Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

dota patch problem !

106 pregleda · 11 odgovora · otvorena 06.08.2009. u 00:59

moze li mi neko reci sto ne mogu da instalim novi patch 1.24...tako mi je bilo i sa starim pecom dok nisam nesto prije toga instalirao pa je onda tek moglo :S:S ???
Bolje nemoj jos instalirati ja instalirao pa ne mogu nijedan game da vidim sutra instaliraj dok ljudi saznaju da je novi izasao
Vama na ovom sajtu nesta u mozgu nestima

ljudi nisu nista jednostavnije mogli uradit

skines 2 MB kliknes 2 put pritisnes RUN on zavrsi za 4 sekunde i imas patch a vama nesta neradi

nerstartujte zivote
FGB je napisao/la:

skines 2 MB kliknes 2 put pritisnes RUN on zavrsi za 4 sekunde i imas patch a vama nesta neradi

nerstartujte zivote
Il' ne znas citat il' ne vidis da je napisao da ima poteskoca sa instalacijom.
kupu5 je napisao/la:
Il' ne znas citat il' ne vidis da je napisao da ima poteskoca sa instalacijom.
Jelda pa sta sam ja napisao aj ponovo procitaj bogat
FGB je napisao/la:

nerstartujte zivote
E,pa vidis i nije tako...Ja sam imao problema kad sam prebacivao sa 1.22 na 1.23 .....Pa sam morao izbrisati wc3 pa ponovo instal 1.07(pri tom nisam crack)a zatim instalirao patch 1.23 pa crack......Mislim da je tako i sada
FGB je napisao/la:
Jelda pa sta sam ja napisao aj ponovo procitaj bogat
procitaj sta sam napisao...ne moye se instalirati moram nesto prije toga instaliradti da mi mogao patch instalirati !
qockoss_awp1 je napisao/la:
procitaj sta sam napisao...ne moye se instalirati moram nesto prije toga instaliradti da mi mogao patch instalirati !
Znaci gledaj tis meni rec nesta ovako

nas kolko nas na gareni i batlenetu ima vako nedje 25 miliona svi smo kreteni samo si ti i ovaj iznad tebe pametni i nemozete instalirat patch

gg onda idi muci se
qockoss_awp1 je napisao/la:
Ili si crackovo igru ili nisi instalira na svoj komp vec si kopirao instaliranu, portable, verziju na svoj komp.

Reinstal war3, ne crackuj nista, pokreni update i sve ce sam rijesiti.

Ili jednostavna varijanta, izdvoji 20 km da kupis original i nemas nikakvih problema sa igrom.
Philosopher je napisao/la:
Ili si crackovo igru ili nisi instalira na svoj komp vec si kopirao instaliranu, portable, verziju na svoj komp.

Ili jednostavna varijanta, izdvoji 20 km da kupis original i nemas nikakvih problema sa igrom. :-X
brate vidi igram vec 3 godine dote na g-areni i neko je postavio temu o ovome isti problem sto i ja imam..i neki lik mu je dao link da instalira to i kad aje isntlio to reko kaze instaliraj sada patch i moglo mu tako sam i ja uradio.. i moglo mii.e sada je izsao novi patch a meni to sada treba :S::SS
Philosopher je napisao/la:

Ili jednostavna varijanta, izdvoji 20 km da kupis original i nemas nikakvih problema sa igrom.
Ako je kopriao instaliranu, ima rjesenje. Mora skinuti onaj cijeli 1.24 veliki patch a ne onaj od 2 mb jer mu nece prepoznati stare patcheve. Tako za sve ostale. Imao mi je drug problem isti..
Pritisni battle.net i patch se skine.
Nista jednostavnije. (naravno u slucaju originala)

Ako imas pirat (a vjerujem da imas) onda:

1. Ako si prebacivao od nekoga, mislim da ces morati ponovo brisati patch, imas par programa za to, nadji na google-u (da obrise samo patch, ako ne nadjes ja cu ti naci).

Onda skini cijeli 1.24 i trebalo bi moci.

2. Prebaci ponovo od nekoga.

3. Kupi original .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.