Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gather @ pomoc

101 pregled · 6 odgovora · otvorena 06.08.2009. u 13:13

Dobar dan , treba mi jedna mala usluga , onaj ko posjeduje steam , a nije regan na gather , molio bi da se rega OVDIJE i odigra barem jedan gather,time ja dobijam premium , a i vi takodjer dobijate od 14 dana ...
ev onaj ko se rega i odigra jedan gather nagrada 1,5kredita

Molim admine , moderatore da ne lockaju temu , stvarno mi je bitno ... 9-)
Ista situacija i kod mene!

Zauzvrat dajem Unlocked Rapidshare acc, MegaUpload acc, demonoid, bihnet or whateva. 9-)

Ko želi, nek se javi na pm.
daj odma 1,5 kredita odigracu 10 gathera i onako sam se kontao regat ;)
Znaci djabe vi sto se samo registrujete , morate odigrati bar "jedan gather na nekom chanellu , najbolje vam je na #cs.gather.ba (:

Browne moze pogledati tamo ko se registrovao prego njegovog invite -a , nemojte ovde pisati reggao sam se a tamo on provjeri i vidi da se niste registrovali.

Tako da ne mozete slagati , sve se moze provjeriti -.-'
gaZZel je napisao/la:
Znaci djabe vi sto se samo registrujete , morate odigrati bar "jedan gather na nekom chanellu , najbolje vam je na #cs.gather.ba (:

Browne moze pogledati tamo ko se registrovao prego njegovog invite -a , nemojte ovde pisati reggao sam se a tamo on provjeri i vidi da se niste registrovali.

Tako da ne mozete slagati , sve se moze provjeriti -.-'
Do sada se niko nije regao , vidjecu ocel se ovaj oyden regat , ako se ne rega , samar
browNe je napisao/la:
Do sada se niko nije regao , vidjecu ocel se ovaj oyden regat , ako se ne rega , samar
ma oce neko valjda
Oyden je napisao/la:
daj odma 1,5 kredita odigracu 10 gathera i onako sam se kontao regat ;)
regao se samo nije odigrao , jer mora sada da ide negdije , kad dodje odigrace sendacu mu kredit i to je to ...

ako moze aplauz...njemu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.