Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba - BH Gaming Community

1.469 pregleda · 20 odgovora · otvorena 21.02.2006. u 22:29

Posto tema nije stavljena u zanimljive moram ponovo otvoriti novu temu .....

Znaci radi se o cs ( 5 vs 5 ) i wc3 ( 1 vs 1 ) turniru koji ce biti odrzan sada u subotu u internet caffe klubu " VISION ". Pocetak turnira je u 9:00 sati.

Uplata po klanu u cs je 40 km sto znaci po igracu 8 km .
Uplata po igracu u wc3 bit ce 6 km ...

Sto se tice uplate , ekipe koje su sa strane oni mogu da donesu uplatu na dan turnira , dok za ekipe koje su iz Sarajeva moraju donijeti uplate dan prije turnira,tacnije u petak u 19 h

I Mijesto nagrada [300+ km ],(sto ce zavisiti od broja ekipa),(vazi za CS)
I Mijesto nagrada [60 + km] ,(sto ce zavisiti od broja igraca )

U grupnom fazi takmicenja će se igrati mape :
De_dust2
De_inferno
De_train
Po potrebi de_cbble

mp_timelimit 0
mp_autoteambalance 0
mp_limitteams 0
mp_fadetoblack 1
mp_c4timer 35
mp_freezetime 10
mp_tkpunish 0
mp_friendlyfire 1
mp_startmoney 800
mp_forcecamera 2
mp_forcechasecam 2
mp_autokick 0
mp_footsteps 1
mp_roundtime 1.75
mp_buytime 0.15
mp_maxrounds 15
sv_gravity 800
sv_maxspeed 320
sv_cheats 0
sv_aim 0
pausable 0
sv_restartround 1

sto se tice wc3 pravila mozete ih naci na ovoj temi sto je andrej postavio :

http://www.gamers.ba/procitaj.php?forum=3&id=7493

Dalje,u toku igranja meca bez obzira na minus napolju svi ce morati izaci osim organizatora

---------------------------------------------------
Sto se tice confg racunara:
GRF : Ati radeon 9600 pro 256 mb
Ram : 512 ddr
CPU : Ati 3000+
Monitor : 17'
FPS : 100

- Mozete ponijeti vasu opremu : tastature , slusalice , miseve , podloge .. itd itd ,
-Zabranjeno je odnosenje opreme !

Vidimo se 25.02.2006 godine ( Sarajevo ) !

Gdje se nalazi vision ?

Stoka je sve objasnio ... ja cu dodatno sliku napraviti

Eh ovako pasha Internet centar Vision se nalazi u ulici Senada Mandica Dende tj.na Vojnickom Polju(neki kazu i Saraj Polje,ali je**t njih).
Ako ti to nije dovoljno izadjesh na stanici kod studentskih domova i produzish prema Dobrinji.Ako hoces mozesh busom mozesh i pjehe
E kada dodjesh do dzamije ili kada izadjesh na stanici kod dzamije(Kralj Fahd-Bin-Abdul-Aziz-Alsaud) skrenesh lijevo mislim od dzamije(a moze biti i desno zavisi odakle dolazish ).
Onda ces uci u naselje medju zgrade,pishe ti velikim slovima Internet Caffe vision,a ako ti je lakse pored je pekara Palma,pa za one sa vecim apetitom bit ce svega .
A ako dolazish sa trolom e izadjesh isto kod dzamije i razgulish prema dzamiji,i sve isto kao sto sam nabrojao
Za sve daljne informacije javite se na msn:
[email uklonjen]
PUSA AND SEE YOU IN VISION

Ekipe koje su se za sada prijavile za Cstrike su :

- PD
- east
- Qs
- LN
- mob$
- wctg
- pwners
- nx
- ddd
- Reality
- nfake
- aTg

ocekujem jos : xpl , g -mahalu , i jos nekih klanova ^^

Za sve igrace van bosne koji nemogu doci bit ce obezbjeden
live HLTV prenos preko urban.ba

svi hltv-oi ce se snimati takode kao i wc3 replayi i uploadovati .

Toliko za sada
"- Mozete ponijeti vasu opremu : tastature , slusalice , miseve , podloge .. itd itd ,
-Zabranjeno je odnosenje opreme !"

sta mozes donijeti ali nemozes odnijeti ono sto si donio

enTA je napisao/la:
"- Mozete ponijeti vasu opremu : tastature , slusalice , miseve , podloge .. itd itd ,
-Zabranjeno je odnosenje opreme !"

sta mozes donijeti ali nemozes odnijeti ono sto si donio

AHHAHAHAH bit ce 2 bildera na vratima ne brini nece ti niko nista uzeti ^^
srleee je napisao/la:
east

manda
bok1
art
dapo
srle

izmijena :

Cage
wc3 igraci

lizzard
shade
zidus
beetle
dollar
AkIrA
network
eN
seyo
zubic vila
coya
andrey

za mnoge igrace je veeeliki upitnik da li ce igrati, ali stavio sam sve koji su izrazili zelju da igraju...
lista ce se updatati svaki dan

* ahh da, countera ce igrati i klan iz Vogosce, mislim da im je tag RoS... sutra javim

Zadnji edit: 23.02.06 u 19:06:27

Ko ti kaze da ce svi igraci davati po 8 km

btw. ko hoce na turnir,a nezzna gdje je Vižn nek bude kod dzamije kralj Fahd u 8:40,ja cu vas odvesti
Schulz je napisao/la:
Ko ti kaze da ce svi igraci davati po 8 km

btw. ko hoce na turnir,a nezzna gdje je Vižn nek bude kod dzamije kralj Fahd u 8:40,ja cu vas odvesti

ja kazem sta bi ti da das 2 km?

klan iz vogosce ? sminka
PD*HybeN je napisao/la:
ja kazem sta bi ti da das 2 km?

klan iz vogosce ? sminka

pa ja cu dati 40

meni tata Abramovic
Schulz je napisao/la:

e to bi bilo fino, dogovorimo se da nas cekas, jer mi je malo zeznuto sto ne znam gdje je to, josh dolazim iz hebene Vogosce
mozes donjet nemos odnjet hahaahhahaha

enta mozes tako shvatit ono doneses i nemozes vratit kuchi ili da nemozes odnjet njihove stvari shto je isto smjesno ali ima jos u ovom postu nebuloza :

E kada dodjesh do dzamije ili kada izadjesh na stanici kod dzamije(Kralj Fahd-Bin-Abdul-Aziz-Alsaud) skrenesh lijevo mislim od dzamije(a moze biti i desno zavisi odakle dolazish ).

Pa odakle dolazim reci ako odavde dolazis ides desno .. ako odavde idem ljevo priglup sam malo
kada se ide prema jugu ili ?? dolazim trolom dje chu sada nacrtaj
fakat cu vas cekat pred dzamijom
pa ko voli nek izvoli
Gdje se nalazi vision ?

Stoka je sve objasnio ... ja cu dodatno sliku napraviti

Eh ovako pasha Internet centar Vision se nalazi u ulici Senada Mandica Dende tj.na Vojnickom Polju(neki kazu i Saraj Polje,ali je**t njih).
Ako ti to nije dovoljno izadjesh na stanici kod studentskih domova i produzish prema Dobrinji.Ako hoces mozesh busom mozesh i pjehe
Onda ces uci u naselje medju zgrade,pishe ti velikim slovima Internet Caffe vision,a ako ti je lakse pored je pekara Palma,pa za one sa vecim apetitom bit ce svega .
A ako dolazish sa trolom e izadjesh isto kod dzamije i razgulish prema dzamiji,i sve isto kao sto sam nabrojao
Za sve daljne informacije javite se na msn:
[email uklonjen]
PUSA AND SEE YOU IN VISION

Ovako za one koji dolaze tramvajem, izadzete kod studenskih domova, krenete prema dobrinji, naicete na pumpu BM (brkic petrol), eh skrenete desno u naselje, dodzete do trafike na sred naselja okrenete se oko sebe i ugledat cete vision....

Za one koje dolaze trolejbusom, izadzete kod dzamije, sada krenete prema studentskim domovima i opet isto dodzete do pumpe, skrenete ljevo pa opet stanete kod trafike u naselju i opet se okrenete oko sebe i vidjet ce te Vision....

p.s zaboravi pare za putarinu kroz naselje ostavljate u kaficu naar u naselju samo trazite paju ili dadu...heheheheheh
hahhhhaah radi li jos onaj dedo gdje smo kupovali pica
sranje dok dodjem do tamo neko ce me ubit t.T zivio sam u blizini dobrinja .. pa .. lol.
chim izadjesh iz trole safataju te ^^ zato chu ja autom pa mene boli q đ
super chekajte i mene na stanici pls >.<

hmmmph sad sam prochitao shta je neki tip napisao... isti date kao i neki tour u mostaru pff :/

Zadnji edit: 22.02.06 u 07:26:18

koliko ima racunara ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.