Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Rotweiller

138 pregleda · 9 odgovora · otvorena 10.08.2009. u 11:21

Znam da ova tema nije vezana za g.ba ali hitno je tako ko zna molim da pomogne.

Znaci treba mi neki link od nekog uzgajivaca pasa ili e-mail.Kupujem rotweillera star 3-4mjeseca sa rodnim listom.

Bilo bi dobro kada bi imao web stranicu da pogledam sve fino e-mail i to.

Unaprijed Hvala svima !
Jel moze iz HR Ili mora biti bih ,posto u bih teskoces naci ovako online znam da u hr ima.
mirofa je napisao/la:
Jel moze iz HR ??? Ili mora biti bih ,posto u bih teskoces naci ovako online znam da u hr ima.
Sarajevo al da vidim i to vozom mogu dovuci ...

EDIT : SAMO DA NIJE NEKA PROPALIJA :P
Moja kuja se preksinoc ostenila, prvi put.
13 i bilo, sve i jedan umro.
12 se ugusilo kako je ona lezala po njima, a jednom je izvukla crijeva kada je pokusala pupcanu vrpcu da odkine.
Kaze meni veterinar da je to normalno za prvo leglo.
Moja preporuka ti je da si uzmes zenku.
Bolji cuvar, poslusniji, a nijedan muzijak je ne smije napasti.
Muzijak zna samo za jednog gazdu, dok zenka citavu porodicu smatra gazdom.
Imam ja rodjaka u sarajevskom naselju "Šip". Njegova kuca je odma preko puta "Unigradnje". Znaci kad ides iz bara prodjes "SamShop" i picis sve pravo. Vidjet ces veliko skladiste gradjevinskog materijala ("Unigradnja";), odma preko puta skaldista na lijevu stranu je on (Fuad). Bavi se uzgajanjem Rottweiler-a. Najbolje bi bilo da odes licno kod njega i pogledas pse.

Pozzz....
Rapter je napisao/la:
Imam ja rodjaka u sarajevskom naselju "Šip". Njegova kuca je odma preko puta "Unigradnje". Znaci kad ides iz bara prodjes "SamShop" i picis sve pravo. Vidjet ces veliko skladiste gradjevinskog materijala ("Unigradnja";), odma preko puta skaldista na lijevu stranu je on (Fuad). Bavi se uzgajanjem Rottweiler-a. Najbolje bi bilo da odes licno kod njega i pogledas pse.

Pozzz....
ja ti zivim kod Deniza Bikića L4 :)

Odma ispred SamShopa hehehe.

Dali mislis na onaj zoo centar ili ?
LavRadeon je napisao/la:
ja ti zivim kod Deniza Bikića L4 :)

Odma ispred SamShopa hehehe.

Dali mislis na onaj zoo centar ili ?
Ne! Znaci naselje Šip. (Nez tacno koja je ulica.) Odma preko puta "Unigradnje". Znaci krenes sa pumpe u "Barama" prodjes "SamShop" i ides onom ulicom prema "Kobiljoj Glavi", Ima ono stovariste gradjevinskog materijala "Unigradnja". Preko puta unigradnje je (Fuad) prodaje pse.

Eo slike:

Znaci od pumpe ides ovako...

Tacna lokacija....

Znaci gore Unigradnja, a pored odma Fuad koji prodaje Rottweiler-e.

Imas u Hrasnici kod Son1k- a... Puno jbt...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.