Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

364 pregleda · 22 odgovora · otvorena 07.08.2009. u 00:32

The last Remnant.

in game ss :

Recenzija : http://www.hcl.hr/recenzije.php?TekstID=333&select=18

Potrebna konfiguracija :

Minimum System Requirements
Windows XP SP 2 / Windows Vista SP 1
CPU: Intel Core 2 Duo (2GHz) / AMD Athlon X2 (2GHz)
RAM: 1.5 GB Ram
Graphics Card: NVIDIA GeForce 8600 VRAM 256 Mb
Sound Card: Direct X 9.0c compatible
15 GB Hard Disk space

Recommended System Requirements
Windows Vista SP 1
CPU: Intel Core 2 Duo (2.4GHz) / AMD Athlon X2 (2.4GHz)
RAM : 2 GB Ram
Graphics Card: NVIDIA GeForce 8800 VRAM 512 Mo
Sound Card: Direct X 9.0c compatible
15 GB Hard Disk space

Neki in game video : http://www.youtube.com/watch?v=xMxJbVuO3qY

Post dobio aplauz od Jason

Fear :Minimum
* Windows ® 2000/XP with latest service pack installed
* DirectX(tm) 9.0c
* Pentium ® 4 1.7 GHz or equivalent
* 1GB RAM
* 128 MB DirectX ® 9.0 Compliant Video Card with hardware T&L and pixel shader support*
* 3.0 GB free Hard Drive Space for installation
* Additional hard drive space for a Windows swap file and saved game files.
* 16-bit DirectX 9.0 compliant sound card, with support for EAX 2.0 Broadband connection.

Slike :
1
2
3
4
Fear game trailer
Ima cak vijest na gamersu o igrici :
http://gamers.ba/vijest/862/cold-fear

GRAND THEFT AUTO 4

INGAME SCREENSHOTS

~
~

GTA 4 Minimum System Requirements

* OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
* Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
* Memory: 2GB, 16GB Free Hard Drive Space
* Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900

GTA 4 Recommended System Requirements

* OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
* Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
* Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
* 18 GB Free Hard Drive Space
* Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870

-:Grand Theft Auto IV FINAL Trailer

~ http://www.youtube.com/watch?v=gUtj4dL38r4

-:GTA 4 ingame videos/gameplay

~ http://www.youtube.com/watch?v=IvEsREQUy2I&feature=related
~ http://www.youtube.com/watch?v=DhbC-mALeU4&feature=related

Dovoljno je reci:World of Warcraft,nista vise,svi znaju kakva je,tolko od mene:D:D:D

ASSASSINS CREED

INGAME SCREENSHOTS

~
~

Assassins Creed Minimum System Requirements

* Windows XP or Vista
* 2 GB RAM
* Dual core processor (Intel Pentium D or better)
* 256MB Direct3D 10 compatible video card, or Direct3D 9 card compatible with Shader Model 3.0 or higher
* DirectX compatible driver
* DVD-ROM dual-layer drive
* 16 GB free hard disk space
* DirectX libraries (included)
* Vista compatible sound card
* Keyboard, Mouse
* Microsoft Xbox 360 Controller (optional)

Assassins Creed Recommended System Requirements

* Intel Pentium Core 2 Duo, or better processor
* 3 GB System RAM
* ATI HD2900 series, Nvidia GeForce 8800 series, or better video card
* 5.1 sound card
* Microsoft Xbox 360 controller

*Supported Video Cards at Time of Release

*DirectX10 compatible cards, recommended ATI HD2900 series, Nvidia GeForce 8800 series

*Direct3D 9 card compatible with Shader Model 3.0 or higher

-:Assassins Creed Trailer

~ http://www.youtube.com/watch?v=nkPRO4jQvtg

-:Assassins Creed Ingame Video's

~ http://www.youtube.com/watch?v=iEdkDOIe8YM
~ http://www.youtube.com/watch?v=Klu44RJNO6Q&feature=related
Call of Duty World at War

Call of Duty WaW Recommended System Requirements

Processor: AMD 64 3200+/Intel Pentium 4 3.0GHz or better
Memory: 8 GB free hard-drive space, 512MB RAM (XP)/1GB RAM (Vista)
Graphics: Shader 3.0 or better, 256MB Nvidia GeForce 6600GT/ATI Radeon 1600XT or better

INGAME ScreenShots

1.

2.

Hajmo sad svi stavit system req i sliku i cekat je***i aplauz. Napišite nešto o igru. Zašto baš ona? Samo ste gladni bodova. cc :/

Ja inače preferiram ili teški FPS ili neke driving igre. Ali pošto računar mi ne može 'tjerati' novije FPS, zbog toga više 'gonjam' auta. Ta auta su Burnout Paradise City. Igra je puna adrenalina. Sa autom prakticno možete raditi šta vam je želja. Razbit ga u milion dijelova, prepolovit i tako dalje. Muzika u igri je savršena, raznovrsna. Što je plus u igri. Najbolji osjecaj je kad idete 200 km/h i zabijete se u zgradu. :D Preporuka svakome.

Minimalna konfiguracija:

CPU: P4 2.8GHz
RAM: 1,5 GB
VGA: Nvidia 6600 256MB

Pro Evolution Soccer 2009

Osim već najavljenih grafičkih poboljšanja, PES 2009 donosi novi gameplay mod zvan Become a legend. Ovaj mod postavit će nas u ulogu jednog igrača na početku njegove nogometne karijere te ćemo tako pratiti uspone i padove igrača, ali i cijele ekipe. Become a legend zapravo i nije čisti novitet jer sličan, ako ne gotovo isti mod već više godina viđamo u konkurentnom serijalu FIFA. Druga jako važna novost u PES 2009 je jednostavnije izvođenje trikova i finti na terenu. Dosadašnje kombinacije tipki od sada se zamjenjuju posebnim analognim kontrolama. Edit mod također će doživjeti poboljšanja. Od sada ćete ponovno moći editirati sponzore na dresovima vašeg tima i embleme klubova, a tu je i nova opcija koja će omogućiti umetanje zvukova publike u igru. Zadnja, ali ne i najmanje vrijedna novost je da PES 09 podržava online igru 4 igrača. Dakle uz dosadašnji sistem 1 na 1, u mreži će sada moći zaigrati 2 igrača protiv još dvojice

Minimalna konifguracija :

* Windows XP SP2, Vista
* Intel Pentium IV 1.4GHz or equivalent processor
* 1GB RAM
* 6GB free hard disk space
* DirectX 9.0c compatible video card.
128MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX or ATI Radeon 9700 video card)
* DirectX 9.0c compatible sound card

Need For Speed Undercover

CPU: Intel Core 2 Duo, AMD 64 X2 5200+ or AMD Phenom
RAM: 2GB MB RAM or higher (Windows Vista requires 3 GB RAM)
HDD: 10 GB free disk space or more
Graphics: 512 MB or higher (Pixel Shader 3.0, PCIe only) *
DirectX: Version 9.0c

ATI
Radeon X1600 series
Radeon X1800 series
Radeon X1900 series
Radeon HD 2400 series
Radeon HD 2600 series
Radeon HD 2900 series
Radeon HD 3000 series
Radeon HD 4000 series

NVIDIA
GeForce 7300 series
GeForce 7600 series
GeForce 7800 series
GeForce 7900 series
GeForce 8500 series
GeForce 8600 series
GeForce 8800 series
GeForce 9500 series
GeForce 9600 series
GeForce 9800 series
GeForce 200 series

Trailer:http://www.youtube.com/watch?v=mkHJzHIbQQg&feature=fvst

In-game video:http://www.youtube.com/watch?v=lu8DpJGG088&feature=related

Operating System Microsoft Windows XP SP2/Vista
Processor Intel Pentium 4 3.0GHz or 100% compatible equivalent
Memory 1GB RAM
Video Card 256MB memory with Shader Model 3.0
Soundcard with DirectX 9.0c compatibility
DirectX 9.0c:)
Elder Scrolls Oblivion

Najbolji RPG svih vremena, i jedna od top 10 igara svih vremena - ako nisi odigrao, ili još gore čuo za Oblivion znači da nisi nikakav gamer.

Priča je najbolji dio obliviona, naime vi ste zatvorenik u zatvoru u Imperial City-u, i dođe sad Uriel Septim Vii i kaže da ste vi Odabrani i da trebate spasiti svijet i naći njegovog sina i pozatvarati portale u oblivion (pakao ove igre). Tako ćete ići Tamrielom (svijetom ove igre) i posjećivati gradove - Cheydinal, Skingard i druge i tražiti spas za ovo što je zadesilo Tamriel. Ako si volio Morrowind, ovo je must have, ako si fan starog RPG-a, ovo je obavezna igra, ako se samo želiš zabaviti - Oblivion je za tebe

Grafika j - odlična, u Tamrielu ima toliku gradova da ne znaš odakle početi, toliko questova, toliko stvari za otkriti.....

Baš me nešto opet vuče da ga odigram i pređem

BTW. Moja ocjena za Oblivion je - 101%
Na gamespotu je dobila 96 %, pa možeš pretpostaviti o kakvom se dragulju radi (da je izašla koju godinu ranije dobila bi i 100%, ali to je današnja politika, furaju se na old school kvazi RPG-ove koje ne bi da spomenem jer će se ljubitelji istih naljutiti ...)

Recommended:
* 3 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
* 1 GB System RAM
* ATI X800 series, Nvidia GeForce 6800 series, or higher video card

Minimum System Requirements:
* 512MB System RAM
* 2 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
* 128MB Direct3D compatible video card
* and DirectX 9.0 compatible driver;
* 8x DVD-ROM drive
* 4.6 GB free hard disk space
* DirectX 9.0c (included)
* DirectX 8.1 compatible sound card
* Keyboard, Mouse

Post dobio aplauz od Philosopher

Biggie je napisao/la:
Elder Scrolls Oblivion

Najbolji RPG svih vremena, i jedna od top 10 igara svih vremena - ako nisi odigrao, ili još gore čuo za Oblivion znači da nisi nikakav gamer.

Priča je najbolji dio obliviona, naime vi ste zatvorenik u zatvoru u Imperial City-u, i dođe sad Uriel Septim Vii i kaže da ste vi Odabrani i da trebate spasiti svijet i naći njegovog sina i pozatvarati portale u oblivion (pakao ove igre). Tako ćete ići Tamrielom (svijetom ove igre) i posjećivati gradove - Cheydinal, Skingard i druge i tražiti spas za ovo što je zadesilo Tamriel. Ako si volio Morrowind, ovo je must have, ako si fan starog RPG-a, ovo je obavezna igra, ako se samo želiš zabaviti - Oblivion je za tebe

Grafika j - odlična, u Tamrielu ima toliku gradova da ne znaš odakle početi, toliko questova, toliko stvari za otkriti.....

Na gamespotu je dobila 96 %, pa možeš pretpostaviti o kakvom se dragulju radi (da je izašla koju godinu ranije dobila bi i 100%, ali to je današnja politika, furaju se na old school kvazi RPG-ove koje ne bi da spomenem jer će se ljubitelji istih naljutiti ...)

Recommended:
* 1 GB System RAM

* 512MB System RAM
* 8x DVD-ROM drive
* Keyboard, Mouse

Igra je dobra, stavise odlicna al' ako je jednom budes igr'o, drugi put ti nije zanimljivo.

Iz iskustva govorim.
4rm4n1 je napisao/la:
Igra je dobra, stavise odlicna al' ako je jednom budes igr'o, drugi put ti nije zanimljivo.

Iz iskustva govorim.
Meni nije
Valjda zbog toga što samga tri puta prešao...
Prvi put onako - kao za prvi put, dosta istraživanja, na kraju ostaneš gladan dodatnog sadržaja
Drugi put sa cheatovima, više iz zajebancije
Treći put čitav svijet + Shivering Isles ekspanziju sam presao za manje od 120 sati + nisam koristio fast travel

Samo još da napomenem da je Fallout 3 karina teška, nije mi jasno kako je Bethesda mogla to uprskati (veliki sam fan Fallouta 2)

Još da se izvinem ljubiteljima Crysisa - igra je ČUDO!!!! Neoptimizovano, teško, ali i prokleto zabavno čudo!!!!
Pičim na high detaljima na mojoj konfi (Dual Core 1.8 GHz koji je oc-ovan na 2.4 GHz, 2 GB ram-a, i ATI HD 4650 1 GB DDR2 )
Biggie je napisao/la:
Elder Scrolls Oblivion

Priča je najbolji dio obliviona, naime vi ste zatvorenik u zatvoru u Imperial City-u, i dođe sad Uriel Septim Vii i kaže da ste vi Odabrani i da trebate spasiti svijet i naći njegovog sina i pozatvarati portale u oblivion (pakao ove igre). Tako ćete ići Tamrielom (svijetom ove igre) i posjećivati gradove - Cheydinal, Skingard i druge i tražiti spas za ovo što je zadesilo Tamriel. Ako si volio Morrowind, ovo je must have, ako si fan starog RPG-a, ovo je obavezna igra, ako se samo želiš zabaviti - Oblivion je za tebe ;)

Baš me nešto opet vuče da ga odigram i pređem :)

Recommended:
* 1 GB System RAM

* 512MB System RAM
* 8x DVD-ROM drive
* Keyboard, Mouse

jedna od drazih igrica definitivno^^ je***a gotiva^^
ma prototype najjaca ocami :)))) nema dalje a konfiguraciju ne znam mrsko mi traziti imas youtube i pogledaj trailer :)
Metal Gear Solid ...
Assassins Creed, skoro sam ga preso odlican je. Jedina mana je to sto su misije identicne citavu igru boris se sa hrpama vojnika rjesavas se primarnog cilja i skaces po zgradama, ali je zato grafika i prica odlicna! Prica je povezana sa templarima i masonima, a ti si kao neki lik koji je dobio zadatak da ubije 9 glavnih ljudi koji hoce da preuzmu Svetu zemlju. Ako hoce te da saznate nesto vise i da ustvari razumijete uopste igru pogledajte serijal -Dolasci- ili -The Arrivals- sumnjam da cete naci na youtube posto redovno brisu, a ako nadete nacete par epizoda ali ih postoji zapravo 60.
CRYSIS je za mene najbolja FPS igra preporucujem svima da poigraju. mrsko mi je pisat konfiguraciju ako te ista interesuje nadi na google.
Biggie je napisao/la:
Elder Scrolls Oblivion

Recommended:
* 1 GB System RAM

* 512MB System RAM
* 8x DVD-ROM drive
* Keyboard, Mouse

Jao igre jest' prejjaka ocm', morat ću je skinuti da isprobam. Pravo mi se svvviđda. ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.