Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Metal Gear Solid

126 pregleda · 20 odgovora · otvorena 04.08.2009. u 10:12

Dobro jutro,

Skinuo sam navedenu igru gore za PC preko jednog linka ustvari torrenta i kad je inst. ocu da pokrenem igru nece nikako da pokrene jer mi pise

"Metal Gear Solid has detected that your graphics accelerator does not support the functions needed to run game in hardware mode.The game will run correctly,but only in software mode."

Pa da li neko zna kako da rijesim ovaj problem ?
Kupi novu grafichku nisu sad skupe oca mi mog po 100 maraka geForce 9500 GT 512 MB...
h0d1Nhooo0 je napisao/la:
Kupi novu grafichku nisu sad skupe oca mi mog po 100 maraka geForce 9500 GT 512 MB...
Oca ti tvog nisu skupe ?

btw
Vjerovatno ti je do drivera.
LenoX_ je napisao/la:
slaba ti grafa ili drivere updatuj
graffa mi 512 MB -.- btw kako ovo drugo ?
Ebu_ je napisao/la:
graffa mi 512 MB -.- btw kako ovo drugo ?
drivere za grafu skini ak ti je nvidia idi http://www.nvidia.com nadzi grafu i skini drivere a ako je ati http://www.ati.com i nadzi je i skini drivere za grafu

mozel aplauz

Post dobio šamar od Philosopher

Pa nisu brate skupe

@ cannabis oca mi nisu skupe :@
A sto on mora kupiti grafu koja nije skupa? Sto uopste mora kupiti grafu ? :S
btw nije bitno nek instalira driver i eto i nek mu nemogne opet
Ma jock treba kupiti smece kao sto je 9500 GT.....
btw nije bitno nek instalira driver i eto i nek mu nemogne opet
pa ne znam kako m ije slaba graffa kada m prima igre kao sto su CoD 4 ,NFS undercover,Las Vegas .... a skinem star igru od 700 MB i slaba mi graficka odma ?
ok brate dobra ti je grafa do igre je, nemoj je ni igrati nadji neku drugu, ako oces uzmi Metal Gear Solid 4 i ko chovjek igraj ha ja
ma ne bitno ... thx for nothing
samo update uradi drivera i trebalo bi da moze ^^ ako ti je vec graficka kako valja
AltF4 je napisao/la:
samo update uradi drivera i trebalo bi da moze ^^ ako ti je vec graficka kako valja
hahaha kako to mjkt :$
Prvo, j*b'o vas đifors - jeste l' ikad culi za radeon?

Drugo, sto se tice teme, il' ti je graficka preslaba da pokrene igru il' ti driveri nisu up-to-date.

nvidia.com - ako ti je nvidia graficka, ovdje skini...
amd.com - ako je amd, ovdje nadji...
Ebu_ je napisao/la:
hahaha kako to mjkt :$
EVEREST ultimate edition ( ako nemas daj msn posalt cu ti ) onda Racunar>Sistemski izvjestaj>Grafika>Graficka kartica pa ... >Nadogradi driver, nadogradnja drivera

eto tako ^^
AltF4 je napisao/la:
EVEREST ultimate edition ( ako nemas daj msn posalt cu ti ) onda Racunar>Sistemski izvjestaj>Grafika>Graficka kartica pa ... >Nadogradi driver, nadogradnja drivera

eto tako ^^
on d pm
Ako je u pitanju Metal Gear Solid onda treba da radi jer je to stara igra. Ipak, ako si skinuo Metal Gear Solid 2 onda je moguce da ti graficka ne podrzava igru ili je u pitanju neka softverska greska.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.