Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Banovan ?

171 pregled · 14 odgovora · otvorena 04.08.2009. u 10:39

Ok, znam razlog bana al To i nije pravi razlog... Rade ga svi i bas mene bana ? Razlog je taj sto sam na sliku dana prvo napisao Hahahah i 1. to mozete i viditi... molim admine da mi uklone ban ukoliko je ovo ne realan razlog i ako je realan da kazu koliko sam banovan
http://www.gamers.ba/profil/Gexxx/
Hvala!
lol banovan si 100% sa razlogom, niko nije iz chista mira te banovo, dobijem i ja ban pa nepricham, uostalom zalbe se salju na [email uklonjen] a ne otvara se nva tema na portalu
bila je davno tema neko je postavio od admina ko napise na sliku dana prvi sam ili 1. dobit ce ban sad neznam tacno na koliko dana
Ovom prilikom pohvale za administraciju za korenktan rad na ovom portalu nastavite tako samo
bile teme, kako je zabranjeno pisat prvi,1 itd...

i sto otvaras temu dzabe, imas fino profile admina, modova pa s njima rijesi to sve :S
i imas onaj link za zalbe :S

Ovako kao prvo ja tu temu nemogu vidit jer nije sticky ... drugo poslao sam zalbu trece odkud vama prava da spamate super ste uradili ovo ono ... ovo je admin trebao rec i u kantu
a sta ako si dobio ban neces umrijeti radi toga majko mila :r
owned prvi :D

pa ti trci pred rudu XP
Dobro buljo ajde pogrijesio sam svi pogrijese... Al eto zanima me samo koliko cu bit banovan jer sad se pitam ocu ovaj ponovo uzet i to ...
Odkud ja znam da je zabranjeno ? Tema nije na sticky nit ista :S
Banovan si,mozda zbog toga,mozda zato sto si spamao prije,ili davao neke glupe komentare,ili komentare tog tipa .
Banovan si,pomiri se s tim cao,dosadni ste sa ovim temama !
evo malo starija teme sto je bila... ne brini se puno ban traje 7 dana. .razlog bana je sto si stavio 1. u komentaru....

http://www.gamers.ba/forum/9/65651/slika-dana/

Lock
Ok hvala :D Hvala bogu jedan koji nespama toliko umjesto da da odgovor !
Banovano je mnogo korisnika radi toga (: ubuduce citaj pravila

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.