Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Nesporazum

157 pregleda · 15 odgovora · otvorena 07.08.2009. u 12:51

Pošto vidim kad god otvorim temu da uvijek netko napiše na sam lažov i da ću nekog prevariti, ali to nije istina.

Svi koji to napišu vjerojatno su vidjeli onaj post od "nequea" (http://www.gamers.ba/forum/27/74643/logo-za-portal-nagrada-/).

A što mislite zašto to piše o meni? Evo zašto: Ja i on smo se posvađali, ja sma mu govorio da mi se ispriča, a on mi je samo psovao, pa mu je zato sajt bio down 3-4 sata, a onda sam ga jednostavno prijavio da koristi nullovan vBulletin.

Eto zašto to piše o meni, pa da znate.
rijesi to snjim nemoras nas petljati u to ha ya ko covjek 1 na 1 9-)
Živo me zaboli to što ste se vas dvojca posvađali.Svako ima svoje razloge , mada si morao ispast pica pa ga prijavit za vB ali eto.
Jesi li ti uopšte svjestan sta bi tebi Jason uradio , da nije razmisljao o poslijedicama ? Ajde razmisli sad dobro pa skontaj jesi li ti kriv.
I da , on ti se ne mora ispricati ali nije trebao ni psovati , to je tvoja str. priče da cujemo njegovu.

Ti si inače wnnabe hacker , što nisi Jasonu poslao napade kad te banovao ? Nisi smio , jer znaš da bi ti on vratio a neuq neće , eto kakav si ti :/
nexus je napisao/la:
rijesi to snjim nemoras nas petljati u to ha ya ko covjek 1 na 1 9-)
Moram, jer kad got otvorim temu netko napiše da sam lažov, pa nek svi sada znaju.
krystal je napisao/la:
Živo me zaboli to što ste se vas dvojca posvađali.Svako ima svoje razloge , mada si morao ispast pica pa ga prijavit za vB ali eto.
Jesi li ti uopšte svjestan sta bi tebi Jason uradio , da nije razmisljao o poslijedicama ? Ajde razmisli sad dobro pa skontaj jesi li ti kriv.
I da , on ti se ne mora ispricati ali nije trebao ni psovati , to je tvoja str. priče da cujemo njegovu.

Ti si inače wnnabe hacker , što nisi Jasonu poslao napade kad te banovao ? Nisi smio , jer znaš da bi ti on vratio a neuq neće , eto kakav si ti :/
To mu upravo i ja govorim. 1337 ljudi reklo da si lazov. Da neces dati nagradu. I to fino napisem, on meni posalje jedno 10-20 PM-ova da dam dokaze. Dovoljan dokaz je sto je nequeo napisao i sto je jason napisao, banovao te na svom forumu.
MoArtos je napisao/la:
Moram, jer kad got otvorim temu netko napiše da sam lažov, pa nek svi sada znaju.
Lažove!

bmk sto se vi svadjate
Ma neznam , ja bi da to vi na sake rijesite :P
Ma na šake jasta radi, naravno ako smijete
MoArtos je napisao/la:
Pa sada nek svi znaju da si lazov jel? Slusaj mali, mislio si da si oborio onaj site, uopste ga nisi oborio nego smo ga premjestali na drugi host, a to sto si ti prijavio nulled vBull je druga stvar glupsone...
nequeo je napisao/la:
Pa sada nek svi znaju da si lazov jel? Slusaj mali, mislio si da si oborio onaj site, uopste ga nisi oborio nego smo ga premjestali na drugi host, a to sto si ti prijavio nulled vBull je druga stvar glupsone...
Misliš da nije oboren??? Zašto si mi onda psovao sve po redu na MSN-u?
Ma bolan boli nas k**** kako ne kontas ? NE zanima nas to,jesi smor pravi ba.

Peglash bog te vidio isto ko da si ogranicen psihicki pa nemozes da shvatis da,nas ne zanima .
MoArtos je napisao/la:
Misliš da nije oboren Zašto si mi onda psovao sve po redu na MSN-u?
Slusaj mali necu da se raspravljam s tobom, jer ne vrijedi, jer si toliko malouman i napacen, da ne mozes skontat neke stvari, i jos mi nije jasno zasto ova tema i dalje stoji...
nequeo je napisao/la:
Slusaj mali necu da se raspravljam s tobom, jer ne vrijedi, jer si toliko malouman i napacen, da ne mozes skontat neke stvari, i jos mi nije jasno zasto ova tema i dalje stoji...
Ja sam malouman jel, neznam ja koliko je tebi trebalo dok shvatiš kako instalirati neki template u joomli.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.