Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

memoriska mi neocitava

102 pregleda · 8 odgovora · otvorena 07.08.2009. u 17:30

imam problem sa memorisjkom od n73
kada otvorim n73 preko ps ima samo memorija telefona a memorija memoriske nema znali neko sta je problem,prije to ga sam prebacivo pjesme i slike i bilo je memorija memeoriske i pise da je zaozeto 270 mg a od muzike ni traga i slike
pomoc
Desava se... Ugasi mobitel pa ponovo upali.
Izvadi memorijsku pa je vrati. Meni se desi nekad da sam telefon izbaci karticu :S n serije su malo reci usrane.
radio sam to al nece
znas prebacio vam sam pjesem i slike i najednom nesto stane ja udjem u sike i video nista nema,i ja izvadim sve sto ima iz memoriske bilo je samo data i jos neki qurac i najednom nestane ikonica memeoriske jel znas kako da je vratim
goran14 je napisao/la:
radio sam to al nece
znas prebacio vam sam pjesem i slike i najednom nesto stane ja udjem u sike i video nista nema,i ja izvadim sve sto ima iz memoriske bilo je samo data i jos neki qurac i najednom nestane ikonica memeoriske jel znas kako da je vratim
STA TI ZNACI MG VALJDA SI MISLIO MB

Post dobio šamar od Philosopher

Neko bi ti i pomog'o kad bi znao ovo dešifrovati :-X
ocisti malo, pogledaj malo :S

nezz fkt, meni prije kad ne radi, izbacim, ubacim i radi :S
idi Menu , tools , Memory i onda tamo imaš opciju da ti add memory card. Barem je na mojoj tako bilo ako ti je prepozna. Sretno
Tako se i meni desava i dan danas na N95, da pokazuje da je zauzeto nekoliko MB a da podataka uopste nema na kartici...to je tako i tu ne mozes nista uradit, s vremena na vrijeme formatiraj memorijsku i smanjit ces ucestalost ove pojave. Barem sam ja to tako rijesio. Sretno. 
Tako,je i meni bilo pa mi je neko reko da izvadim i ochistim karticu i to sam uradio nije upalilo pa onaj utor cistio sve zivho,kad sam odnio u servis kaze preopteretio karticu nashim jezikom recheno "sprzio" i morao novu kupit :*

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.