Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

TeroweNth

139 pregleda · 10 odgovora · otvorena 05.08.2009. u 14:52

http://www.gamers.ba/profil/TeroweNth/

Zasto ban ? Razlog "DUPLI" ? Koji je to moj drugi acc ako mogu znati ?

Koji je to moj drugi acc ako mogu znati ?

Upravo pises sa njega. (znam da si ga sada tek otvorio)

@ H....

Pa napisao sam da ga je sada otvorio , ali je on vec prekrsio pravilo time sto je otvorio ovaj akaunt, jer on sada ima dupli akaunt i postavlja pitanje koji je to dupli. Bilo je i drugih nacina da se stupi u kontakt sa adminima , koji i ovako i onako nikada ne odgovaraju, tako da mu jedino preostaje da ceka da istekne ban.

ek0 je napisao/la:

@ H....

Pa napisao sam da ga je sada otvorio , ali je on vec prekrsio pravilo time sto je otvorio ovaj akaunt, jer on sada ima dupli akaunt i postavlja pitanje koji je to dupli. Bilo je i drugih nacina da se stupi u kontakt sa adminima , koji i ovako i onako nikada ne odgovaraju, tako da mu jedino preostaje da ceka da istekne ban.

KAKO SI SAMO GLUP .:*
ek0 je napisao/la:

@ H....

Ovo je sad' napravio acc -.-"

~ Lik nema dupli acc koliko ja znam , njegov brat RAILER ima acc , al' terowenth ne ulazi na taj acc 100 %
Nije razlog za temu, obrati se adminima, raspitaj se ko te ban, pa nek' ti on objasni koji je to drugi acc !

Valjda će bit' dobro...
Otkud mi to možemo znati. Žali se administraciji, imaš njihov email.

Mozda to nije pravi razlog bana obrati se anelu ili nekom drugom da ti sredi unbann
ek0 je napisao/la:

@ H....

ALI GLUPANE , OVAJ SAM ACCOUNT NAPRAVIO PRIJE 20 MINUTA , NISAM IMAO DRUGI ACCOUNT PRIJE BAN-A :|
bannedterowenth je napisao/la:
ALI GLUPANE , OVAJ SAM ACCOUNT NAPRAVIO PRIJE 20 MINUTA , NISAM IMAO DRUGI ACCOUNT PRIJE BAN-A :|
Pa sta sam ja napisao u zagradi u prvom postu. Da imas imalo mozga razumio bi. Znam da si napravio sada akunt ali mi je smjesno pitanje koji mi je drugi akaunt, a pise sa drugoga. I nemoj mi pokusavati objasniti kako taj akaunt nije ni postojao u vrijeme dok si banovan , jer sam to davno skontao.
ek0 je napisao/la:
Pa sta sam ja napisao u zagradi u prvom postu. Da imas imalo mozga razumio bi. Znam da si napravio sada akunt ali mi je smjesno pitanje koji mi je drugi akaunt, a pise sa drugoga. I nemoj mi pokusavati objasniti kako taj akaunt nije ni postojao u vrijeme dok si banovan , jer sam to davno skontao.
Pa sto se javljas onda ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.