rekavši: "Niste registrirani ', tada je sve u redu i možes nastaviti sa sljedećim.

Klikni gumb Start ---> Search ili Find ---> upišite: comctl32.ocx i za to traži ---> ukloniti pronađene datoteke.

Preuzmite i otvoriti rajsfešlus priloženu datoteku u mapu u kojoj ste izbrisali datoteku.

GL

probao sam ovo naso na google vb je 6 a imam sve farme worke ..
UnDeRgRoUnD_cs_ je napisao/la:
probao sam ovo naso na google vb je 6 a imam sve farme worke ..
http://www.daniweb.com/forums/thread27450.html#

Eto ti na forumu pise ti razna upustva sad vidi koji tebi treba....

jesil pogledo da nisi negje u kodu pogrijesijo inace se ovo pokaze zbog neke tacke itd!
Pokušaj preći na VB.net ili C#. Preporučujem ti VB.net jer je lakši i dosta manje strožiji nego C# ali si puno više ograničen. Izlazi uskoro VB.net 2010 pa se radujem i njemu. VB 6 je dosta star i ne podržava .net aplikacije. Javi na PM šta te sve interesuje i bobe uzmi nazad sebi.
Odgovori ↓ Stranice: [1]

Top ↑