Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

alternativna e mail adresa

165 pregleda · 10 odgovora · otvorena 06.08.2009. u 13:36

Pozz omladino... :)
Imam stari msn i zaborawio sam pass...
Da li neko od was mozda zna kako mogu da saznam koja mi je alternatiwna e mail adresa...
Seacret answer nisam postawio, tako da od te opcije nemam nista, a alternativnu e mail adresu jesam, samo ne znam koju sam stawio kao alternatiwnu :S
Ako postoji mogucnost da samo to saznam bio bih jako zahwalan :$
Probaj vidjet nesto na njihovim forumima ,btw zar nije zabranjeno "w"

Prestani pisat "w" iritira me!
xpallyftw je napisao/la:
Probaj vidjet nesto na njihovim forumima ,btw zar nije zabranjeno "w"

Prestani pisat "w" iritira me!
Nije owo "knjizevnost.ba", i molio bih da mi nadjesh temu, ili prawilo gdje je "w" zabranjeno, i nikad ga wise necu napisati na owaj forum..
@ TEMA :
Gledao sam drug, al stwarno nisam mogao naci :$
Mislim da piše tamo kad odabereš opciju da ti pošalju instrukcije na mail.
united je napisao/la:
Mislim da piše tamo kad odabereš opciju da ti pošalju instrukcije na mail.
Fazon je u tome sto ne znam koji mi je pw i ne mogu uci uopste da citam mejlowe, al hocu da mi posalju instrukcije na alternatiwni e mail, al ne znam koji mi je alternatiwni e mail.. e u tome je problem :$
Venge, tesko da ces nesto moci uraditi...! I moja sestra ima isti problem, nema rjesenja... napravi novi msn i uzivaj... :D
Malesna je napisao/la:
Venge, tesko da ces nesto moci uraditi...! I moja sestra ima isti problem, nema rjesenja... napravi novi msn i uzivaj... :D
Izgleda, da ce tako i biti, samo ne zelim da tema josh ide u kantu, cekat cu malo pametnije clanowe od mene i tebe, mozda ipak postoji nacin da se sazna alternativna e mail adresa ;)
Upravu si... ima dosta pametnijih ljudi od tebe i mene... ;) Nego, nadajmo se da ce se neko javiti sa pametnim rjesenjem...
Hmm... Neznam stvarno
Jedino da pokusas vidjeti da nije mozda od interneta mail koji dobijes ili neki msn koji si prije toga imao ili ako ti je drug ili neko durgi pravio taj msn stavio je svoj msn kao alternate e mail..
Ako ti je ADSL mail ti ide [email uklonjen] ja mislim tako pokusaj to ako nije adsl onda je hs i dobio si isto tako mail npr [email uklonjen] pokusaj sa tiim mailovima ako buddes imao neki prob javi mi se na PM
venge je napisao/la:
Fazon je u tome sto ne znam koji mi je pw i ne mogu uci uopste da citam mejlowe, al hocu da mi posalju instrukcije na alternatiwni e mail, al ne znam koji mi je alternatiwni e mail.. e u tome je problem :$
Pa nemoraš ni imati šifru od msn-a da bih to vidio...
united je napisao/la:
Pa nemoraš ni imati šifru od msn-a da bih to vidio...
e hajd mi ti reci kako to da widim...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.