Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Typing problem

156 pregleda · 8 odgovora · otvorena 11.08.2009. u 00:47

Imam veoma cudan problem i vjerovatno niko nije cuo za ovo ali mozda neko od vas ima rjesenje ili se cak susreo s tim problemom...
Npr dok sam na facebook-u i kad se dopisujem s nekim, promjenim tab na npr g.ba i krenem nesto kucati, i sve ide fino dok mi neko na fb-u ne odgovori, dakle kad cujem onaj zvuk da je neko odgovorio ja bezze lupam po tastaturi nista mi ne otkucava dok mi stizu poruke, isto tako mi se desava da dok se dopisujem sa vise ljudi na fb ne mogu kucati dok meni stizu poruke, znaci bas nigdje ne mogu kucati dok mi stizu poruke...
Mislio sam da je do browsera, skino mozillu 3.5, vratio na 3.0, probao IE ali nije do toga, onda pomislim da je do fb-a pa se ulogujem na drugom racunaru i na njemu nemam slicnih problema...
Ako neko mozda zna neko rjesenje ili prijedlog samo pisite vrijedi pokusati ako se formatiranje moze izbjeci...
Eto...jbg jedva otkuca' poruku... :D
ja te nish nisam skonto :S nesh stizu poruke zvuk ..

@edit : procito fino ja ga nista nisam skonto ..
Pa pročitaj temu s razumijevanjem 

@nigel

Probaj sa CCleanerom obrisati cache i sve ostalo, ništa mi drugo ne pada na pamet 
Restartiraj komp, a ako to ne pomogne, probaj sa repair windowsa, vjerojatno je neki virus.
Aj ti si ovako pametan mozda ti znas rjesenje, znaci ovako:

kad mi neko nesto salje na fb-u, ja ne mogu nista pisati, tj ja kucam ko budala, a nista mi ne otkucava...
Sta tu ne mozes skontati ;)
To je izgleda cest problem - Link

Kolko sam vidio problem je u nekim add on-ima sa firefoxa pa ih disable ili obrisi i prije toga:
- skini i instaliraj najnoviji firefox i flash player
- izbrisi cache
- izbrisi temporary internet files
- enable sve scripte za facebook
- popravi registry sa ccleaner
- restart pc

Ako opet nemogne vidi na Internet exploreru bi trebalo moc jer je problem kod firefoxa
codex je napisao/la:
To je izgleda cest problem - Link

Kolko sam vidio problem je u nekim add on-ima sa firefoxa pa ih disable ili obrisi i prije toga:
- skini i instaliraj najnoviji firefox i flash player
- izbrisi cache
- izbrisi temporary internet files
- enable sve scripte za facebook
- popravi registry sa ccleaner
- restart pc

Ako opet nemogne vidi na Internet exploreru bi trebalo moc jer je problem kod firefoxa
eee brate svaka ti cast, izgleda da je bio problem ili u registry-ju ili do addona mutavih... Da li ti bodovi ista znace, moze kredit za mtel, ima li nesto s cim bi' mogao da ti "platim" ovu uslugu ??????
sta god i meni se desilo isto ako imas staru tastaturu onda onaj jack sto ga ukljucujes nemoze uci do kraja pa tastatura gubi signal kad komp odradjuje neso tastatura ne reaguje i ja sam imao slicnih problema pa sam kupio noviu tastaturu i radi ko svajcarski sat
meni se to dogadja ali samo kada sam na facebook-u , odnosno kada je paralelno ukljucen facebook, zamrzne se firefox a ponekad i msn

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.