Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

aKONe real me

152 pregleda · 9 odgovora · otvorena 07.08.2009. u 03:15

Vozdra svima !
Vidim o meni se neka tema digla sad na g.ba pa da i ja nesta kazem o tome:
Kao 1. Moj nick se nepise aKoNe nego aKONe
2. i da igram sa chitom nebi stavio svoj nick nisa toliko glup(al posto neigram)
3. Ja da sam chiter nebi nikad dosao na lan cw a kamoli na turnir a ima ekipa koja to zna LANKLAN
4. naravno kao sto ENTEL ( rijad) kaze da sam los na lanu kad nisam visio ko on u igraonama ipak imam zivot za razliku od nekih
5. a neO (hota) stvarno sam se dobro nasmijao jer mislis da sam ja to i zar nekontate da mene neko blati i jos jedan razlog da sam chitao mislis da bi ti rekao da sam admin tu i tu pa halooo nisam rtd
6. svi koji mislite da imam cheat zovi te me na lan 1vs1 ili neko cw doci cu rado nikakva frka nije toliko o meni

Admini nemojte brisat temu jer mislim da imam pravo da i ja svoju pricu ispircam o ovome toliko sam dugo na ovom situ da zasluzujem to al et vozdra

PS: vidimo se na lanu
Smijem ja 1 on 1 ,jer ti si citer :$
~ Nase mi prijateljstvo puno znaci. Kad ti places i ja placem, kad se ti smijes i ja se smijem, kad se ti bacis kroz prozor, ja pogledam dole i opet se smijem
EDIT : posteno samar

Post dobio šamar od Jason

E stvarno zanimljiva tema ..
Ma brate i da igras sa citom to nikoga netreba da zanima
mene sto se tice igraj cjelo wrijeme sa wh na cw
mene samo zanima lan mech .
Dosta se toga desava raja udje na neki server i pwna sa citom
i stavi nick cage yassaa bok1 itd to odma treba ban
zato jer ni jedan od tih igraca neigra na pubu sa tim nickom...

btw, akone samo zowi lana i to je to
Naravno, ja pitam jel Anel, kaze jest ja sam, i prica samnom normala, i najedno navrne....sto da neposumljam da si ti ? Vjerovatno i nisi, to sam skonto kad mi je enta reko za net, zato sam i delete temu.
neO je napisao/la:
Naravno, ja pitam jel Anel, kaze jest ja sam, i prica samnom normala, i najedno navrne....sto da neposumljam da si ti ? Vjerovatno i nisi, to sam skonto kad mi je enta reko za net, zato sam i delete temu.
svako sa globala i sa adsla zna moje ime al vjeruj mi nisam ja to bio netreba mi to
đaba, većina membera vidjelo temu i sad svi misle da si cheater... ljaga sa imena se ne može oprat' nikad , neO ovo nije bilo lijepo što si uradio stvarno ...

Post dobio aplauz od neO

neO nemoj tako i ti si ga navrno protiv svaba na steamu kad si izbusio 5 sa gornjeg sajta na nuke na donji pa te banovase pa neces to da priznas .. xD

nemojte anela covjek nije citer 100% dajem organ koji ocete za njega

Post dobio aplauz od neO

ma nije on kriv svi bi pomislili da je neki nick bio koga znate otom potom vidim pocinjem ispocetka novi nick novo sve jer kao sto kaze Jason nikad se ovo nemoze skinuti sa leda haj cuvaj te se raja

PLAY HARD GO PRO :D
Nista sljedeci put te nazovem u ova doba da vidim jesil ti :D

@Jason: ipak sam neki mod, i moram obavjesiti o desavanjima na sceni, iako nije bila tacna informacija

@amare: znas da ga volim navrnuti

Post dobio šamar od neO

neO je napisao/la:
Nista sljedeci put te nazovem u ova doba da vidim jesil ti :D

@Jason: ipak sam neki mod, i moram obavjesiti o desavanjima na sceni, iako nije bila tacna informacija

@amare: znas da ga volim navrnuti
imas moj broj nadam se :D slobodno nazovi

Post dobio aplauz od neO

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.