Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Juiced 2 ???

120 pregleda · 6 odgovora · otvorena 10.08.2009. u 19:45

vako igro sam igricu prije jedno mjesec dana i izbriso jer bi mi pocelo stopat na nekim djelovima trke ili jos gorew cjelu trku (pa posto se ja brzo palim) danas skontam da bi mozda mogo rjesit taj problem sa nekim patchom il nes pa da vas pitam imal tako nes za download :D (ako znate)

PS konfiguracija mozete vidit na profilu
patch?

nevjerujem...

i meni steka al nezz...

provjeri da li su ti svi driveri instalirani (mislim na grafu):r
SmiLLie je napisao/la:
patch?

nevjerujem...

i meni steka al nezz...

provjeri da li su ti svi driveri instalirani (mislim na grafu):r
eo naso na nekom forumu pise iskljucitre muziku u igri i nece vam stopat a dole komentar thx pa ako ti je instalirana ako mozes probat da je beze ne instaliram opet
_Edy_ je napisao/la:
eo naso na nekom forumu pise iskljucitre muziku u igri i nece vam stopat a dole komentar thx pa ako ti je instalirana ako mozes probat da je beze ne instaliram opet
nije mi instalirana

=/
moze vam radit bez trzaja ako skroz iskljucite muziku, ali ima i drugo rjesenje sto sam ja radio
ides na run i ukucaj dxdiag i ugasi akceleraciju zvuka, kad zavrsis sa igranjem ponovo vratis i to je to...
@Edit
zaboravio sam napisat da u igri imas zvuk normalno ko da nisi nista radio, samo ponekad zastopa neka pjesma, (kad napucavas auto, kod mene bio slucaj) ali automatski prebaci na novu pjesmu koja normalno radi
_Edy_ je napisao/la:
ne radi

probao sam ja
Graficka ti je sjebana, koja ti je graficka ? Moze biti i do svchosta pa i to pogledaj, to je jedan od cestih problemaaaa..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.