Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

G.ba mix :)

105 pregleda · 5 odgovora · otvorena 07.08.2009. u 21:17

Pozdrav.
Ja znam da se podignuo .ba kanal na gatheru, al opet neki su banovani, ne igraju, etc. E sad se ja pitam sto nema vise gba mixeva ? Pitam neke admine, kazu " igram gathera, pusti me nemogu ".
Pa ako vec imate admina, a ne koristite ga, dajte drugim momcima priliku i odrzat ce se mix, uvjeren sam

Eto Pozdrav
potpuno podrzavam ! ajde mahyre ekipo prije mahe stalno sad nista 9-)
Daj te podjelite admine da mi dizemo,dajte neki konkurs za admina jer ima raje koja ce dizat non stop.
ja prvi cu dizat na dan 10-ak gathera ;)
Samo ti mogu odgovoriti da vlex i ekipa imaju puno posla oko chanella , po tom pitanju mozete se regati na www.gather-network.eu i igrati gathere na boljem serveru i da vas ne banaju za gamersa , ako pukne konekcija i to .Zbog toga nema potrebe da igramo gba mixeve , kad ima gather ?
Nema mixova, svi su se preselila na .ba gather koji je preci od gamers mixova. Bolji su serveri, ping 30 konstantno. Ljepota igrati. Gba mixovi ispocetka su uspjevali. Pa dok nisu svako malo krenuli leave radit. Bolje igrati na cs.gather.ba ! 9-)

Ovaj iznad što govori da ce dizati 10 warova dnevno. Lahko je dignuti event, ali ko će ti igrati? :]
marvaa je napisao/la:
Samo ti mogu odgovoriti da vlex i ekipa imaju puno posla oko chanella , po tom pitanju mozete se regati na www.gather-network.eu i igrati gathere na boljem serveru i da vas ne banaju za gamersa , ako pukne konekcija i to .Zbog toga nema potrebe da igramo gba mixeve , kad ima gather ?
Igr'o bi ja gathera,al kad Portugalci me banovali na long time
- Al', opcenito govorim za mix, meni je osobno draze odigrati fini mix, nego gather

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.